КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 633
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
Хаха...представянето на Камелия от Сашо "и само слушам...слушам..".  Ми то неудобно ми е да я гледам..май и аз само ще слушам тая вечер. Такава красавица така да се обезобрази ..травмиращо е. Майка ми на 90 изглежда по-добре.
И дописвам - ако оставим визита Камелия се представя много добре и прави много приятно впечатление с коментарите си.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 20:45 от pandorina

# 151

А сега де ? Май сгафиха тук ?

# 152
Ауу това е голям гаф! И не изглежда грешка защото имаше обяснения за Бум..! Ееее..из****ха се на метеното.

# 153
Това нарочно е направено да изглежда абсурдно. Не си мислете, че стрелят с пушките и викат БУМ-БУМ.  На корабите се стреля с оръдия и ракети. Та предполагам, че матросите са извършвали всички нужни сметки и настройки и когато са готови са викали БУМ като знак, че са готови, та началникът да спре хронометъра и да дойде да провери какво са направили.

# 154
Камелия е на 71 години , певица и как се очаква да изглежда . А и предполагам майките  и бабите ви  не ходят вечер да изнасят концерти пред публика . Вчера имаше рожден ден и имаше страхотен ( вечерен Simple Smile )  концерт в джаз клуб в Сф .
Предаването е страхотно и тримата имат интелигентен хумор , чувство за самоирония , знания . Глътка въздух в медйното опростачване.

# 155
Камелия е на 71 години , певица и как се очаква да изглежда . А и предполагам майките  и бабите ви  не ходят вечер да изнасят концерти пред публика . Вчера имаше рожден ден и имаше страхотен ( вечерен Simple Smile )  концерт в джаз клуб в Сф .
Предаването е страхотно и тримата имат интелигентен хумор , чувство за самоирония , знания . Глътка въздух в медйното опростачване.
Камелия съм я гледала преди години в едно предаване Мастър клас в несъществуваща вече телевизия! Изненадах се ,беше толкова забавна ,с чувство за хумор, елегантна самоирония, просто....бях очарована!

# 156

А сега де ? Май сгафиха тук ?
Не трябва да се вярва на 100% на ChatGPT, често не си признава, когато не знае отговора и започва да халюцинира. Така че зависи какъв промпт е даден, на моя въпрос въобще не спомена за чая на офицерите Simple Smile

# 157
Точно този въпрос си е измишльотина, защото явно няма еднозначен отговор и как да се провери достоверността на отговора.
А и как точно ще си го измисли AI като не му е зададена такава дума. Вероятно е обсъждано нещо подобно и не е било въведено . Но при посочените опции, по-скоро вярното е това за чая, отколкото, че им съкратили амунициите и казвали ‘бум’. Звучи абсурдно някак си:)

# 158
Впечатлена съм от Дънди и самоконтрола му, който е проявил след Денсинг старс. Станал е неузнаваем.

# 159
Със сълзи се смях на реакцията на Милица, когато озвучиха отговора за бебетата. Още се хиля, като се сетя Grinning

И какъв късмет с въпроса за конете...

# 160
Въпросът за свободния удар във футбола беше доста объркващ...

# 161
Аз гледам със закъснение, ама това как бившите гаджета на жената определяли генофонда на децата и беше върховна глупост. Никакви претенции нямам към научността в това предаване, ама това изплиска легена. А иначе бръсначът на Окам предлага много просто обяснение - ако една жена харесва високи, слаби, руси и синеоки мъже, и ходи все с такива, нормално е децата и да приличат на всички бивши...

# 162
Имаше нещо такова, че всеки мъж оставя енергиен отпечатък в жената но това по-скоро в езотеричната литература. В никакъв случай не засяга гените.

# 163
Пъдев изключително много дразни, когато не е успял да отговори и да мрънка - "дано не отговорят", "още един да сбъркат". Пуууу... И все се налага над гостите си. А Милица или се съобразява с госта, или предварително го увещава с думите - "довери ми се", преди да натисне отговор.

# 164
  • София
Това за бившите гаджета, жената и на кого ще приличат децата съм го чела някъде и преди.
Не казвам, че е вярно и че съм съгласна, а че съм попадала на информация за такова заключение на някакви учЕни.
Знаех кой ще е верният отговор когато видях трите възможни.

Общи условия

Активация на акаунт