КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 639
  • 781
  •   2
Отговори
# 675
  • София
Дори по-любимият ми персонаж в шоуто - Милица - от време на време запецва на въпроси, които (не просто) и аз знам, а не са чак толкова сложни за разгадаване; хеле пък от нея, която ни е показвала колко знае. И понеже все се усмихва и е весела и автоиронична, чак подозирам, че го "играе" колебанието и незнанието, за да е по-интересно на драгия зрител.

# 676
Естествено, че е така...
Милица е голяма актриса, винаги отиграва и заблуждава много добре драгия зрител.

# 677
Относно "Уморените коне ги убиват, нали?". Гледала съм филма в далечната ми младост- седемдесетте години. Оттогава, колкото и да ми се иска да го гледам отново, не съм го срещала никъде. Милица и компания не са били родени, когато е прожектиран в България. Може и да са чували за него, разбира се, но пък не допускам, че знаят  това, свързано с професията им, а се излагат с уж незнание. Друго е да не знаеш нещо за жаба или гущер, друго е да не знаеш някакъв филм. Ама пък филми много...

# 678
  • София
@W - за "Уморените коне..." (прекрасен филм!) - даже не съм проверявал другаде, само и направо на "зелевия щанд" - има си го. Значи ще го има и при бананите. Най-малко.
Скрит текст:

# 679
Благодаря. Не че съм го търсила специално. А и бях забравила за него.Blush Докато " Кой да знае " не ми го припомни.

# 680
Гледайте новия сезон на "Кой да знае?" от септември по bTV

https://www.btv.bg/shows/koi-da-znae/video/gledajte-novija-sezon … emvri-po-btv.html

# 681
Тази вечер беше ли нов епизод? Че на ФБ страницата са сложили промо с Наско от БТР и Ути Бъчваров.

# 682
Повторение от 15 януари 2025 даваха . Нови епизоди септември

# 683
Помня го този епизод. Ути има някаква интелигентност, ама много лигав бе! То голямо гласене, голямо преиграване!

# 684
И така, от септември "Кой да знае": всеки петък от 20 до 22 ч.

# 685
Не е ли е понеделник и петък от 20:00 до 22:00 ч? Или от желание да има повече епизоди през седмицата виждам два епизода на седмица?

# 686
Не е ли е понеделник и петък от 20:00 до 22:00 ч? Или от желание да има повече епизоди през седмицата виждам два епизода на седмица?
Да . Понеделник и петък са предвидили.

# 687
  • España
Епизодите с докторите са ми любимите ! Ако добре помня , когато започна летният цикъл с повторенията , именно с докторите откриха , с тях и закриват ! Доволна съм !
А от понеделник : нова реколта 😉!

# 688
От nонеделник... "как пишкат... прилепите?" Grinning

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 10:00 от diziler

# 689
  • България
От повторенията ми хареса най-много епизода с Диляна Попова и епизода с докторите.

Общи условия

Активация на акаунт