КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 664
  • 781
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Хубаво повторение със Светльо Иванов и Бесте. И се хващам за нещо - което май е валидно при мен: колкото е по-весело в епизода, толкова повече "чувам" веселбата и лакърдията в разсъжденията и се улавям, че не си спомням отговора. Мисля го наново (логика, разсъждения, по-идиотското или по-очевидното). Не помага затварянето на очите нито главата назад (че и със затворени очи); аз някак продължавам да чувам какви ги нижат там и Сашо (особено) ме изкарва от всякакъв спомен за верния отговор. Simple Smile

# 661
И все пак Диего Симеоне е най-високо платеният треньор за 2024та....

# 662
  • Разпиляна във въображението
Как сте? Идвам да споделя едно наблюдение на ММ по повод предаването. В голяма част, когато отговорите са еднакво странни, верният е "Б" Simple Smile Това му стана често повтаряна смешка. Като се загледах май наистина е прав.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 14:56 от Miriel

# 663
Не съм забелязала такава закономерност, но ще гледам от сега да видя дали е така ...

# 664
"Еднакво странни" е доста субективна оценка. За един възможностите за отговор са странни, за друг - не. Затова едва ли реално има такава закономерност, просто човешкият мозък има способността да си наглася обстоятелствата така, че да си обясни нещата за него си.

# 665
  • Разпиляна във въображението
Да, така е Simple Smile Но, когато се колебаем на някои въпроси и изберем Б) в повечето случаи оцелваме Simple Smile

# 666
Не съм забелязала такава закономерност, но ще гледам от сега да видя дали е така ...
Това ме заинтригува. И аз ще следя 😁

# 667
Тази вечер си записах верните отговори.
7 пъти беше Б
3 пъти А
На 11-ти въпрос - А
Нито веднъж отг. В

Явно наистина най-често залагат верния отговор на позиция Б. Поне в този епизод. Ще следя и другите да видим как са.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 11:52 от Мила Атова

# 668
  • София
В "СБ" също може да се открие закономерност за "вътрешни" (В,С) и "външни отговори (A,D). Наш човек тук има цяло изследване по въпроса - и около моето ходене там (и малко по-сетне в гледане само) наистина го потвърдих. А и често пишехме в тамошната тема за това.
Не е невъзможно да има алгоритъм (дори за определен тип питанки - колкото и действително да е субективно кое приемаме за странно; напр. изследванията на разните "Магадански университети"). Ще следя и аз.

# 669
Тази вечер пък съвсем различна тенденция в отговорите:
4 пъти В
5 пъти А
1 път Б
11-ти въпрос - Б

# 670
Явно няма някаква закономерност, а е съвпадение понякога.

# 671
  • София
Те много се бъзикат с това, че отговорът е "е Бъ".

# 672
Е то и "е Бе" звучи по подобен начин, хахахаха

# 673
Слушам с половин ухо някакво повторение явно. И попадам на въпрос за танцовите маратони в САЩ.
Това са актьори, как може да не знаят??? Веднага трябваше да го заковат. Не учат ли в НАТФИЗ класическите филми, за „Уморените коне ги убиват, нали?" не са ли чували, да не говорим, че би трябвало и да са го гледали?

# 674
Тази вечер:
2 пъти А
5 пъти Б
3 пъти В
11-ти въпрос - Б

Общи условия

Активация на акаунт