КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 695
  • 781
  •   1
Отговори
# 645
Актьор, предимно от дублажа. Първият съпруг на Гергана Стоянова. Глас на БТВ.

# 646
Мариан Маринов се казва

# 647
той ли е първия??? ясно щерка му страшно много прилича на него.

# 648
  • у нас
Благодаря ви. Много хубав мъж. И Гергана е красавица. Били са готина двойка.

# 649
Още не съм гледал епизода. Нов ли е или повторение? А Мариан Маринов няма нужда от представяне. На първо място актьор, после е  основният глас на БТВ. И е озвучил стотици реклами.

# 650
повторение беше, да гласа му е уникален. и беше зад гласа на фермата

# 651
Пропуснах тази вечер да гледам, но много добре си спомням епизода с Мариан Маринов. Не ми беше познат като визия, тогава свързах лицето с гласа и понеже много ми хареса, порових за инфо. Като видях, че са били женени с Гергана Стоянова чак се ядосах, че са се разделили Smile С тези страхотни гласове като техните, дори скандал бих слушала с удоволствие Satisfied

# 652
  • До морето
Според разни статии двамата пак са се събрали и в момента живеят заедно.

# 653
Днес повтарят любим момент с кокошката, дето се спасила от удавяне Joy

# 654
  • София
Макар и повторение (отбори "худ.гимнастика" vs "карате/джудо/какавото-беше-там"), квича на висок глас за питанката с кокошката...
"Президенте", изпревари ме. Оообаче - малко разочарование от Милица: категорията е "Награди Дарвин" и само 1 (ЕДИН) отговор има свързан с умиране на хора. Явно Милица не вдяна (или не знае) какво са Наградите Дарвин (добре, че ги има, щото простотията принципно е неизтребима Simple Smile).

# 655
  • Stockholm
Кокошката и 300-те литра вино са най- яките моменти в цялота история на  предаването Joy Сашко беше уникален импровизатор.

# 656
С кой въпрос беше свързано 300 литра вино?

# 657
  • Stockholm
Ох, те не са били 300 литра, а 750 литра Joy
"Възможно ли човек да изпие 750 литра вино по празниците? Според Ники Станоев и Пъдев е напълно вероятно"
https://www.instagram.com/reel/DI36EkMqA2J/

# 658
Има ли го някъде скеча за кокошката? Май го гледах, но искам пак да се посмея.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт