Как да предложа брак на приятелката си?

• 3 119
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
Хайде, кажи ни каква е накратко,  какво харесва...
Ако предложението е пред много хора за е символ,  че иска да изкрещи пред целия свят колко я обича.
Имам приятелка -получи предложение в лелгото докато нали разбирате-беше я срам да разкаже, пък иска да се похвали.
Колежка получи предложение на корабче на почивка със семейството и той подготвил майката да стои на щрек и снима.
Станаха хубави снимки, за който държи да запечата момента,  а днешните млади обичат да снимат и публикуват всичко.

# 16
Подкрепям идеята да й предложиш насаме, да си имате вашия личен момент, особено ако момичето е интроверт и не обича публика. Ти я познаваш най-добре, съобрази се с вкусовете, за да остане щастлив спомен и за двама ви.
Моят бивш държеше да ми предложи у тях пред родителите му, на тяхната годишнина от сватбата, на сбора на селото им. Аз казах, че не желая тогава, след седмица точно имах рожден ден и предпочитах да се съобрази с празника ми, бяхме планирали да ходим на разходка сред природата. Понеже държи на присъствието на родителите му ги поканих на вечеря.
Е той си умря на ината да ми предложи на въпросния сбор и да угоди на родата, от което ми остана ужасен спомен, точно се чувствах притисната да кажа "да" за пред хората, майка му само това и чакаше да ревне и да хукне по комшийкте да се хвали, а аз като маймуна на показ. Малко по-късно връзката ни приключи.

# 17
Моят бивш държеше да ми предложи у тях пред родителите му, на тяхната годишнина от сватбата, на сбора на селото им. Аз казах, че не желая тогава, след седмица точно имах рожден ден и предпочитах да се съобрази с празника ми, бяхме планирали да ходим на разходка сред природата. Понеже държи на присъствието на родителите му ги поканих на вечеря.
Е той си умря на ината да ми предложи на въпросния сбор и да угоди на родата, от което ми остана ужасен спомен, точно се чувствах притисната да кажа "да" за пред хората, майка му само това и чакаше да ревне и да хукне по комшийкте да се хвали, а аз като маймуна на показ. Малко по-късно връзката ни приключи.
Традиционалист е бил човека, а ти от друго тесто.

# 18
Леле... Като ви чета, оставам с впечатление, че някои хора се сгодяват само заради публиката и най-вече заради снимките, които ще качат в нета.
„Гледайти-и-и, завиждайти-и-и...“

# 19
  • SF
О, да! Имаш ли инстаграм?
Ако го няма в интернет, значи не е станало.
Но това е цяла култура на едно поколение.
Преди като се запознавахме, въпросът беше дай телефон, сега е "инстаграм".
Предложение в ресторант си е класика. Предложение по време на ваканция - също. Толкова много варианти има...
Ако се въвличат приятелки, има опасност информацията да изтече. Започват, без да се съобразяват, да искат да й видят пръстите, да й пробват пръстените, да се измислят истории как една приятелка ще се жени и какво мисли другата за пръстена й... И бъдещата годеница вече се е усетила, че нещо ще става и си го чака.

# 20
Да се постарае с пръстена,  защото той остава за цял живот.
Няма нищо лошо в това една жена да се представи пред обществото (било то и социални мрежи) като сгодена.
Не е гледайте и завиждайте, няма какво това да се крие, напротив.
После и сватбата ли ще крият, че да не би някой да реши, че го правят, за да предизвикат завист?
Хубав пръстен е на хубаво място.

# 21
Автора първо да опипа почвата, да разбере дали жената иска да се омъжи за него и тогава да купува пръстена. Ще е голям резил да предложи брак на публично място, а тя да откаже...

# 22
И моя съвет е да не е публично. Аз предложих в домашна обстановка с предварително одобрение от децата (от предишен брак). Бях приготвил романтична вечеря и накрая казах че ще донеса десерта. Та сервирам чинийката и вътре вместо тортичка - кутийката с пръстена. Е не позна какъв беше десерта…

# 23
На нова година до като гледате зарята -не е нужно много пари и съм сигурна,че ще й хареса

# 24
Здравейте пак. Няма да е Дубай, не мисля, че е нейното нещо. 😁 Благодаря на дамата, която спомена за маникюра, защото нямаше да се сетя. С момичето ми сме заедно от 4 години и сме обсъждали брак, така че съм убеден, че отговорът й ще бъде да Simple Smile Тя много обича да пътува и да е край вода (морета, реки, водопади и така нататък) и засега ми хрумва да комбинирам двете неща.

Иска ми да имаме предложението на видео,н за да може да го гледаме след години, да го пуснем на децата ни.

# 25
  • Melmak
Авторът трябва да помисли какво харесва бъдещата булка. Това с видеото не е за всеки. Като цяло избери пръстен, който да й става! Това е много важно.
Също трябва да помислиш дали тя би искала видео.

# 26
Внимавай с пръстена, важното е тя какво харесва, а не какво е модерно да се подарява или какво харесвали жените по принцип. Моя приятелка много мрази злато и го е казвала много пъти, носи само сребро и разни хендмейд бижута. Но мъжът и тръгнал да ѝ предлага със златен пръстен, защото му се видяло нередно, че сребърен е много евтин. Тя прие предложението, но беше убила цялата романтика, защото пръстена вместо да си го сложи, си го прибрала в джоба. Ходиха да го връщат и да купуват нов, защото тя държеше да си го носи, а не да стои в някаква кутийка, колкото да се води, че е имало пръстен.

# 27
Внимавай с пръстена, важното е тя какво харесва, а не какво е модерно да се подарява или какво харесвали жените по принцип. Моя приятелка много мрази злато и го е казвала много пъти, носи само сребро и разни хендмейд бижута. Но мъжът и тръгнал да ѝ предлага със златен пръстен, защото му се видяло нередно, че сребърен е много евтин. Тя прие предложението, но беше убила цялата романтика, защото пръстена вместо да си го сложи, си го прибрала в джоба. Ходиха да го връщат и да купуват нов, защото тя държеше да си го носи, а не да стои в някаква кутийка, колкото да се води, че е имало пръстен.

Трябвало е бяло злато да ѝ вземе или направо пръстен от капачка да и беше дал. Ултра хендмейд. Simple Smile

# 28
Мъжете не са толкова романтични и в такива важни моменти избират възможно най-баналния вариант. ММ беше организирал почивка в Италия за повода. Преди да тръгнем към летището, бяхме в един мръсен гараж и товарихме багажа в колата. Беше нещо нервен, неспокоен и се чудих защо, тъй като пътуваме често. Дръпна ме встрани от колата, прегърна и ми каза, че много ме обича и не може да чака още няколко дни. Падна на коляно, подаде ми пръстена и ме попита дали ще се омъжа за него, като тихо каза - не ми разбивай сърцето. Sweat Smile Изобщо не очаквах и изненадата беше много голяма. След няколко дни ми предложи втори път във Венеция, но този път с колие. Познайте кой миг ми е по-скъп. Simple Smile
Също не харесвам жълто злато и годежния пръстен и халката ми са от бяло злато.

# 29
Ирене, невероятно романтичен пост! И на моята приятелка халките им в крайна сметка са от бяло злато, но де мъж да се сети за нещо толкова сложно. Твоят ако е успял, браво на него! Но повечето в такива моменти сякаш изпадат в някакъв ступор и вместо да седнат и да помислят какво наистина би ѝ допаднало на жената, от страх да не сбъркат, правят най-клишираното.

Най-милите и романтични предложения досега в темата са точно неконвенционални, излизащи от всякакви клишета, сюжети от филми и инстаграмски представи за романтика. Надявам се авторът да им обърне внимание, а не само да гледа какво е популярно към момента в социалните мрежи.

Общи условия

Активация на акаунт