Как да предложа брак на приятелката си?

• 3 121
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Сетих се едно предложение, което наблюдавах на плажа в Бургас. Младежът беше наел хеликоптер с банер и надпис "Ще се омъжиш ли за мен?" Не беше още плажен сезон, пустичко беше на плажа, но туристи и зяпачи от морската градина винаги има, включва моя милост Joy Двамата бяха като на пикник седнали с бутилка вино. Младежът се беше подготвил - имаше разхвърляни розови листенца около тях, фотограф някакъв дебнеше из храстите, пълна програма Joy   Накрая го отразиха и по местните медии чак. Аз лично мисля, че този момент трябва да е по - малко публичен и повече интимен, но хора всякакви...

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 23:31 от rosi81

# 31
Ние си лежахме гушнати един ден и ме попита искам ли да подпишем на една конкретна дата. Казах "защо не". Обаче датата наближаваше, пък ние не бяхме тръгнали да оправяме медицински и т.н. и реших, че явно няма да е.
На въпросния ден се прибрах от работа, влязох за душ, а като излязох - рози (цели), подредени по леглото, запалени свещи и две занаятчийски шоколадови чаши с крем. И мъж по анцуг и на коляно. Пък аз - по хавлия.
Запечатано е на камера  goPro и категорично не показвам и секунда от записа на никого Joy
И това от мъж-дърво, който "романтика" не е ни чувал, нито помирисвал. Simple Smile

# 32
Моят бивш ми предложи докато чакахме градският транспорт.Беше през нощта,нямаше никой на спирката.
Ами ревах като магаре.И не бих заменила това предложение за такова в Дубай,в Париж или в някой ресторант.

# 33
Всичко чудесно, аз твърдо се присъдинявам към съвета автора да помисли за неговото момиче какво би било най-хубаво. Както казах в предния си пост, има си начин да я подпита тънко.
Само ще вметна, че има жени като мен, които харесват точно баналните инстаграмски предложения. Не, защото бих си го пляснала в социалните мрежи, там не качвам почти нищо,  но това ми допада. И нямам против да е публично, и искам видео и снимки. Така че, помисли си какъв тип е твоето момиче.

Едни близки, фенове на настолните игри, момчето предложи с някаква игра, пред всичките им приятели. Е, момичето си умира от радост колко се е постарал и как го е измислил.

И да, обърни внимание дали носи жълто или бяло злато/сребро и избери пръстена според това.

# 34
  • София
Здравейте дами, навлизам в женското ви пространство по хубав повод. Искам през идната година да предложа на приятелката си да стане моя съпруга. Simple Smile Не знам как точно да го направя, затова имам нужда от помощ. Искам да е запомнящо се и романтично. Насред природата или някъде на затворено е по-добре? Тябва ли да й кажа нещо или само въпроса стига? Да наема ли фотограф или няма смисъл? Давайте съвети, за пръв (и последен) път ще ми е 😁😁😁

Бъди оригинален! Взимаш пръстена с кутийката, отиваш при нея, показваш й го и я питаш "Мило, имаш ли идея какво да правя с това". Стига толкова клиширани предложения като от американски филм! Да не ограничаваме жените до ролята на тези, които отговарят с да или не!

# 35
  • Melmak
Моятмъж беше решил да ми предлага на мечтана ваканция. Така и така бяхме говорили вече за сватба. Обаче както на съфорумката с Италията и при нас накрая стана спонтанно, по пътя към мечтаната дестинация. Не ми се разказва историята, защото ми е мила, романтично-комична и много искрена. Просто се получи много по-яко, отколкото ако беше изчакал да стигнем. Но и той е по-спонтанен и на него му се получава. Нямам снимки, фотографи. Като стигнахме на другия край на света се снимахме на една арка на плажа, направена за сватби. И сега всички мислят, че предложението е направено там, ама нейсе…

# 36
  • Банско
Заведете я на някой зимен курорт и се качете на последна станция на лифта. Е става и на Витоша на последната. Пред гледката отгоре ч попитайте.  Друг варянт, който се сещам е на виенско колело и да помолите човекът, който управлява колелото да спре замалко вас най-горе, след което да я питате и да му дадете знак да го пусне пак. Може да питате дали може да платите за цялото виенско колело да се качите само вие двамата.

# 37
Първо- поздравления за взетото решение
Второ- реализирайте предложението така както на вас ви хареса, тя ще каже “да” на вас и вашето усещане.

# 38
Моят бивш мъж ми предложи на скалите в Созопол, докато посрещахме Джулай. Пръстенът ми беше халка от бирена бутилка или някакво кенче, но бяхме много напред с материала и още там го загубих.
Моят съвет към автора е да си включи тайно телефона на запис, може и още едно записващо устройство за всеки случай и да направи предложението насаме.

# 39
Съобрази се с нейните интереси,дали е романтичка или предпочита показност.Избери дата,която значи нещо за връзката ви,както и място на което имате мил спомен.Наскоро приятелка получи помпозно и организирано предложение,рози,балони,свещи,фотограф,но тя така си харесва.
Аз лично съм отказвала две предложения,не бях готова и не бяха моите "предложения".
Мъжът ми беше спонтанен,бяхме на мястото на първата ни среща,дори нямаше пръстен.Така и нямам годежен пръстен,но аз и не съм по бижутата.Халка имам разбира се,там вече сама си я избрах.

# 40
Наистина зависи какво харесва твоята половинка. Аз ще умра от срам ако ми предложат някъде с милион хора Grinning
Първото предложение беше на Коледа в коледния ми подарък. Тогава хем ревах, хем се смях Grinning Бях му казвала, че харесвам пръстени с три камъка, но златните такива са скъпи. Беше видял такъв сребърен и го взел. Беше напълнил една форма за кекс Grinning да, форма за кекс Grinning с шоколадови яйца и в едното от тях беше пръстена. Голям зор ми даваше да ги отварям Joy и естествено в едно от последните отворени яйца беше пръстена. Но това ми е най-милия спомен. Година след това беше събрал парички и ми купи златен като имах ново оригинално предложение Heart

# 41
  • Обран бостан ;)
Здравейте дами, навлизам в женското ви пространство по хубав повод. Искам през идната година да предложа на приятелката си да стане моя съпруга. Simple Smile Не знам как точно да го направя, затова имам нужда от помощ. Искам да е запомнящо се и романтично. Насред природата или някъде на затворено е по-добре? Тябва ли да й кажа нещо или само въпроса стига? Да наема ли фотограф или няма смисъл? Давайте съвети, за пръв (и последен) път ще ми е 😁😁😁

КАжи и, че си бременен Trollface

# 42

КАжи и, че си бременен Trollface

Сакън... може да го разбере погрешно, че е забременил някоя жена и да го отнесе много лошо, преди да падне на колене с пръстена. 😂

Представям си тази сцена след едно кроше  - паднал на земята/полулегнал с гордо вдигната ръка към нея, държаща кутийката със заветния пръстен с диамант. Класика.

# 43
  • Обран бостан ;)
Това с падането на колене никога не съм го разбирал. Толкова е унизително и за двете страни, че не знам кой идиот го намира за романтично.

# 44
Това с падането на колене никога не съм го разбирал. Толкова е унизително и за двете страни, че не знам кой идиот го намира за романтично.

И за мен е абсолютна глупост.

Общи условия

Активация на акаунт