Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 37 566
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Честита нова година! Здраве и успехи на всички.
+1 глас за IMDB като платформа, в която може да си водите списък на изгледаните  филми и сериали. За мен едно от най-полезните неща е, когато гледам профила на някой актьор, ми дава отдолу : You may know them from и са изброени всички изгледани сериали или филми, в които е участвал. Важно уточнение обаче е, че за да ви се преброи за изгледан филмът или сериалът, трябва да сте му дали оценка от 1 до 10.

# 61
Честита нова година! Здраве и успехи на всички.
+1 глас за IMDB като платформа, в която може да си водите списък на изгледаните  филми и сериали. За мен едно от най-полезните неща е, когато гледам профила на някой актьор, ми дава отдолу : You may know them from и са изброени всички изгледани сериали или филми, в които е участвал. Важно уточнение обаче е, че за да ви се преброи за изгледан филмът или сериалът, трябва да сте му дали оценка от 1 до 10.
Аз си ги цъкам в Watchlist-a и си гласувам по всяко време и без да е изгледан, особено сериали. Реално стоят отметнати, но не са изгледани. Може да се правят и отделни листи.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 23:08 от 50 Shades of Purple

# 62

Аз наистина го забравих. Толкова сериалчета гледаме годишно,че честно да ви кажа,ще взема от НГ да си ги записвам на лист с оценка и кратко мнение,та на края на годината да се включа тук по-подготвена.

Няма ли някоя страница като Гуд рийдс, където да си записваме сериали? Това ще е много полезно и за мен. Има периоди, в които гледам един след друг десетки сериали, бързо забравям еднодневките.

Няма да давам моите фаворити за годината, не гледах нищо впечатляващо, освен може би The Gentlemen и The Diplomat.

сега почвам трети епизод на La casa.
La Caza вероятно? Тази година излиза нов сезон.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moviebase&hl=bg

# 63
За много години!
Благодаря, на всички препоръчали 3 body problem, дълго време го заобикалях Wink Вчера следобед си казах, "Абе дай да го загледам 4ч. следобед е, скука.." и така до 01ч. го овършах😂
Много добър!

# 64
  • Sofia
Да и на мен много ми хареса сериала за Трите тела. Много интересна и интригуваща фабула, развитие на сюжета, героите и т .н. Зарибих се Grinning и сега искам да прочета и книгите, които очаквам, а и вероятно ще са още по добри.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 11:08 от Lady Royal

# 65
Гледах последно - Hilda.
Анимационен сериал за момиче, което трябва да се премести от къщата си в гората на ново място в града.
Много е подходящ за деца, които обичат фентъзи,мистерия и вълшебни същества. Казвам за деца, защото го гледах с дребното, но и на мен ми хареса.

Трейлър на American Primeval от 9 януари в Нетфликс

# 66
Реших да се включа, за да препоръчам хубав сайт за събиране на сериали, които гледаме myepisodes.com, най ми допада, че има и графа, колко време си прекарал в гледането им, моето към момента, но след малко продължавам... 1 years, 8 months, 1 weeks, 3 days, 4 hours, 7 minutes

# 67
Честита Нова Година! С пожелания за здраве и много приятни минути, прекарани в гледане на нови сериали, за всички в темата!

Относно проследяването на изгледани продукции -  преди време и аз се бях запалила да записвам, изтеглих си приложението TV Time (тогава се колебаех между него и JustWatch). Набързо отбелязах някои, но в типичен мой стил зарязах актуализирането.

# 68
Между другото новият сезон на Страйк е качен в Замунда, свалих си го. Чудя се да чакам ли превод или така да го гледам с английски субтитри

# 69
Nautilus  никак не ми хареса.

# 70
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Излезе ми инфо, че третия сезон на Калмарите го планират да излезе през юни тази година, за да може да се класират за номинациите за Еми за 2026-та. Значи след половин година би трябвало да видим завършека на сериала.

# 71
  • Вестерос
За много години! Flowers Hibiscus

Аз навремето в един тефтер пишех. Но го зарязах, качвам си постерите на сериалите в албум във фб Grinning Понякога актуализирам тефтера Simple Smile

# 72
  • Разпиляна във въображението
apple.tv на 4 и 5 януари ще бъде стриймван безплатно.

# 73
Caramelche, права си.
La caza. Monteperdido is a Spanish crime thriller limited television series starring Megan Montaner, Francis Lorenzo and Alain Hernández. Wikipedia

# 74
Все забравям да ви кажа, че има 8-минутен sneak peak за втория сезон на Severance в Apple TV+.

Общи условия

Активация на акаунт