Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 37 572
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Вестерос
apple.tv на 4 и 5 януари ще бъде стриймван безплатно.
Tъкмо да изгледам втори сезон на колелото Grinning

Изгледах последния на Superman & Lois бяха ми останали няколко епизода. Много съм доволна. Добър последен сезон и хубав финал на историята! Определено ще ми е от любимите сериали от Ароувърс. Вдъхнови ме да доизгледам последния сезон на Супъргърл и на Флаш. И може би след това послендите два на Ароу, за да приключа със сериалите.

# 76
  • Варна
  За много години! И дано през Новата 2025-та гледаме стойностни сериали и продължения!
 В този ред , а и проверявайки кои  бяха от 2024-та, попаднах на
,,Ludwig"   https://www.imdb.com/title/tt27846061/
и го препоръчвам! Британска кримка, съвсем накратко и  без спойлери : Съпругата на внезапно изчезнал полицейски инспектор, вместо да съобщи на колегите му, моли девера си, който, освен близнак, е интроверт и създател на главоблъсканици и ребуси, да го ,,замести" и да разбере какво е станало. Шест едночасови епизода. Надявам се да има сезон 2

# 77
  • Бургас
apple.tv имат ли български субтитри?

# 78
Има,имат и богат каталог.

# 79
  • Бургас
В нито една от адаптациите това не се случва. Той обикновено се събира с Мерседес, което не е част от книгата и няма логика.
Имаше даже една адаптация, където изкараха, че сина на Мерцедес е от Едмонд, или поне няколко пъти го намекнаха, така че точно това да си помисли зрителя.
Явно никой не иска историята да завърши без "голямата любов" да победи.
Мен вече ме е страх да гледам сериали по красически романи. Сега уж ще снимат нова версия на Гордост и предразсъдъци, ама като знам как си ги насосват, сигурно пак ще изкарат някой гей. Ще бъде на Нетфликс и няма да се учудя ако го направят в Бриджъртън стил.

Иначе по темата аз гледах 3 сезона на норвежкия крими сериал Вистинг (поне толкова даваха по телевизията). Не е никак лош. А дори и Кари-Ан Мос (от Матрицата) има участие в първи и трети сезон.
Гледам по ТВ Мозайка от убийства и последния Гранчестър с индийския свещеник.

# 80
Да, въпреки че Албер би трябвало да е заченат много след хвърлянето му в затвора. Възрастите на всички ги пише, както и състоянията им - изобщо в книгата има много подробности. Адаптациите нямат извинение.

Започнах Страйк - върви по книгата. Поне в първи епизод има малко промени.
Това филмче за сърцето си го представях в много ретро стил - нещо от типа на Spooky scary skeletons или дори още по-ретро. Това би го направило оригинално и би го отличило от обикновената анимация. Но все едно, този детайл е без значение. Написах го само защото се различава от представата ми.
Също така, мислех, че Еди живее в нещо като хипи комуна - т.е. по-екзотична и ретро атмосфера от това, което показват.

# 81
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Калмарите - стана на всички ясно,че каквото е трябвало да снимат,са го снимали и довършили.
Не знам обаче кой умник е решил,че историята трябва да бъде разбита в два сезона, като първия бъде видян като разочарование за повечето поради липса на ясна сюжетна линия и някакъв край.

Missing you (Netflix) 5 епизода,адаптирани от роман на Харлан Кобен.
3/10
Поредната блудкава продукция, пълна с Woke елементи. Много им е драго на Нетфликс да задраскват нормални семейства,защото са "скучни",друго си е да направяй хомосексуален 60г чернокож,шеф на полицейско управление със солидно семейство.Друго си е да му измислят една паралелна гейска връзка от 14г.

Детективката я зарязват след годеж, въпросния мъж си взема багажа,изнася се,докато тя е на работа и никога не й се обажда,нито се вълнува от нея,жени се и има дете от друга. След 11г,го намира в дейтинг апс и първото нещо,което му пише е,че й липсва. Smile
И още,и още простотии,за които дори не мисля да си губя времето в писане.
Не знам нетфликс интерпретация ли е или романа е пълен шит.

# 82
Харлан Кобен има цяла колекция от сериали по Нетфликс. Като цяло съм фен на книгите му. На Missing you само първата серия изгледах. Интересно започна. Много ми хареса друг сериал от Харлан - The Stranger. И той е британски.

# 83
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Знам,че са цяла колекция,основно британски адаптации(рециклират актьори и локации),но има и полска също.  Половината и повече вече съм ги гледала и смятам Missing you за най-неуспешният проект.
The stranger за мен е най-добрият,полския( тематиката подрастващи и наркотици) също беше ок,там показаха и друга държава,друг типаж хора и беше интересно.

# 84
Не мога да повярвам,че калмарите нямат отделна тема.
Вторият сезон беше много по добър от първия,рядко втори сезон надскача,но този беше страхотен.И личните отношения и самите игри,сигурна съм че трети ще е смазващ и ще има някакъв справедлив финал.

# 85
Имат отделна тема - тук

# 86
Много благодаря,търсачката във форума за пореден път е безполезна.Отивам да я прочета и да се включа 🤗.

# 87
Yellowstone можеше да мине без пети сезон. Натъкмиха го някак си. Знаели се какъв е бил сценария или замисълът, ако Костнър беше участвал? Дано поне 1923 и 1899 бъдат развити, както трябва. Само Гейтър не се разбра къде отива.

# 88
Изгледах 100 години самота. Супер много ми хареса. Историята е ясна, но мисля, че е и много добре заснет. Дали ще има втори сезон или просто не е предвидено да екранизират цялата книга?

# 89
Сякаш след първия сезон на Калмарите не съм гледала нищо, които наистина да има уау елемент.
Имаше някои добри попадения през последните години, но ми се гледа нещо mind-blowing, а май скоро не е излизало нищо такова...

Общи условия

Активация на акаунт