Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 112
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Абсолютно съгласна за
Емили в Париж
Pretty Little Liars
The WD The One Who live

Канех се обаче да хвърля едно око на Режимът заради Кейт Уинслет, загледах веднъж за няколко минути, но нещо не ме грабна та смятах пак да пробвам🧐

Съгласна за Шогун💪

И да се похваля😘
За първи път в живота си, напълно доброволно, загледах един немски сериал, в оригинал и чинно изгледах първия епизод без изобщо да намаля звука! (Всъщност нямах избор щото беше излъчван единствено в оригинал със субтитри😅🙈😅)!
Хареса ми💪
На Max е, от 2023, Two Sides of the Abyss
След като убиеца на 17г й дъщеря е пуснат преждевременно от затвора, отвратената от това, почернена майка-полицайка започва да разследва криминалното минало на изверга.
Добре направен, държи в напрежение, само един сезон е.
Голям успех за мен, но все така недолюбвам немския🙈

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 23:58 от Веселяшка

# 166
  • София
За да ви хареса Режимът, трябва да сте живели през социализма и да знаете какво беше в Румъния.

# 167
Чувала съм вицове, че по телевизията пожелавали "Добро утро" на Чаушеску, защото само той имал телевизор.

Този немски сериал Клео (от списъка с добрите) също е свързан с онези години, звучи ми интересно, но се чудя дали ми се гледа в момента, щом е толкова брутален (жената убива наред, за да си отмъсти).

# 168
  • София
Не, за Енвер Ходжа в Албания става въпрос.

# 169
За този само знам, че беше известен с някакви бункери...

# 170
Гледам Outlander,, чаках да се съберат епизоди... много е паднало нивото... беше красив сериал, сега и това не е

# 171
  • Галифрей
Гледам Outlander,, чаках да се съберат епизоди... много е паднало нивото... беше красив сериал, сега и това не е

Аз се отказах още по време на третият сезон мислех на вторият да се откажа ама викам айде заради Джейми. Не намерих повече сили да гледам това безумие. Като идея и история е супер, но много брутално и гадно е развит сценарият и аз изгубих всички нишки.

# 172
Е сценария е тъп, всички влюбени в Клеър и Джейми ( за него ги разбирам де). Но беше много красиво заснет преди, пейзажи, декори.

# 173
  • София
На мен много ми харесва и сега си гледам предпоследния седми сезон. Simple Smile
Един от най-любимите ми сериали. Много ме успокоява някак си...
Много красиво заснет, написан и изигран. Simple Smile

# 174
  • Галифрей
В това няма спор много са красиви! Декори,костюми,природа ❤ музиката също.  Не ми харесва как развиват сюжетните линии а и кекс сцените ми идват в повече. Имаше доста брутални сценки където трябваше да превъртвам.Това ме отказа както и изнасилванията бляк.

# 175
  • София
Аз изтърпях бруталната сцена с изнасилването на Джейми, но в следващия сезон съветите му към Луи IV за овесена каша при запек ми дойдоха твърде много. Там и спрях.

# 176
Много имам да наваксвам.
Кога ще ви настигна, не знам🙈
Пак ще пробвам Режимът, за която й бивша соц. страна да става дума.
Благодаря за препоръките и винаги смислени коментари, които пускате тук🙌

Много ми е тегаво, че вече го няма Йелоустоун. Точно едни такива красоти ми се гледат. Необятна шир, приказна природа,  каубои, неподправени емоции.
Мислех си пак да си припомня Танцуващият с вълци заради самата история и заради Костнър.
Но май преди това ще поправя един мой пропуск и ще си пусна Хатфийлд и МакКой.
Гледам и Бас Рийвс, Кметът…
Без да споменавам Ландман, как ме е яд, че свършва.
С една дума Шеридан форевър е работата при мен, благодаря на Дяволо за това💪

# 177
  • София
Да напомня, че днес е премиерата в Нетфликс на един от най-чаканите сериали за годината от мен.

American Primeval (2025)
https://www.imdb.com/title/tt24069848/

Уестърн (Broken Heart) / драма
САЩ
Оригинална продукция на Нетфликс
Шоурънър: Марк Смит (сценаристът на впечатляващия, The Revenant с Леонардо Ди Каприо)
Режисьор: Питър Бърг (Deepwater Horizon ; The Kingdom)
В ролите: Тейлър Кич и Бети Гилпин

Една история за суровото изследване на раждането на американския Запад...

Трейлър

Отговорът на Нетфликс на Хоризонт на Костнър.
Тук обаче провал според мен няма да има, а точно обратното...
Ако сценария е на нивото на Шеридан в 1883 (силно се съмнявам, но няма значение, дори и да го доближи ще имаме шоу бижу) това ще е изключителен удар.

Американския пазар в момента е много добре разработен точно за този златен в миналото за Холивуд жанр, дефакто реанимиран от Шеридан.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 03:10 от Diavolo

# 178
  • Варна
 Mалко ме дразни как с тяхната 200 годишна история правят куп филми и сериали...
 Да похваля ,,Made for Love"- доста сериозни проблеми, поднесени забавно.
   https://www.imdb.com/title/tt7808566/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_ … %2520for%2520Love

# 179
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Приключих със сезон 1 на Dark. Аз харесвам филми/сериалчета базирани на пътуване във времето  и Дарк определено ми хвана интереса.
Объркващо е това,че са много герои.+ вариантите им в миналото и трудно запомням кой е кой. Доколкото четох ревюта за следващите 2 сезона,освен в 1986-та,ще се връщат и по назад,та дори в много далечното бъдеще.Дано не го развалят.

Паралелно,гледам Selling the city (мини поредица за агенти на луксозни недвижими имоти в Ню Йорк) - Много такива серии има в Нетфликс и този вариант тук ми е скучен. Гледаш само как 6-7 кокошки в Шанел клюкарят и правят мизерии на колежките си,то драми,то женски интриги.Чудя се дали наистина са така или преувеличават за пред камерата.

Общи условия

Активация на акаунт