Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 064
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Аз най-после се добрах до Dune Prophecy. Хвана ме още от първия епизод, дано тъй продължи.
Иначе изгледах отново Stranger things, в очакване на пети сезон. Много го обичам този сериал, като първи и четвърти сезон са ми най-любими. Дано са му измислили достоен завършек.

# 271
Аз гледам още веднъж всички сезони но Skins, че ще го махат на 31 Януари от Нетфликс. И въпреки че вече не съм тийн, пак си ми харесва Blush

# 272
Убийства отвъд рая ми хареса, но защо само 6 епизода...
А последните седмици гледам всеки ден Убийства в рая, видях, че продължава и до момента - май са до 14-ти сезон, но не ми харесва текучеството при детективите и полицаите. Затова и не ми се иска да си намеря по-новите епизоди.
Помня от преди години, че първият актьор се е отказал, защото прекарвал прекалено много време далече от семейството си. Ок, ами следващите? Би трябвало да се стремят да задържат актьорите колкото се може по-дълго, а не да превръщат смяната в традиция.

# 273
  • Варна
А последните седмици гледам всеки ден Убийства в рая, видях, че продължава и до момента - май са до 14-ти сезон, но не ми харесва текучеството при детективите и полицаите. Затова и не ми се иска да си намеря по-новите епизоди.
Помня от преди години, че първият актьор се е отказал, защото прекарвал прекалено много време далече от семейството си. Ок, ами следващите? Би трябвало да се стремят да задържат актьорите колкото се може по-дълго, а не да превръщат смяната в традиция.
На Убийства в рая съм стигнала до сезон 6. Скоро ще го продължа и Убийства отвъд рая смятам да почна да гледам. Мен също ме дразни тези постоянни смени. Обаче случаите са ми интересни и затова го гледам.

# 274

По 6 на сезон + коледен. Има 2 сезона.

# 275
Аз гледам още веднъж всички сезони но Skins, че ще го махат на 31 Януари от Нетфликс. И въпреки че вече не съм тийн, пак си ми харесва Blush
Скинс беше велик. ☺️

# 276
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма Скинс в американския Нетфликс. Е,как така?! Rolling Eyes

# 277
Много е неприятно това. И при нас няма супер много неща. Вчера търсих доста филми, които искам да гледам, и за България ги няма. И се ядосах защо ги плащам тези събскрипшъни.

# 278
  • Варна
 За този Скинс ли пишете  https://www.imdb.com/title/tt0840196/  ?

# 279
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не прочетих да е коментирано /може и да греша де/, че от 16-ти февруари
тръгва трети сезон на "Белия лотос". Трейлъра много ми допада, повече от втория,
ще разберем след месец какво са сътворили.

# 280
# 281
Много е неприятно това. И при нас няма супер много неща. Вчера търсих доста филми, които искам да гледам, и за България ги няма. И се ядосах защо ги плащам тези събскрипшъни.
Всичко зависи от това коя платформа държи правата за дадени продукции за дадена територия.

# 282
Е да де, ясно, но пак е неприятно. Като мното искаш да гледаш нещо и гугъл ти каже, че го имат в Нетфликс.. ама се окаже, че само в Австралия, например Grinning

# 283
Много ме е яд, като свалят от платените платформи нещо, което съм си набелязала да гледам, но не съм успяла.. Напоследък съм на вълна Apple tv и доста време ще съм, че имам да си довършвам The Morning Show и Severance. Набелязала съм си и аз Disclaimer, мисля да погледна и Tehran.
Сега видях, че Нетфликс ще пуснат Йелоустоун скоро.

Интересно. Почти само заради Шеридън плащам SkyShowtime..

Jess!, има отделна тема за The White Lotus - https://www.bg-mamma.com/?topic=1505342.195

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 16:30 от 50 Shades of Purple

# 284
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нетфликс е американски продукт,който плаща за всички международни проекти.
Звучи ми много логично нещо,което го има на британския,немския и тн Нетфликс,задължително да го има в американския,като "платформа майка".

Ние още мъчим Дарк,ако знаех,че толкова измишльотини ще сътворят в 3 сезона,въобще нямаше да го гледам.
Сега пък паралелни вселени, пък нови пътувания чак в 1887ма..Нищо смислено няма,на нищо не дават логично обяснение,пълна каша с много герои в различни времена.

Главния герой Йохас голяма симпатяга във всички измерения.

Общи условия

Активация на акаунт