Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 158
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Вчера започнах The Pitt.Много спешно отделение вайб ми носи но точно това ми харесва.Главния герой е Noah Wyle ако си спомняте от Спешно отделение д-р Джон Картър. Препоръчвам за любители на този тип сериали за сега има само 4 епизода.

Чудех му се точно заради връзката "Спешно отделение - Ноа Уайли", да не би да са направили същия сериал. Не ми се гледа д-р Картър след 30+ години.
Но ще го погледна все пак, харесвам медицински сериали.

# 391
  • Бургас
Не е д-р Картър.Тепърва започва да се развива историята. Има доста млади лекари и стажанти като спешно отделено ама не баш 😁 на мен ми допадна днес успях да изгледам и другите два епизода общо 4 са за сега.

# 392
Здравейте! бНа вълна английско кино съм. Кои сериали бихте ми препоръчали, но да ги има качени в Замунда.. всичко което е в HBO, мисля че съм го изгледала.

# 393
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Здравейте! бНа вълна английско кино съм. Кои сериали бихте ми препоръчали, но да ги има качени в Замунда.. всичко което е в HBO, мисля че съм го изгледала.
"Гордост и предразсъдъци" версията от 90-те с Колин Фърт и Дженифър Ел, вечна класика.
"Шерлок" от по-новите, "Имението Даунтън", "Щастливата долина".

# 394
Сериали или кино?

# 395
"Гордост и предразсъдъци" версията от 90-те с Колин Фърт и Дженифър Ел, вечна класика.

"Щастливата долина". не го откривам никъде Frowning1

# 396
  • плевен

"Щастливата долина". не го откривам никъде Frowning1
Щастливата долина го има в зелка и в Замунда.

# 397
  • БУРГАС

Spooks , ако харесваш шпионски сериали , за Mi5 е, аз много го харесвам , също Slow Horses

# 398
Щастливата долина изтеглих от Зелка Някой тук ми каза, че го има там - благодаря за което!  От Замунда не се теглеше.

# 399
Аз харесвам и Убийства в Мидсамър - дават нови епизоди по телевизията; посредствен е, но става за убиване на време. Но не ми изглежда много реалистично, че във всеки епизод измират по 4-5 човека - няма да останат хора в тези села...

# 400
  • Бургас
Хаха, да, направо се изпотрепаха там в тоя район за 20 сезона. Grinning
Иначе аз го гледам, заради гледките от китните английски селца, в старите сезони.

# 401
  • Галифрей
Да вярно  е, аз на Убийства в Мидсамър съм гледала няколко сезона тези с Барбани.  То там не останаха възрастни хора 😂
На мен много ми харесват английските къщи покрити с рози и други цветя.  ❤Все ми се  отваря  апетита от този сериал. 😁

# 402
Prime Target започна добре ( с изключение на гей сцената), да видим как ще продължат сериала, дали ще го клишират или ще направят нещо по-различно.
Става въпрос за математици от кеймбридж следени от ЦРУ  и заплаха от непозната организация

# 403
  • Разпиляна във въображението
Оф, няма ли да минат тези гей истории! Напредвам в Тед Ласо и там същата линия, дано е за кратко и е просто експеримент.

# 404
Аз сега гледам няколко криминални сериала - освен Мидсъмър и Убийства в Рая, Инспектор Джентли и др. Направи ми впечатление, че само в Мидсъмър схемата е такава и във всеки епизод убиецът ликвидира още няколко души в рамките на дни, за да прикрие първото убийство. Доста странна тактика, особено като се има предвид, че извършителите са обикновени провинциалисти, не закоравели престъпници.

Общи условия

Активация на акаунт