Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 156
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
Много хубав британски крими/трилър сериал, The Capture.
Планува се трети сезон.

Бях пропуснала втори сезон. Добре че напомни.Много е интригуващ и актуален сериалът.

# 481
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
The snow girl 2  - Изгледах го.Главната актриса продължава да е ментално нестабилна и досадна. Аз много държа да симпатизирам на главните герои,а не да им се дразня.
Интересна история,но сезон 1 беше по-интересен. Бих дала 8/10.

Изгледах го и аз, голяма тъпотия. Даже и 5/10 не му давам. Инспекторката и тя толкова грозна, горката.

Laughing Laughing Аз си викам - В Испания съм била ,такава грозотия не съм срещала досега.
Дори я търсих в гугъл,до последно си мислих,че е мъж травестит.

Да, 8/10 му е много. Да речем 6-7/10 макс.

Ние сега гледаме The spy. 6 ep, Netflix.

# 482
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Благодаря на съфорумката, която препоръча "Триггер" с Максим Матвеев.
Наистина зарибяващ сериал, висях няколко поред нощи и докато не изгледах целия
първи сезон не мирясах. Сега същата зомби история се повтаря и с втори Joy. Много съм
впечатлена от актьорската игра, музиката и замисъла. Още повече, че вдъхновението
е реален психолог и метода му. Много, много интересно и полезно е да се гледа. Човек
ако иска може да научи за другите и себе си гледайки този сериал. Аз го гледах в плейтуб
където ги има качени сериите с бг субс.

# 483
  • Вестерос
Здравейте!
Имам нетфликс отскоро и ще ви помоля да ми препоръчате кои сериали си заслужават.
Харесвам романтични, трилъри и криминални.
Много Ви благодаря!
Bridgerton, Nobody wants this, Emily in Paris за романтичните

# 484
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Здравейте!
Имам нетфликс отскоро и ще ви помоля да ми препоръчате кои сериали си заслужават.
Много Ви благодаря!
Bridgerton, Nobody wants this, Emily in Paris за романтичните

И от мен все сериалчета/мини,които много са ми харесали.

Lupin, The cook of Castamar, The empress, Dahmer, Squid game, Alice in Borderland, Behind her eyes...
The Parisian Agency, Owning Manhattan (за супер луксозни имоти)

# 485
Имаше споделен сайт в темата, в който гледахте Йелоустоун, без реклами. Забравих сайта.

# 486
Здравейте!
Много Ви благодаря!

Аз бих ви препоръчала Sex Education, Dead to Me, La casa de papel, From Scratch, One day, Little fires everywhere, Monsters, El cuerpo en llamas

# 487
  • На топло
Здравейте!
Много Ви благодаря!

По тази книга

# 488
  • Бургас
Започнах да гледам Туристът с Джейми Дорнан. Нещо много мудно се влачи. Нататък става ли интересно?

# 489
Аз съм на последната серия от първи сезон и ми е много интересно. Но вероятно си е въпрос на вкус.

# 490
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не ми хареса туриста,мисля,че дори не догледах сезон 2.
The fall - помня,че завърши глупаво.

А това руското по книга,как му е името на английски,да го потърся в нашия Нетфликс?

The Spy / Netflix  - Става въпрос за еврейски шпионин,които под прикритие се внедрява в Сирия и става първи приятел на големите управници. След 4г го хващат и екзекутират публично. По действителен случай. Много ми хареса. Саша Барон Коен не съм свикнала да го гледам в сериозни роли,но тук се справи много прилично.
10/10

# 491
Туристът 1-ви сезон горе долу се ядваше, ако сте малко по-търпеливи ще го изгледате. Ама 2-ри сезон и аз го зарязах.
Не съм гледал Джейми в сивите нюанси, но в The Fall беше много добър, та който не е гледал The Fall - определено е изпуснал.

# 492
  • София
American Primeval (2025)
https://www.imdb.com/title/tt24069848/

Минисериал от 6 епизода на Нетфликс за едно сурово и жестоко изследване за раждането на американския Запад.
Средата на 19 век, времена на беззаконие, убийства, зверства и много смърт.

Сериалът проследява историята на една майка, която иска да заведе синът си при баща му, който никога не го е виждал, като самата майка е издирвана за убийство. Те се запознават с мистериозен и много опитен трапер, който се съгласява да ги преведе през дивите земи пропити с много кръв. Те попадат във вихъра на враждата между мормоните, американската армия и местните коренни жители - шошоните и не на последно място, глутница изгладнели вълци.

Този сериал е някакъв микс между Завръщането (с Леонардо Ди Каприо), класиката Deadwood на MAX и великия 1883 на Шеридан.
Изключително реалистичен с отлична сценография и операторска работа.
Тейлър Кич е страхотен! Има изключително присъствие.
Доволен съм и как представиха индианците.
Мормоните са големите злодеи в историята, като историческия период съвпада с т.нар. модерен Мойсей, Бригам Янг.

Това което ми попречи да му дам по-висока оценка е самия сценарий и самите герои. Така е написан и изигран все едно гледах повече документален филм и от друга страна много трудно се привързвах към самите герои по такъв начин, че да ми пука за тях и да бъда въвлечен чисто емоционално в това влакче на ужаса.

Препоръчвам!
Много се колебаех за оценката. Между осем и седем гравитирах и това 7.5 отразява най-реално чувствата ми след края на всичко.
-
7.5

# 493
Зарибих се по From, че амазон пуснаха 1 сезон свободно. Да, обаче сега трябва да си направя абонамент за канала им да гледам останалите в сезона. Големи са гадове.
Сериалът ми хареса. Някъде бях срещнала сравнение с Lost. Има нещо в тази идея - самата атмосфера на безнадеждност и пътят на изкуплението, по който минават героите.
Хареса ми, ще се включа в темата по-късно.

# 494
  • Варна
 O, имаме си отделна тема за ,,Frоm"    https://www.bg-mamma.com/?topic=1677688

Общи условия

Активация на акаунт