Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 112
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Хм, по Стар крайм май издаваха всички налични епизоди на Убийства в рая и от утре ще го започнат от първи епизод (според програмата, която намерих)?!

Приключиха 10 сезон, от утре (вече днес) трябва да повтарят  11-ти. По моята програма.

# 586
Дано да е така!

Трябва и аз да изгледам Чакала, но все нещо друго е с приоритет.

# 587
  • Разпиляна във въображението
За Чакала -
Скрит текст:
аз пък исках да го хванат Simple Smile

# 588
  • София
Оооо, на фона на други сериали, масово зрителите сме били на страната на Чакала и как искаме още и още да ги гони. Не си спомням сериал, в който да е имало толкова симпатии към уж "лошия" герой, колкото в Чакала. Айде, признавам, че в Killing Eve имаше моменти, в които и симпатизирах на Вайънел - даже накрая не бях много ок с финала. Но това е вероятно и заради симпатиите ми към Джоди като актриса, нищо че играеше пълен психопат, пълен!

# 589
  • София
Е, как - Декстър, любимият сериен убиец  Yum

# 590
Изгледах 1 и 2 сезон на "Белия Лотос" много ми хареса, тази вечер ще започна 3 ти сезон ❤

# 591
Изгледах The hot spot по Netflix. Не помня дали оттук дойде препоръката, но благодаря. Може би не е за масовия вкус. Ще ви допадне ако се интересувате от Япония и живота там. На мен ми хареса лекия начин, по който са поднесени отношенията между хората, тънкия хумор, сатирата към обществените порядки. Ако търсите екшън и драма, не е за вас.

# 592
  • София
Заповядайте в темата за Белия лотос (вече е включен и сезон 3): https://www.bg-mamma.com/?topic=1505342

# 593
  • София
Много благодаря за препоръката на lady Koup за The Crow Girl, от толкова време си търся заплетен и впечатляващ трилър, дори не очаквах да е толкова добър.
Няколко престъпления, много минали загадки, изненадващи обрати до финала.
С нетърпение очаквам 2-ри сезон.

# 594
Някой гледал ли е френския филм "Карпе Дием",да сподели мнението си за него? Благодаря. Утре ще го дават във Френския институт от 18:30ч. и се чудя дали да го гледам. Анонса е интересен. Стюардеса от нискотарифна авиокомпания редува полети с безкрайни купони,докато и се случва случка... Yum

# 595
  • Вестерос
ПОДНОВЕНИ
 Miss Scarlet
The Pitt
The Lord of the Rings: The Rings of Power
My Life Is Murder

СПРЕНИ
Bookie
Hysteria!

# 596
Къде може да се гледат Саrpe Diem и The Crow Girl

# 597
  • София
The Crow Girl от Замунда.

# 598
Благодаря, Иля! ♥
Изгледах в Netflix  "Inganno" - разтоварващ
, лек за гледане, красиви гледки от Италия, красиви артисти, за запълване на времето е идеален.

# 599
Тази на плаката ми заприлича на Катерина Евро (не съм фен).

Общи условия

Активация на акаунт