Осмокласници 2024/2025 - тема 5 - празнично-ваканционна

• 30 417
  • 771
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И от мен весело посрещане на Новата 2025-а Година!
Нека да е мирна, да сме здрави, щастливи и спокойни! Като се замисля, скоро децата ще започнат да празнуват самостоятелно и се наслаждавам на всеки миг с тях. Растат маймунките... Simple Smile

# 16
  • София
Lúthien, благодаря за новата ни, новогодишна тема Flowers Hibiscus

Весело посрещане на Новата година, момичета! Нека всички болки, страхове и несгоди останат в 2024-та и нека посрещнем 2025-а с усмивки, в цветущо здраве, с любимите хора! Kissing Heart

Аз съм бясна на свекървещицата, не можах да заспя дори, та се ровя във форума Joy

Наборите са на село, при баба и дядо, баткото е с приятели, а ние с ММ забегнахме на около 550 км Joy Но ще се съберем още утре, живот и здраве

# 17
  • София
Аз освен да пусна снимка от новия офис , и днес , и утре съм на работа, Cold Sweat  Ще сме в Банско за 31ви и 1ви вечерта и толкоз. Но инак на роднински трапези ще ви бия...всеки ден готвим и посрещаме гости от чужбина, от прованса, от София ... убих се от готвене, инак ми е много приятно като се съберем... но пълно щастие няма.. Весело посрещане на Новогодишните Празници !! Grinning

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 17:07 от Cabo San Lucas 40

# 18
Благодаря за новата тема, Luthien!
Даа сме живи и здрави всички, пък останалото ще се нареди.

Cabo, помня, че си на ново място и сигурно заради това работиш. И аз съм на работа. Бях на работа и на 23.12, и на 27.12... Ще си побачкаме заедно, пък макар и на различни места Wink

Много ми харесаха всички снимки. Направо сте страхотни момичета. При мен е основно кално... SmileSmile Надявам се и аз да се организираме за повечко пътувания през новата година, ама да видим.

# 19
  • София
Luthien, благодаря за новата темата. Нека бъде изпълнена с хубави емоции.
И аз днес съм на работа и сърцето ми плаче, още е твърде рано. Но сама съм си виновна, че съм толкова отговорна. На Нова година наборката покани нейна приятелка с преспиване, купонът тази година и без това ще е у нас. Радвам се, че и сега ще е при нас, че май от следващата ще е някъде с приятели.
Аз най накрая започнах да дудна за учене. Много несериозна ми се струва и я карам да си научи добре всички думи, а има и да чете една книжка (още не може да я разбира, но трябва да се научи да я чете гладко).

# 20
  • Пловдив
Привет от подножието на планината.
Уплаши ни времето и решихме да слезем на по-ниско добре, че го направихме - точно след нас са се скъсали жици, спряла и водата и вече 4 дни там са без ток, обхват, вода и прочие. Много паднали дървета имало също и мисля че направихме добре, че не останахме там, макар и много да му се оставаше и на мен, не само на децата.
Снегът беше над метър Heart Зимна приказка Heart
Наборът вчера, доброволно и без никакъв натиск от наша страна, реши да решава задачи Scream

# 21
  • Видин
Записвам се в новата тема.

# 22
Luthien, благодаря за новата темата. Нека новата година бъде изпълнена с хубави емоции.
Днес съм отпуск, познайте дали ми се получи. Ама съм упорита и само дистанционно се включвам засега.
Пратих набора с дядо му на село да свърши нещо полезно, че само цъкане и ходене. Вчера излязъл само по тениска под якето и се прибра целия премръзнал. Тъкмо влизах с кучето, доброволно поиска да я измие, че после да се напари. Ама не увира тя глава тийнска.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 20:50 от rose red

# 23
Дойдохме до Лидл да си напазаруваме, и колата ... Реши да се пенсионира нещо. Дано да размисли, все пак. Simple Smile чакаме пътна помощ

# 24
Rumka833, дано повредата е бързо отстранима!

# 25
  • София
И аз бях на работа и утре пак съм на работа и без да съм на ново място…
Нова година нов късмет, всичко да ни бъде
по-хубаво, по-спокойно и по-лесно Grinning

# 26
Много сме - силни сме Joy

# 27
Честита Коледа на всички и весело посрещане на Нова година довечера! Пожелавам здраве, щастие и късмет на всички! 🎄🎀🎁
При нас снегът е мираж ❄️🥶☃️и скоро не се очертава да има, за съжаление. Ще си го гледаме само на снимки.
Ние сме контузени🥺и сигурно ще пропуснем 1-2 седмици от училище, точно краят на срока... Добре, че има оценки, само класното по английски не е минало и трябва да видя как ще го прави...и не знам колко оценки трябва да имаме по английски като сме в езикова с английски, имат 20-22 часа седмично, до сега има 14 оценки. Някой знае ли колко максимум отсъствия може да имат, че ние ще стигнем към 150 с тези отсъствия сега...а сме януари, до юни не знам как ще я караме.
Дано новата година нямаме инциденти.

# 28
  • София
Отсъствията могат да бъдат проблем, само ако няма достатъчно текущи изпитвания за формиране на срочна оценка. Ако има достатъчно оценки, броят отсъствия няма значение. Оценките трябва да са минимум две за предмети, изучавани с до два часа седмичен хорариум и три за останалите.

# 29
Честита Коледа на всички и весело посрещане на Нова година довечера! Пожелавам здраве, щастие и късмет на всички! 🎄🎀🎁
При нас снегът е мираж ❄🥶☃и скоро не се очертава да има, за съжаление. Ще си го гледаме само на снимки.
Ние сме контузени🥺и сигурно ще пропуснем 1-2 седмици от училище, точно краят на срока... Добре, че има оценки, само класното по английски не е минало и трябва да видя как ще го прави...и не знам колко оценки трябва да имаме по английски като сме в езикова с английски, имат 20-22 часа седмично, до сега има 14 оценки. Някой знае ли колко максимум отсъствия може да имат, че ние ще стигнем към 150 с тези отсъствия сега...а сме януари, до юни не знам как ще я караме.
Дано новата година нямаме инциденти.

По спомен от боледуване на дъщеря ми в 9 клас и болничен престой, не трябва да има повече от половината часове по предмет отсъствия. В противен случай се държи изпит върху материала по предмета.

Общи условия

Активация на акаунт