Осмокласници 2024/2025 - тема 5 - празнично-ваканционна

• 30 429
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Изпит се държи, само ако няма минималния брой текущи оценки.

# 31
И аз се тревожа от това. Дъщеря ми отсъства седмица в началото на октомври по здравословни причини и целият ноември рак по такива причини. По някои предмети още е с по една оценка от входното ниво, въпреки, че до тук има 6 присъствени седмици през октомври и декември. Та много лесно, ако е прехвърлила определен % отсъствия могат да се позоват на това и да я оставят на изпит, а могат и за месец присъствие да се постараят да я изпитат и да има нужния брой оценки. Въпрос на добра воля е.

# 32
Моето дете има 2 предмета, по които все още няма оценка. Отсъствала е само 4 дни по болест.

# 33
  • София
Моят син е отсъствал само  един ден, но по ИТ има  оценка само от входното. За мен е доста тъпо тя да е определяща за срочната.

# 34
Благодаря Ви!
За много години, живи, здрави, много късмет, любов и успехи!
🍹🎄🎁

# 35
За много години скъпи майки на набори! Да бъдем здрави, щастливи! Много успехи на децата!

# 36
Честита Нова година на всички, нека бъде здрава и щастлива 2025!

# 37
Честита Нова 2025 Година!
Да сте живи и здрави Green Heart

# 38
Честита Нова 2025 Година🥂🍾🎉

# 39
  • Sofia
Честита Нова година! Да бъде по-здрава, по-успешна, по-спокойна и по-щастлива! Revolving Hearts Наборката не празнува тази година с нас (и батко ѝ също), но се надявам да са се забавлявали. Чакам да се приберат по някое време през деня.

Lúthien, благодаря за новата тема, която някак си съм пропуснала, но бързо наваксах Simple Smile

Изключително много се дразня на учители, които почти до края на срока не нанасят оценки и изведнъж цъфнат някакви, които се чудиш откъде са дошли и не дай Боже как да бъдат поправени.

# 40
  • София
ЧНГ Simple Smile
Ние сме още в Чипровци. На децата им харесва. Снощи играха хора на площада. Е, малко с два леви крака бяха повечето, но бяха сладки и се смяха през цялото време.

Изключително много се дразня на учители, които почти до края на срока не нанасят оценки и изведнъж цъфнат някакви, които се чудиш откъде са дошли и не дай Боже как да бъдат поправени.
Нас ни информираха на РС, че всички оценки по история ще се нанесат последната седмица от срока.
Силно се надявам да е някаква положителна оценка. Поне да се оцени старанието, че рефератите и конспектите са предавани в срок.
Само че, ако не се казва навреме какво не е било ок, не знам как децата ще си разберат грешките, за да се опитат да ги поправят.

Иначе самата идея да пишат по този начин - конспекти по история по зададен план - на мен лично ми допада. Наистина ги кара да се замислят как да структурират нещата и кое и как да добавят. Моят ме моли да огледам като е готов. Определено има промяна.

# 41
ЧНГ! Да е здрава, мирна и успешна.
В старото училище редовно детето ми не беше изпитвано почти до края или държано по 2 месеца с двойка, без да е даден шанс да я поправи. Тогава предполагах, че е защото е със СОП. Лошото е, че този СОП е видим в дневника и нагоре, въпреки, че аз не съм подавала за нова оценка и ресурсно, т.е детето вече е изведено от СОП. Дано не се отрази на отношението на новите учители.
Това с нанасянето на оценките накуп в края на срока е нарушение на наредбата за оценяване на учениците - изпитването трябва да е ритмично и оценките да се нанасят своевременно - до края на часа, а при писмено изпитване - до две седмици от датата му.

# 42
  • София
Честита Нова година, момичета! Нека всичко през тази година бъде още по-добро от това, което беше през изминалата Kissing Heart

# 43
  • София
Честита Нова година, дами! Пожелавам ви прекрасна и незабравима 2025 година!

# 44
  • София
Честита Нова година! Ние я посрещнахме 5 часа преди вас със заря и пускане на китайски фенери на плажа.
Да ви стопля с малко тайландски снимки:

Общи условия

Активация на акаунт