Осмокласници 2024/2025 - тема 5 - празнично-ваканционна

• 30 417
  • 771
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
Пишете ми дали вашите момчета са ГРЪМОГЛАСНИ. Еййй, няма друг такъв крещящ като моя.....
Ние сме като италианско семейство 😂 Все има някой за нещо да вика. Но точно тази вечер, направих забележка на набора, че мърмори повече от мен. Голямо мърморене, като дърта свекърва 😁

# 766
  • Варна
Здравейте!

Имам едно питане  Rolling Eyes
Набора в края на януари падна лошо,изместена капачка и разтегнати връзки  на коляното.
Две седмици е вкъщи и май ,като гледам ,ще се наложи и тази седмица да си у дома.
Сега се чудя от кой да везма извинителната бележка,от личния лекар или  от ортопеда? Предната беше от личния лекар, заедно с направлението за ортопед Thinking

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 21:42 от Velina_p

# 767
От ортопеда. И накрая може и за застраховката да оформите документите пак от ортопеда.

# 768
  • София
Velina_p, от който ти е по-лесно да я вземеш бележката, не смятам, че има значение, дано не бъркам.

Наборът е все още от тихите води, батко му стига за целия блок, дори и шепненето е като звук от барабан Joy

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 23:25 от beb4o_fb

# 769
Моето дете ноември мина подобно - падане и травма на коляното - полуразкъсана медиална колатерална връзка. Първите дни ги даде личната + направление за ортопед. Ортопед намерихме в Спешното, оказа се, че е можело направо от там да минем, след това на кабинет контролен преглед и той издаде втората бележка за извиняване на отсъствията. Но и личната каза - първата от нея, после вече от ортопеда.

# 770
Моето дете ноември мина подобно - падане и травма на коляното - полуразкъсана медиална колатерална връзка. Първите дни ги даде личната + направление за ортопед. Ортопед намерихме в Спешното, оказа се, че е можело направо от там да минем, след това на кабинет контролен преглед и той издаде втората бележка за извиняване на отсъствията. Но и личната каза - първата от нея, после вече от ортопеда.
Какво стана с тормоза над твоето дете. Информира ли ръководството?
Говори ли с детето и това падане да не е следствие на физическа агресия към нея?

# 771

Общи условия

Активация на акаунт