Осмокласници 2024/2025 - тема 5 - празнично-ваканционна

• 30 437
  • 771
  •   1
Отговори
# 735
  • София
etomira, директно става, не искат да контактуват повторно с майки на осмокласници Joy

# 736
  • София
И моите деца от днес са втора смяна. Аз съм щастлива, че ставаме към 8 без 15, те май  не са толкова доволни. Наборът всеки ден от 8.30 е на спорт, като редува футбол и бягане и един ден е на английски. След това се прибира, учи и заминава на училище. Връща се към 20 ч. Спортът си го избра сам да е толкова нагъсто, но явно така отпуска. Иначе и той се е активизирал да се храни здравословно, та от миналата седмица си забърква овесени ядки, чия, мед и банан. Носи си го в училище, като това го прави за пръв път, до сега отказваше да си носи храна от вкъщи.

# 737
etomira, директно става, не искат да контактуват повторно с майки на осмокласници Joy
И майките на осмокласници не искат да контактуват с тях Laughing

# 738
  • София
Сметката на набора е в ПИБ. Много е удобно мобилното банкиране, получавам и аз информация за всяка транзакция по мейл. Мога да гледам движението. На мен тези неща са ми важни, защото успя да затрие картата първата седмица, естествено се бяха пробвали да платят с нея. Веднага видях и я блокирахме. Трябва тийн, акт за раждане и лична карта за откриване. Актът им трябва, за да проверят кой е родителят, защото документите се подписват съвместно - родител и тийн.

# 739
И моето е в Уникредит, сметката за непълнолетни лица (на нейно име е). Няма такси, докато не навърши 18г. Не могат да правят преводи по сметка, само пос и банкомат. Теглене на Уникредит банкомат е безплатно, за другите - мисля има такса или поне така ми казаха.
Какче, еднаква закуска с на моята девойка. И тя от две седмици яко чия, кисело мляко, кленов сироп (по-лесно й е от меда), нар/ банан/ ябълка. Това е, да видим докога.
Има си компания да се прибира вечер почти до нас, но заяви вчера, че първа смяна си е по-добре. Е, така си е.

# 740
  • София
И майките на осмокласници не искат да контактуват с тях Laughing
Плами, на мен ми се обади една много готина жена, с която се посмяхме по телефона и когато ми каза, че няма да ми се обажда за второто плащане, аз казах "колко жалко". Simple Smile

# 741
  • София
Картата на моя син е в ДСК, но сметката е на мое име. Трябва да отидем да променим това, защото вече има лична карта, но е много "бизи"и не знам кога ще успее да отдели време.

# 742
  • София
За вече навършили 14 г., нова сметка се открива само на името на тийна във всички банки.

# 743
Картата на наборката е в ПИБ. Такса откриване и месечни такси - няма. Тегли безплатно от техни банкомати, иначе има такса някаква. Има ограничение на сумата за ден и за седмица. Онлайн приложението им е супер.
За яденето... Моята носеше домашна храна до 5 клас, после спря, понеже никой не носел. Сега пак започна - някой сандвич, тортийя (wrap), баница, мъфинче или каквото спретна. Понякога ми поръчва какво да направя, понякога си прави сама. Днес ме помоли и й направих wrap от питка с цвекло (продават ги в Лидл, много са сполучливи).

# 744
Успех утре на всички олимпийци - кой на математика, кой на химия, кой много учил и на двете Flowers Four Leaf Clover
В тоя студ поливам утрешното представяне с червено Wine Glass и ги наричам да са спокойни, с остър ум и безпогрешна мисъл, да си четат внимателно условията и да покажат колко много знаят и могат Simple Smile

# 745
2ра смяна здравей:)
Аз мислех, че защото живеем далеч моя става най- рано, но то си е било доста човешко. Аз ставам в 6 той в 6:20, когато беше първа смяна.
Чудим се догодина дали да не се връщаме в града, когато малката стане 1ви клас, много ще ми е мъчно, но ако не се справим с логистиката ще трябва.

# 746
Успех на олимпийците!
sisill колко време пътувате? Защо мислиш че няма да се справите?

# 747
  • София
Гууд лак на наборчетата утре! Да отвеят тестовете! Казах! Flowers Four Leaf Clover

# 748
Моето си прави самО сандвич, в дните, когато ще е на училище + школа. Иначе яде вкъщи. Който е първа смяна, печели возене с кола сутрин. Втората смяна е мноооого крива. Не може да си позволи да ходи без домашни, а сутрин времето е малко, та предполагам, че ще пише и вечер.

# 749
  • София
Успех на всички олимпийци утре! HeartFlowers Four Leaf CloverHeart

Общи условия

Активация на акаунт