Осмокласници 2024/2025 - тема 5 - празнично-ваканционна

• 30 812
  • 771
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Плами, аз обаче почвам леко да се напрягам. Не мога да реша къде трябва да тегля чертата на айляка и ме е страх да не пропусна момента. Иначе като я погледна такава щастлива сърцето ми се изпълва с радост.
Ети, страхотен снежен човек, но аз с нетърпение чакам да си направя такъв от пясък на морския плаж при 30 градуса температура.

# 241
Здравейте , вашите осмокласници изучаващи френски от къде решават тестове   онлайн за класно ,може и сборници но какво да взема ?
Аз не мога да помогна. Моята не иска и дума да стане за допълнителна подготовка, извън задължителното учебно съдържание. На своя глава купих сборник по математика. Оказа се, че удобно е забравила за съществуването му. В 7 клас колежка на мм ни беше дала две торби с помагала за НВО. Едно не е отворила! Седяха под леглото една година, и тази година ги предадох на приятелка със седмокласничка.

# 242
etomira, много джиджан Снежко, чак ми иде се кукна до него и да се фотнем заедно Simple Smile

Моята девойка споделя филтрирано. Явно вече има вълнения покрай момчетата, защото случайно дочух разговор с приятелка по телефона "Еди кой си ще го наричам с прякор еди как си ...". С един младеж имат постоянно някакви меренки кой първи, втори, кой по-добър, та все ѝ е в устата Simple Smile
С ученето няма драми, физиката и математика ИУЧ засега са на кантар за отлични оценки, но щяла да иска да я изпитват, щото нали младежът ще я бъзика Simple Smile
Засега ще ходи на олимпиади по химия, биология и английски. Вчера сътвори едно книжле за преговор по химия, шегувахме се, че може бизнес да направи покрай олимпиадата.

# 243
Ети, разкошен Снежко Nature Snowman !

Санака, наистина е уау плажът, и на снимки си личи!

И моята е от филтриращо споделящите.
Като разказва нещо е с най-дребни подробности и детайли, обаче пък нищо, например, за романтични увлечения още, пък все си мисля, че би трябвало вече да има такива, ако не при нея, то поне при някоя приятелка Thinking

# 244
  • София
Младежът грам не споделя. Примирила съм се. Ще научавам инфото, каквото и да е то, със закъснение. Ако изобщо науча.
Но сестрите му компенсират. Голямата от вратата започва с разказите. Понякога и аз като Cabo се чувствам без сили да слушам и да реагирам. Малката е малко по-обрана. Понякога сама си казва. Понякога аз подпитвам и доста често след мой въпрос изригва с още 100 неща. Гледам да го правя на седмична база това подпитване Simple Smile

Синчето все още е без нанесени оценки по 5 предмета. Само за химията се знае една оценка от тест. И човекът го кара доста спокойно. Може би има някакво инфо, което обаче не е сметнал за важно да сподели с мен.

# 245
Вкъщи никой не споделя, за разлика от мен, но гледам да се въздържам. Явно са го "взели" от баща им. Imp
Много ми тежи това, особено, че са момичета и имам нуждата да ми се доверяват.

# 246
Скрит текст:
- Мамо, ще имам сигурно петица.
- Браво. По какво?
- По психологическо. мислене. Оказа се, че мисля правилно неща, които не знаех, че ги мисля.
- Това да не е философия?
- Ъъъ, да.

Готин Снежко.

# 247
Много ме стопли плажът на Санака, а Снежкото на Ети е страшен пич!

Моето е от подробно споделящите, чак мозъкът ми се изключва в един момент, пък и ме проверява чула ли съм какво ми е разказала преди малко. Задава и въпроси, нещо ако се чуди какво точно значи. Радвам се че пита мен, а не приятелки. Аз с моите родители по такива теми беше абсурд да говоря едно време.

Доволна е от класните засега, нали ми е бележкарка, все трябва да е 6 или 5. Аз отново не знам какво се случва в учебния процес, щом тя е ОК, значи всичко е наред. Включвам се само ако се изисква родителски тяло за нещо.

P.S. Философията изобщо не и харесва и има една 4-ка там, ама не ѝ драма. Както беше казала учителката ѝ по математика, логическото мислене хич не и силата.

# 248
  • София
Мама Ру чудесно е описала положението с философията при нас. Този предмет е единият от двата препъни камъка заедно с ФВС. Преди малко си говорихме, че ще трябва някак да я избута още две години и половина. Обаче ФВС е до края и това е супер депресиращо.

Аз нещо започнах да имам съмнения и по отношение на учителката по БЕЛ. Вървят много мудно. Няма тръпка. Сигурно и аз се надявах, че ще й се падне учителка като на голямата - горяща в литературата, която да запали децата. Обаче греда.

Май засега само френският спасява положението.

Lolinata, радвай се, че 5 е ок. Тук петицата не е приемлива оценка. Но то моето учи за пари и всякаа петица я отдалечава от стипендията.

Merilien, добре си дошла. Както си се досетила, имам вино.

Последната дума ме подсети... в събота бях в една кръчма с певица. И така разбрах за съществуването на Миле Китич и неговата песен "Пие ми се". Това трябваше да ни е химна миналата година.

Какво мислите да си организираме една среща? Тук има доста хора с които много ми се иска да се запозная.

# 249
  • София
Ети, идеята е чудесна, само обещай да си тръгнем, пеейки Миле Китич. Simple Smile

# 250
Оу, вино и Миле Китич? Изпуснах първия срок, но май се връщам в темата точно навреме 😂

# 251
  • София
etomira, точно в десЕтката е предложението ти Kissing Heart Аз си имам и едно, хммммм, "момченце" в 11.клас, което яко ми пили нервите със спокойствието си Hug

# 252
Чудесна идея, аз мога да избухвам и на кола, откакто не пия.

# 253
  • София
То и аз мога, ама кому е нужно? Joy

# 254
Изцяло съм за! С миле, без миле (въпреки че предпочитам второто 😀 ), съм навита!

Общи условия

Активация на акаунт