Осмокласници 2024/2025 - тема 5 - празнично-ваканционна

• 30 799
  • 771
  •   1
Отговори
# 225
Моята изобщо не споделя. Иска сама да се справя с всичко и ни държи на разстояние. От градината е такава. До сега разбирах разни неща от други майки, но вече в гимназията ми е много далечно. Направо съм аут. Добре че е една майка тук, да си говоря понякога с нея. Днес беше на олимпиада по френски. Малко насила... Изобщо не й се ходеше. Легна си след 2, стана в 6 30. Едва ли е направила нещо. Каза, че доста време си е бляла, гледала е другите как пишат, а тя си е почивала между отделните задачи. Ако не друго, поне не се стресира от изпити...
Наборът също беше на олимпиада по френски. Приключил е 2 часа след началото,  много бързо ми се вижда че е написал всичко, не очаквам да стигне до областен кръг. Рядко споделя, ако го питам  отговаря с две три думи и не настоявам, за да не стане като разпит.

# 226
Итео8, все едно за моето дете си писала. Всеки въпрос, който му задам е последван от контра- въпрос "защо питаш?", "какво значение има?"... И за него е срамно да си носи храна от вкъщи, не ми се мисли какви боклуци си купува в междучасията.   
Санака, голяма красота! Heart Eyes

# 227
  • varna
Здравейте , вашите осмокласници изучаващи френски от къде решават тестове   онлайн за класно ,може и сборници но какво да взема ?

# 228
  • София
sanaka, приказно е, направо идилично! Какво викаш - от джапанките направо към апреските сте минали Hug

Моите чат-пат споделят. Но определено им е досадно, когато започна да подпитвам. Наборът се прибира късно, все едно е на целодневен режим- когато попитам нещо, отговаря "Не е ли ясно как се чувствам след като оставам около и в училище до толкова късно?!"

# 229
  • София
И с апрески успях да се излюскам по гъз днес при разходката на кучетата в гората. Joy Плюс, че на два пъти щяха да ни пометат коли, носещи се бясно и неуправляемо на заден ход, след неуспешен опит да изкачат най-стръмната и силно заснежена улица в Драгалевци, на път към гората. Аматьори! Единият беше с ниска спортна кола - знайш 'га? Joy

# 230
  • София
sanaka, ти от приключение на приключение скачаш Joy Това не е било за изпускане - спортна кола да се опита да лази нагоре по снежна улица Joy Шегата настрана, добре че не се е случило нещо лошо, че колите са неконтролируеми при такива условия Hug

# 231
А, и с апрески. Ей затова твоите снимки. Боси крачета, удобно, леко.

# 232
много страхотски снимки! Не ща никви снегове, аз обичам лятото и морето. Жалко, че не е целогодишно лято у нас Sad
Моят споделя, ама то няма гаджета или такива работи за споделяне. Моят е захлупен. На момичетата внимание не се обръща, понеже са "досадни". За сметка на това е супер отговорен и грижовен към семейството си. Е, ама си изгуби вчера телефона в снега. ...

# 233
  • София
Санака, стопли му душата с тези снимки... благодаря!

Моето гадже споделя. Като при Cabo е. Говори, говори, говори.... което е хубаво. Понякога обаче изключвам.

Онзи ден си направих летен снежен човек  докато наборката лежеше на дивана и следеше процеса. Странни деца.
Скрит текст:

# 234
Еее, много готин твоят Simple Smile

# 235
  • София
Моята споделя и обича да я питам аз разни неща. Но споделя каквото й е направило на нея впечатление, съответно и за много неща не може да ми отговори, защото не е обърнала внимание. Понякога такива глупости ми споделя, че я питам дали е редно да ми ги разказва. Разбира се, това го правя на шега и тя се смее и започва да разказва всички глупости, които са се случили. Но за учене - нито дума. Добре че е ledenotomomiche да ме държи в течение какво учат Simple Smile Само по корейски ми разказва някакви неща, ама така ги разказва, че никой нищо не разбира.
Срокът свършва, а тя продължава да има много малко оценки. Класното по корейски щяло да е може би следващата седмица. Има 3 оценки само по езика -  2 при класната и 1 при другата учителка. Страшен яйляк е при нея, но тя е толкова щастлива, че гледам аз да не се напрягам.

# 236
Sanaka, чуден пейзаж !
Etomira, ами много ти е свеж и оригинален човека Simple Smile
И моето дете се е класирало за областния кръг на английския, явно не са били много деца и бързо са им ги проверили. ако някой има материали за подготовка да праща, ако нашата учителка прати, ще ги препратя и аз.
Моето дете винаги на олимпиади, НВО, изпити ,състезания и кавото  и да е било излиза от първите, за него това е въпрос на чест явно Laughing. Като го питам - как мина, винаги първо казва кой подред е излязъл, другото няма значение Satisfied
Ahoney, винаги като чета за твоята ученичка и ми става едно лежерно и щастливо на душата, колко е хубаво да се чувстват така децата

# 237
Моят младеж замина сутринта в 6,50 за тест по математика. Два-три пъти имат такива тестове преди учебните часове, нещо като допълнителен час. Признавам, че с ММ не ставаме толкова рано, та сам си излиза в студа ☺

# 238
  • София
etomira, чуден е този снежко, много оригинален! Усмихна ме много, благодаря ти Flowers Hibiscus

Наборката се панира на каквито и да е писмени изпитвания, все задрасква верните отговори в последствие, не можело да е толкова лесно. Брат й пък проявява нулев интерес към състезания, олимпиади и т.н, що да си губел времето Joy

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 15:16 от beb4o_fb

# 239
Beaty queen, поздравления за младежа! Така се прави, с грижа за мама и тате. Дали при нас?

Общи условия

Активация на акаунт