Осмокласници 2024/2025 - тема 5 - празнично-ваканционна

• 30 425
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Да е честита 2025!
Аз съм на мнение, че децата трябва да ни ядосват, затова го пожелавам, за следващите 365 дни! Защо ли - защото ни ядосват само здравите деца, а в крайна сметка това е най-важното нещо!
Нека са здрави и да преследват мечтите си!

Ние мислим утре все пак да пробваме, да се доберем до планината - има още някой и друг ден до 4, когато вече ще трябва с 200 да се впуснем в ежедневен режим. Не знам, ще успеем ли и ако успеем, ще имам ли ток и обхват, та ако ме няма до събота, да знаете, че сме някъде из снежните преспи Joy

# 61
Честита Нова година! 🌟 Пожелавам ви здраве, щастие и много любов през новата година. Нека всяка от вас сбъдне своите мечти, открие нови вдъхновения и се радва на малките и големите радости в в живота. Успешна и вълнуваща 2025-а!

# 62
Честита Нова Година! Да бъде мирна, здрава, споделена и щастлива за всички нас и семействата ни!
Аз бавно навлизам в работен режим, децата се сещат да подхванат по малко учебниците. Тази сутрин в 10 спяха. Да видим как в понеделник ще се излюпим в 6.

# 63
Благодаря за новата тема! Честита Нова година на всички! Да са здрави и успешни нашите осмокласници! При нас няма сняг, само скреж и студ. Наборът се върти между компютъра и леглото с някой друг учебник в ръка, но с ученето много не му се получава. Излиза и с приятели,  но в това мрачно време повече по моловете обикалят.

# 64
  • Пловдив
И вкъщи се спи до обяд Rolling Eyes Тази сутрин ги събудих към 10, че нали смятахме, да отидем на вилата - то не беше мрънкане, то не беше цупене Joy В крайна сметка не стигнахме до дестинацията - закъсняхме на няколко километра от там и решихме, че ще обръщаме ви ще слизаме - добре че все още се намират добри хора, та ни помогнаха, да обърнем колата - забуксува и нито вериги, нито нищо помагаше Scream
Разбрахме, че все още нямало ток в местността, за водата мненията са 50/50. Явно, ще мислим за планинска почивка след средата на февруари.
Наборът в момента решава задачи по математика, направо ме изуми вчера и днес Joy Стяга се за предстоящата класна, дано има и резултат.

# 65
ЧНГ🎄, то ние спим до 10 сега, пък какво остава за децата! Все пак трябва и почивка..

# 66
Моите брънчваха в 13.30. Само малкото ми зайче е ранобудно, то ме гушкаше още в 10 часа. Simple Smile Останалите са лентяи.

# 67
  • Пловдив
ЧНГ🎄, то ние спим до 10 сега, пък какво остава за децата! Все пак трябва и почивка..
Аз по принцип си спя до към 10 Joy
От ученическите години най-мъка ми беше именно ранното ставане Joy Даже нашите все ми казваха, че "ще видя, като започна работа!" - е, намерих си работа, в която се налага да ставам на 3-4 дни веднъж, но за сметка на това, трето висше карам, а там няма мърдане заради лекциите Grin

# 68
Аз ставам в 7ч всяка сутрин, имам си бебенце за разхождане 💜🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐩🐩🐩🐩🐩

# 69
Честита Нова 2025 Година, да е здрава, успешна и много щастлива! Ние я посрещнахме у Гречко, там много слънчево беше.
Наборката нещо се опита да погледне уроците, ма не ѝ се отдава извън къщи.  Зае се като се прибрахме, че и аз на работата, само баща ѝ е лайв из лайв още.

# 70
Честита Нова Година! Чета ви, но рядко пиша, защото на мен седмокласните емоции ми дойдоха малко в повече и реших първия срок на осми клас да го давам тотално лежерно. Все ще оцелее един срок без да треперя на квадратния корен или вектора. Лека-полека се връщам към бръмчащо-майчинския инстинкт обаче 😂

# 71
  • София
Beauty queen, издишай седмокласната пАра  тук, много сме, силни сме, ще те разберем Kissing Heart

Наборът скита нейде, сестра му пише домашни. Понякога се чудя дали са в един и същи клас Joy

# 72
Хах, колко познато моя като го питам все е  написал или няма домашни. Аз също тази година го карам по-лежерно, съответно и той. Нито знаю калво учи, нито знам до къде е? И така се оправя детего, оценките ще са 5-6 за срока, ааа оформя се и една 4ка, ама ще го преживеем. Каквото такова, вече няма да се напъваме като миналата година...

# 73
За много години! Да са здрави и радостни и децата, и ние!

Моята девойка не се наслади на голяма почивка през ваканцията, но който си е забатачил нещата, така става. Имаше да наваксва със задания за рисуването плюс домашно пак за него, да пише тетрадка по химия и да учи по БЕЛ и математика пропуснат материал за класно. Познайте дали успя с всичко и дали "айде!" не ми беше на repeat цяла ваканция. Най-концентрирано ще айдвам утре и в неделя.
На тях януари и юни са им най-натоварените месеци. Предупредиха ни още на 15 септември да не плануваме пътувания тогава. Имат директорски курсови задания, които продължават 4 седмици по всички специални предмети - 4 на брой. Трябва да се стяга.

# 74
  • София
За много години! Да е здрава и успешна 2025 г.! Аз с едни въпрос, най-вече към майките на девойки. Синът ми ще празнува РД следващата седмица. Избрал е боулинг с опция да е от 17.30 или 18.00. Чуди се кое да избере, защото много държи да дойдат 2-3 момичета, които живеят в по-крайни квартали в Сф и имат път около 50-60 мин. с градски транспорт до мястото. Трябва да се потвърди часа до утре, а той ще ги кани в сряда и не иска да ги пита отсега какво предпочитат. В тоя ред на мисли, прибирате ли още децата, особено момичета, от различни места по-късно вечер? Проблем ли е за майките на момичета, те да си тръгват от РД в 21.30-22.00, особено за по-крайни квартали? Ние сме в центъра и като цяло този проблем почти не стои.

Общи условия

Активация на акаунт