Осмокласници 2024/2025 - тема 5 - празнично-ваканционна

• 30 754
  • 771
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Mama Ru, да не те стряскам, ама действай! Реагира се веднага. Най-желана индикация за насилниците ще бъде да удрят и да няма реакция от никого. Ни родител, ни учител. Те утре какво ще решат , че могат да направят , с твоето дете , с други деца ?  При повечко сигнали , пък може и да ги махнат от общежитието..идете на преглед ако е нужно, вземете бележки, как така ...хъм..

# 586
Пожелавам на всички болни бързо да оздравяват!

Мама Ру, аз също бих действала - първо бих разговаряла с класен или с ръководителя на общежитието - не да сипа с пръст или директно да обвинявам, но бих споделила притесненията си и бих изчакала да видя какво ще ми отговорят к какво ще направят. Не е редно да има тормоз, още повече пък с физическо изражение ( щом цицина чак й е излязла). Единствено, че твоето момиче крие нещата и може съвсем да спре да споделя, ако реши, че се месиш.

# 587
Момичета , как си изкарвате? 🍸🍹🍺

# 588
  • София
Явно добре щом никой не пише. Joy Айде наздраве Tada Beers

# 589
Аз съм изтървала.Срещата къде е?

# 590
Чудесно беше! Другия път да дойдете 🥰

# 591
  • София
Представете си 16 топ мадами и една чаровна бъчвичка. Красиви, интелигентни, модерни(без бъчвичката) и всички пият. Направо е престъпление, че отлагахме толкова дълго срещата.
Беше много, ама много, хубаво. Трябва по-често.

# 592
  • София
Аз съм изтървала.Срещата къде е?
Ами то тази тема е за да се чете. Smirk Изтървах, вика. Ами, изтърва!

Срещата беше супер! С неизвинени отсъствия са Beauty queen и Rumka833. Да не се повтаря!

Изпихме 6 бутилки розе, без да броим отцепниците с бело и червено. И ренегат с бира май имаше.

# 593
  • София
Срещата се получи супер Simple Smile мацки, много се радвам, че се видяхме и на живо  Simple Smile много готини

# 594
  • София
Много готини съоткачалки сме Kissing Heart Беше страхотно, да се събираме по-честичко

# 595
Девойки, страхотна вечер ни се получи. Радвам се, че успяхме са се видим на живо 😊 Благодаря на инициатори и организатори 🍀

# 596
  • София
Мен ме досрамя да отида до другия край на масата и да побъбря с всички, но тържествено обещавам другия път да оставя срама вкъщи Hug Опъвам червения килим за sanaka и etomira, те са "виновничките" за чудесната вечер Kissing Heart И искаме бис от тях Kissing Heart

# 597
И аз да потвърдя, че срещата беше топ! Много се радвам че ви видях, мацки! Беше чудесно и искам пак❤

# 598
Ужасно ме е яд, че не дойдох. Дъщеря ми вдигна Т и не исках да ви занимавам тука. Следващият път и дано е по-скоро!!!

# 599
Представете си 16 топ мадами и една чаровна бъчвичка. Красиви, интелигентни, модерни(без бъчвичката) и всички пият.
Отличнички! Пишем ви в Школо отзиви "отлично представяне" и "изпълнена задача", а на организаторките sanaka и etomira "отлична организация" Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт