Жените над 40:)

• 20 578
  • 628
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
То и аз не искам да съм на 20, но защото животът освен привлекателност на макс съдържа и други неща. Не защото на 30+ ставаш по-привлекателна.

# 346
Че, жените на 40+ няма да изглеждат, като на  20 е ясно, нищо, че някои жени ,дори и тук, имат доста изкривена представа за себе си и се изживяват, като  Лолита, с по наколко припадащи по тях младоци,  но и мъжете, които след 45+, ги удря хормона и започват да се мислят, и изживяват, като Ален Делон на младини, загащили две пачки в задния джоб, също са жалки.
Та искам да кажа, човек трябва да бъде себе си, и да има топки да приеме,че остарява.

# 347
Е, аз пък сега съм по-хубава. Тогава на 20 бях като спагета – слаба и само кожа и кости (телце пропорции си имам по рождение и спорт от малка). Сега съм си тамън женствена и хубава. Имам красиво лице все още (да ми е жив генът и не само). Така че, мерсаж. Какво ме чакало. Чака ме, каквото си направя. По-млада не ща да ставам,
по-удовлетворена и усмихната – да.
Умря циганката, похвалих се.
Но ми е забавно как се твърди кой какъв бил и искал да бъде. Всеки да отговаря за себе си.

# 348
Е, аз пък сега съм по-хубава.
Добре - да речем, че на 40 жените са по-хубави от на 30 (ако генерализираме твоя случай).
Но мъжът само веднъж ли иска да преспи с тебе и чао - ако е така, сигурно би избрал теб пред някоя на 30.
Обаче човек трябва да мисли в перспектива. Ако иска да направи жената част от живота си, да има връзка с нея или да се жени за нея, то тази на 30 след 10 години ще стане също на 40 и ще е още по-хубава (по твои думи).
А тази на 40 ще е вече на 50 и е трудно да се приеме, че пак ще е по-хубава.
Аз като гледам случайно срещнати жени, от тези на 20-30 всяка втора ми се вижда секси и може да събуди в мен привличане; от жени на 30-40 една на 3-4; от жени 40-50 една на 10; а от 50+ едва ли и една на 100.
Но това съм аз, пък мъже всякакви - щом и леля ти Мадона имала младо гадже...

# 349
  • София
Забравяш, че ти си със същите възможности в техните очи.

Би, ама ако…

# 350
Как да се обясни на човек, който гледа на жените като на ходещи календари за секс на 20-30-40, че хората се привличат във връзка не единствено заради секса, а поради редица други комплексни обстоятелства – интереси, общи забавления, взаимност, характери, споделени моменти. Когато харесваш някого, влюбиш се в него, обикновено не е заради това единствено, че е на 20 или 25. Simple Smile
Въпросът не е дали те ме търсят, а дали аз ще ги потърся. Тук бъркате повечето мъже, че жените са някакви пасивни придатъци, които чакат със свити сърчица някой да им обърне внимание.

# 351
  • Столичанин ама не в повече :D
Мъжете сме привлечени от младостта. Това, че истината боли е друг въпрос. Разбира се че една жена на 25 ще бъде желана от много повече мъже отколкото една жена на 40, и това никога няма да се промени докато съществуват хората, защото е просто природа, която не е политкоректна. И разбира се, че една жена на 40 също има достатъчно кандидати, просто няма да са толкова много и съответно ако иска по-висока класа мъж, ще трябва да се постарае много повече от 25 годишната. Отделно им пречи киселееното, защото никой не иска да се занимава с киселячки, или поне аз вече не бих се занимавал. За мен лично всъщност това е основния проблем, а не чак толкова възрастта, Бил съм с 40+ годишна, бил съм и с 35+ годишна бил съм и с 25+ годишна, разбира се секса с младото си е най-хубав, но не съм с нея заради това, а именно защото не е киселячка за разлика от другите две (всички бяха без деца). Да, живота очуква с възрастта, но дали една жена ще позволи да я вкисли или алкализира си зависи от нея. Sunglasses

# 352
Добре бе, как не ви омръзна да дъвчете едно и също нещо до припадък, честно?
И жените са силно привлечени от потентността, стабилната ерекция и енергичността на младите мъже в леглото.
Егати!

# 353
То тук напъващите се уж мъжки потребители са си баш гроздето е кисело.
Не всички! Да не ми се обиждат читавите.
Като да се е затичала някоя тук да ги прелъстява, ама те да си кажат. Laughing

# 354
  • Столичанин ама не в повече :D
Добре бе, как не ви омръзна да дъвчете едно и също нещо до припадък, честно?
И жените са силно привлечени от потентността, стабилната ерекция и енергичността на младите мъже в леглото.
Егати!
Да привлечени са, само че други неща са по-важни за вас. Или не си съгласна?

# 355
  • Далечният изток
Ако някоя не е разбрала, че не става, да ѝ се припомня периодично.

# 356
Разбрахме ви още от първото включване, поне да имаше някакви интересни допълнения, а то - копи пейст, едно и също до посиняване.
Апропо, от начина на писане, от досадата, която блика на талази, от дървената философия, 25 годишна ще хванете само на сън. Млади, млади, не са толкова тъпи!

# 357
Не, jerami, не са. Възрастта е основополагаща. По-възрастните дори не съм ги и забелязвала.

# 358
  • Пловдив
Джеръми, като вземете да приказвате как не сте привлечени от връстнички, и си личи как се смятате за "по-висока класа мъж". Е, да, ама няма как всичките да сте по-висока и няма младички за всички, това е. Който не го е разбрал и не е алфа-мъж, стои на сухо и мърмори колко били дърти 40-годишните.

# 359
Скучни мъже никой не харесва, мдам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт