Жените над 40:)

• 20 551
  • 628
  •   1
Отговори
# 375
С тях никога нямаше да се чудиш мъже ли са, жени ли са.
Ние тук всичките дето сме мъже, всъщност сме жени.
Ама го играем като в пиесата "Многострадалната Геновева" от "Под Игото". Там мъжки, женски роли - всичко го играят мъже. Тук а на обратното. Ама сме два века по късно - съвсем си е в реда на нещата.

# 376
Е, споко, де. Аз съм мъж. Не ми ли личи?!

# 377
Може би такъв тип мъже като от темата просто се целят в по-простовати жени. Ами, няма лошо. Но те до 25 вече са семейни и имат по-традиционни разбирания и искат мъжът да носи парите вкъщи.

Въобще странна тема. Не разбрах дали искат да имат семейства, деца, сериозна връзка с някоя жена или не. Ако е само секс, по-лесно ще им излезе да си платят.

# 378
  • Далечният изток
Ама то и сега има във форума много готини мъже, но няма да ги видите в СО. Няма и да ги прочетете да коментират нещо от сорта те колко са велики, пък жените ......

# 379
Мъжете сме привлечени от младостта. Това, че истината боли е друг въпрос. Разбира се че една жена на 25 ще бъде желана от много повече мъже отколкото една жена на 40, и това никога няма да се промени докато съществуват хората, защото е просто природа, която не е политкоректна. И разбира се, че една жена на 40 също има достатъчно кандидати, просто няма да са толкова много и съответно ако иска по-висока класа мъж, ще трябва да се постарае много повече от 25 годишната. Отделно им пречи киселееното, защото никой не иска да се занимава с киселячки, или поне аз вече не бих се занимавал. За мен лично всъщност това е основния проблем, а не чак толкова възрастта, Бил съм с 40+ годишна, бил съм и с 35+ годишна бил съм и с 25+ годишна, разбира се секса с младото си е най-хубав, но не съм с нея заради това, а именно защото не е киселячка за разлика от другите две (всички бяха без деца). Да, живота очуква с възрастта, но дали една жена ще позволи да я вкисли или алкализира си зависи от нея. Sunglasses
Жерами, хубаво, жените ги очуква живота, а мъжете не? Доколкото си спомням, си около 40. Ти и връстниците ти  не сте очукани изобщо, а твоите връстнички от същия набор, дето заедно ходехте на училище, са очукани? Ама наистина ли? Наскоро бях на среща на випуска, да ти кажа, малко по-различни са ми наблюденията, но може пък да важи само за нашия клас. Simple Smile

Мъжът на 40 (както си ти) не трябва ли много повече да се постарае, ако иска да бъде с жена с по-висока класа? Ами че това е същото, както и за жената на 40.  

А за киселяците - не знам някой да харесва киселяци, било то мъже или жени. Освен някой мазохист.

# 380
  • Далечният изток
Ама чакай сега... Те са привлечени. Младичките моми ги привличат. Гледат, зяпат, точат лиги... Толкова. Евентуално ако имат пари, може да се наредят там сред потенциалните кандидати. Ама си остават кандидати. Ти да не мислиш, че фантазиите им имат някаква реализация?! Защото и аз, както каза и друга съфорумка, тъй като имам наблюдение върху млади хора покрай сина ми и многобройните му познати и приятели, младите момичета излизат с млади момчета, около тяхната възраст +- 4-5 години. Пък нашите дърти ергени тук нека да си пишат глупостите, кой ли ги взема насериозно...

# 381
  • Paris, France
Ема, не беше така преди. Сещам за много приятни и интелигенти съфорумци - Братан, имаше един аватарът му беше нещо от сорта на "i scream ice cream" (или нещо подобно), други също (съжалявам, че не помня никове)... Абсурдно беше да тръгнат да се доказват по толкова дребнав начин. С тях никога нямаше да се чудиш мъже ли са, жени ли са.

Братан и FragranceFanatic мноооооого ми липсват. Като бяха тук, доста жени се деряха с тях и ги хапеха.

Аз не мисля, че някой мъж тук е жена, която се прави на мъж или с нещо различен от масата мъже. Просто някои съфорумки упорито отказват да приемат, че повечето мъже мислят така, както мислят. В отношенията между половете има конфликт на интереси и е нормално всеки да дърпа към себе си.

Мене няколко пъти са ме обвинявали, че съм мъж, защото не изразявам общоприетото за квачка мнение. Не съм.

Аз пък чета внимателно какво пишат мъжете в дадена тема в анонимен форум. Ценно е, защото дава мъжка гледна точка. Повечето мъже тук приемат аргументирано мнение.

# 382
Ама имената на акаунтите ли ти липсват, защото хората са си тук, някои даже и в тази тема.

# 383
  • Paris, France
Псевдонимите липсват, да. Ти ги разпознаваш, но аз не. Досега съм разпознала само 3-4 човека и всичките жени.

bratan, FragranceFanatic, драснете ми по една честитка за НГ на лични, та да се успокоя. Ако искате, разбира се. Ако не искате - ЧНГ от мене. 🥂

Липсва Танграта също или поне не пише тук.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 21:14 от Nevena Virolan

# 384
  • София
Някоя 20 годишна го е настъпила с 12 см ток.

# 385
  • София
Може да се е оженил!

Умирам да бъзикам така познатите ми надути мъже. Ооо, ти къде се изгуби, да не се ожени?

# 386
  • София
Това ако е, пак добре. А представяш ли си да се омъжат?

# 387
Да, един много активен в СО, поизчезна и се оказа, че се е събрал с жена и след известни репродуктивни перипетии, има и дете

# 388
  • Out of the Mix
Много ми е странен този разговор. Аз като млада жена не познавам много връстнички с връзки със значително по-възрастни мъже, някъде до около 5 години разлика в полза на мъжа наблюдавам. Сещам се за няколко познати, които се задомиха на 22-23, но мъжете са били в ранните 30 години. Повечето млади хора си вървят с връстниците. Май много филми гледате.
Да, 5-8 г. нормално да е по-млада жената, наборка, или 2-4 г. по-голяма.
Айде може и 5 г. Имам 2-3 познати двойки такива. Идеални са си. Даже в едната жената преди 3-4 г. роди 3-то.
Тогава беше на 40, той на 35.
Любов да има казвам аз, по симпатии да се събират хората.
Фрапантности иначе 15-20+ г. категорично не, ако става дума за връзка, семейство; за гаджерлък всичко може.
Въпреки че кои сме ние да казваме, хората си живеят и си напасват живота, както си искат. Wink

# 389
Да, един много активен в СО, поизчезна и се оказа, че се е събрал с жена и след известни репродуктивни перипетии, има и дете

Добре е да се уточнява, че се е събрал с жена, че за някой не се знае какво точно търсят тук ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт