Жените над 40:)

• 20 594
  • 628
  •   1
Отговори
# 390
Ами, то 5 години не е особена разликата, особено след 30, моите родители са така. Но дори между 20 и 30 има голяма разлика, както между 10 и 20, нали. Simple Smile С времето започват да намалят различията.

Има и щастливи семейства с голяма (10-15-20 години) разлика, но са рядкост, повечето хора гледат връстниците си. В темата се пише сякаш всички жени след 30-40 остават сами, защото мъжете се хващат с новата партида студентки - ами, чиста фикция.

# 391
Да, бе, верно - Танграта с аватара с циците. Той ли се е оженил? Ай, честито и да дойде в майчинските теми да го съветваме за млека и памперси.

# 392
Е, лошо няма, нека се хващат. Могат, угаждат си.
То другаде е заровено кучето.
Всички тук жени да си посипем главите с пепел и да си признаем, че сме лелки дето трябва да се примирим с каквото ни се предложи. Joy

# 393
  • По света и у нас
Добре бе, как не ви омръзна да дъвчете едно и също нещо до припадък, честно?
И жените са силно привлечени от потентността, стабилната ерекция и енергичността на младите мъже в леглото.
Егати!
Да привлечени са, само че други неща са по-важни за вас. Или не си съгласна?

Ами аз вече показах по-горе какво ме интересува на 39, даже снимка показах, и обясних какво ме е интересувало на 20.
Вие също се оплакахте, че малките са по-"бизнес" ориентирани Simple Smile....
Сами си го обяснете тогава.

Лично аз се радвам, че педофилите вече не се интересуват от мен! То не е да се гордееш с това.

# 394
  • Out of the Mix
imsolost, ти на колко си години, та казваш, че си "малка"?

Така е иначе.

Одеве забравих да допълня, че ми харесаха на Горджъс и Базила постовете, затова че не искат да се "връщат" на 20, всяка една от тях по-прекрасна сега от тогава, и всяка възраст с очарованието си. Hands Plus1

И при мен така - не искам да се връщам 15-20 г. назад. Сега ми е супер, и все по-добре ще е.
Само здравето и акълът да са на мястото си.

При равни други условия, мъжете възмъжаваме, жените разцъфват.

# 395
  • Далечният изток
Е, първа аз го писах, ама.... Карай.

Joy

# 396
Пускам тука едно меме по темата, ама е за мъжете. За жените знаем, че не е така, хич никак, обратното е Wink

Скрит текст:

# 397
  • София
Абе, много прекрасна си бях на двадесет Joy
Ама и сега си се харесвам, ох, ще се целуна hahaha

# 398
  • София
А, кой е тоз, който се е оженил?

Иначе в СО е пълно с дърти киселяци ергени, които обичат да говорят как търсели младо и весело... Ама не знам младо и весело да търси дърто и кисело, то по собствените им описания, лелите 40+ са им най-тамън Laughing

Иначе разбира се, че много мъже мислят така. И много жени мислят за мъжете по начин, който хич няма да им е приятен да знаят. Повечето не би трябвало да имат нужда да го навират в лицето на другия пол, обаче, така че наличието на такава говори разни неща Wink

# 399
  • София
Абе да си го кажем - като бях млада, си взех млад. Даже с година по-малък.

# 400
Жените ме наричат грозен, преди да видят банковата ми сметка.
След като я видят, ме наричат грозен и беден.
Така че, къде ако не в семейните отношения да търси човек жени с добри сърца??
Trollface

# 401
  • Paris, France
Да, един много активен в СО, поизчезна и се оказа, че се е събрал с жена и след известни репродуктивни перипетии, има и дете

Кой му беше псевдонима тук?

Изчезна съфорумец с псевдоним bgtatko81 или нещо такова. Някой знае ли къде се изгуби. Много хубаво пишеше.

# 402
Бгтатко81 се разсърди и си деактивира профила. Не е във форума вече.

# 403
  • София
Забавна тема, наистина е интересно да четеш мъжка гледна точка на малката извадка тук. То е ясно, че на мъжете им харесва да оглеждат 20-25 годишни, но около мен не съм забелязала да е някаква идея фикс за връзка, че и за секс. 33-годишен колега си търси около 28-32 за сериозна връзка, защото малките не стават, не им е до това. Другият 30-годишен пък го подозирам в тайна връзка с една разведена колежка 35+. Моята най-добра приятелка, вече официално в клуба на 40-годишните заживя с разведен мъж на 34. Който обаче съвсем спокойно може да бъде отвян от 40-50 годишни мъже по енергичност, ама тя си го хареса. Не разбирам тукашните мъже, набор 78 или пък около 35 да нападат 40-годишните жени. Аз наистина смятам, че в тази възраст жената цъфти, не визирам себе си в случая, аз се изживявам като страничен наблюдател, а приятелките ми. По Коледа се видях с тези от детството и ученическите ми години, изглеждат чудесно. Само комплексирани мъже могат така да се опитват да обиждат жени и то на възрастов признак. На 18-20-23 едно момиче по-лесно може да бъде впечатлено, но после се искат други качества, най-вече интелект, дълбочина, отношение, които качества очевидно не всички притежават. Та затова малко не им се занимава, защото няма да им вържат, освен ако жената не си ги избере, съдейки по свободните ми приятелки. Grinning За какво да се занимават с разни, имат си децата, зор нямат никакъв.

# 404
  • Paris, France
Пускам тука едно меме по темата, ама е за мъжете. За жените знаем, че не е така, хич никак, обратното е Wink

Скрит текст:

Баща и син? 🌞

Бгтатко81 се разсърди и си деактивира профила.

Жалко. А кой завъди жена и дете като изчезна?

Общи условия

Активация на акаунт