Жените над 40:)

• 20 602
  • 628
  •   1
Отговори
# 405
Има момичета, които и на 18-25 се впечатляват трудно. Особено ако е момиче от добра среда, семейство, училища. Но както казах, те обикновено са по-сериозни, искат сериозни отношения, а не да шават, а това е трудно с голяма възрастова разлика.

Да кажем, че искаш 25-годишна за секса, ама докога ще минава този номер? И няма ли в някакъв момент да ти писне и да искаш нещо повече от живота си?

# 406

Жалко. А кой завъди жена и дете като изчезна?

DonJon, но предполагам и други, че обикновено, ако не са завъдили, продължават да пишат по женски форуми, хвалейки се колко са потентни, каква мускулатура имат и разпитвайки потенциални кандидатки небрежно за асл.

# 407
Да ви сложа една пейка пред блока?

# 408
Иначе разбира се, че много мъже мислят така. И много жени мислят за мъжете по начин, който хич няма да им е приятен да знаят.

Какво пък да ни учуди толкова, което не сме чували досега? Smile

На 18-20-23 едно момиче по-лесно може да бъде впечатлено, но после се искат други качества, най-вече интелект, дълбочина, отношение, които качества очевидно не всички притежават.
Е, чак пък интелект, дълбочина и отношение Satisfied Извадката да не ти е някой литературен клуб? Средностатистическата 20 годишна в наши дни мечтае за кварталния дилър, известен спортист или инфлуенсър с професия син на баща си.

# 409
Да ви сложа една пейка пред блока?

Кой е пръв?🤭

# 410
tigodzila1, сега ми стана ясно. Явно си в някакви други среди. Аз неотдавна бях на 20, то все още съм в 20-те си години де. Приятелите и познатите ми от двата пола учеха сериозни специалности и работеха. Повечето имаха и хубави хобита - книги, театър, пътувания, спорт, рисуване/писане, доброволчество, някои да учат език, няколко се учеха да свирят на китара за свое удоволствие. Събират се с хора със същата настройка. Повредата мисля, че е във вашия телевизор.

# 411
tigodzila1, сега ми стана ясно. Явно си в някакви други среди. Аз неотдавна бях на 20, то все още съм в 20-те си години де. Приятелите и познатите ми от двата пола учеха сериозни специалности и работеха. Повечето имаха и хубави хобита - книги, театър, пътувания, спорт, рисуване/писане, доброволчество, някои да учат език, няколко се учеха да свирят на китара за свое удоволствие. Събират се с хора със същата настройка. Повредата мисля, че е във вашия телевизор.

"свирят на китара за свое удоволствие", "сериозни специалности", "учат език"

С този соц стил на изказване, съмнявам се, че си била на 20 скоро Relaxed Или наистина си от литературния клуб.

# 412
Ок. Щом това те успокоява.

# 413
Средностатистическата 20 годишна в наши дни мечтае за кварталния дилър, известен спортист или инфлуенсър с професия син на баща си.

Само по това изказване ми е ясно, че двайсетгодишните са ти мираж.

# 414
То и такива има. Ама той си ги харесва, щом се занимава с тях. Свестните или не ги отразява, или те него не... Жалко, че сега мрази цял пол заради собствената си лоша преценка.

# 415
Какъв мираж, 20 годишното е още инфантил, не му е формиран още предния лоб. Я се стегни малко.

# 416
  • Paris, France
Средностатистическата 20 годишна в наши дни мечтае за кварталния дилър, известен спортист или инфлуенсър с професия син на баща си.

+1. Дъщеря ми наскоро навърши 21г. Учи си, кара колело, свири на пиано, учи японски и немски. Наскоро ходи в гимназията, която завърши да говори за специалността, която учи в рамките на ориентиране на абитуриенти. След това излезе с бивши съученици и се прибра в 3 сутринта. За една година това беше излизането и до късно и още едно. Презира дилъри, неудачници, необразовани, дори с пари, инфлуенсъри. За нея са кухи лейки. Презира и ходещи за пари и облаги с мъже. Не е имала връзка и не се занимава с мъже и така живеят повечето и бивши съученички.  

Спортистите се котираха когато аз бях на 20г преди 35-40г, а дилърите са за малко по-нладите, но им мина модата.

И да, инфантилни са днешните 20г в някои отношения. В други са напред с материала.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 01:21 от Nevena Virolan

# 417
  • София
Може би си мисли, че като ти говори така, ще те предизвиква да му се доказваш Wink Нали назад говорехме за евтини номера Laughing

Ок. Щом това те успокоява.

# 418
Невена, ти си във Франция, нали? Много по-различно е там. Аз имам приятелства с французойки, много са свежи и интелигентни, но те са получили съвсем различно възпитание, образование и поглед към света. Нашенската действителност е съвсем различна.

Лъвице, не прави интриги. Адмирирам изказа на госпожицата, но от него получих временна ЕД и се надявам да се възстановя за уикенда.

# 419
Ами, аз не виждам как мога да докажа коя съм в анонимен сайт. Нито пък виждам причина да го правя. Не ми е част от живота въпросният потребител. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт