Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 16

• 26 373
  • 408
  •   2
Отговори
# 405
Дали са ви изплакнати дрехите, може да се уверите като след приключване на програмата пуснете една - две в кофа/ леген с чиста вода. Като видях какво чудо пяна се появи от уж изпрани и изплакнати, почти винаги пускам или допълнително плакнене или отново на 30 минути кратка, та да минат през още поне две води.
Чудо е с тия нови перални, на стария Бош имах програми , които не успяваха да намокрят дрехите, та се бях принудила да ползвам две- три и доливах вода допълнително.
Дума не давам да се издума за хвърляне на един стар 13- годишен Самсунг в стария апартамент- такова  качествено пране още не съм виждала при друга пералня, а смених 5. Само в него мога да изпера юрган и да знам , че е изпран, а не намокрен.
Така че- пазете си старите перални, новите са  настроени за пестене.
Колежка има Горение, също пере с доста вода и плакне добре.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 18:48 от Mateah

# 406
Новите ги ливосват, както казваше баба. Хем сто часа перат, хем лошо.

# 407
Явно ще започна да се радвам.на моята пералня Beko, която я имам от 10 години, въпреки максималните обороти от 800. Както понякога прекалянам с праха за пране или гела, ако беше нова, нямаше да изплакне дори да включвам 3-4 пъти изплакване.

# 408
Да похваля гел за отпушване на тръби, марка на Кауфланд. Бях го взела на промоция, но днес се наложи да го използвам. Не хранех надежди, но се справи отлично. Нямам забележки.

Общи условия

Активация на акаунт