Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 193
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте дами,

Знаете ли дали продуктите означени с Outlet в приложението са с изтичащ срок на годност, или са означени така по друга причина?

Има и изтичащи, има и с дълъг срок.
Тези с дълъг срок няма да ги зареждат повече затова са сложени в аутлет. Аз купих от такава секция - коледни бонбони, коледен календар, смес за брауни.

# 496
  • София
Знам, че въпроса ми може би е неуместен, но ще попитам. От Био продуктите какво ползвате , когато човек е с Инсулинова резистентност?
Не съм чела всичко назад, може и да е коментирано. Аз съм диагностицирана с ИР от близо 4г. Това, което си купувам специално за мен (като храна):
- соевото мляко - подходящи са тези 2 вида (това и това, за съжаление синьото, което е много по-вкусно и ми е най-близко до прясното мляко, не е налично в цяла София от близо месец. Sad Пробвала съм и това от грах, не помня как беше откъм въглехидрати, но беш отвратително на вкус! Бадемово мляко им е скъпо, ако взимам е от Лидл (неподсладено), но така и не свикнах с вкуса на бадемовата напитка (на картон ми има вкус)
- протеиновия им хляб - гледам винаги да имам в къщи и в офиса! По принцип си пека домашен кето хляб (или си взимам и от този  на Симид, който скоро пуснаха в Лидл), но този е много добър за сандвичи, които няма да се препичат, също за из път (като сме ходили по планини, почивки, не се рони филията).
- хускът им е на приемлива цена, от скоро е с нова опаковка (ползвам го за домашния кето хляб).

Отделно, на dm bio харесвам почти всичките им чайове (в пакетче), кафето им не беше лошо; малкият е фен на плодовите паучове. А, също, купувам редовно канела и куркума на dm bio (пълня си ги в капсули).

И протеиновото им барче - едно от малкото протеинови барчета с подсладител и мин. ВХ (не е на dm bio, но пак е марка на dm, но сега не влиза в този талон). Не че съм толкова активен спортист, даже хич, но замествам хранене, или здравословен вариант на вафла.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 14:14 от Аня♥♥♥

# 497
Аня♥♥♥
благодаря ти от сърце за отделеното време и споделената информация.

# 498
Подарявам талоните.

# 499
Да попитам- 3 талона имам, активирах ги. Единият е за -15 лв. За достигнато ниво и се оказа, че не мога да го комбинирам с днешния от -15% на всичко.
Има ли решение или сама се прекарах?

# 500
При мен днес се получи същото. Имах талон за -5лв, активирах и другите два за 15%, но ми отчете само -5лв от сметката.

# 501
Ако ти трябва още един талон от лайфа, ще ти дам моя
Аз пък побързах да си направя поръчка с купона от лайфа... Ако я анулирам дали ще ми върнат купона или съм прекалено нахална? Rolling Eyes
Много ти благодаря, Marmoleta Flowers Hibiscus, но видях, че вече са подготвили поръчката ми в магазина и ми е неудобно да я отменя Blush Здраве да е, поръчах да пробвам няколко неща, които не съм опитвала досега - пукана спелта с мед, хрупкаво мюсли от спелта, оризова напитка, дано ми харесат и техните безглутенови овесени ядки и ленено семе.

# 502
Хах, аз сега проверих нещо. Аз имам -20% на един продукт, поради достигане на ниво, натрупва се заедно с другия за -15% уж, но нещо не ми излизат сметките. Вместо общо 35% отстъпка, ми калкулират само 32%. Интересно, не е готино това. Продуктът, който съм харесала не е евтин, та тия 3% са няколко лева.

# 503
  • София
Да попитам- 3 талона имам, активирах ги. Единият е за -15 лв. За достигнато ниво и се оказа, че не мога да го комбинирам с днешния от -15% на всичко.
Има ли решение или сама се прекарах?
Аз бих си пуснала 2 поръчки, тогава.

# 504
Аз ще пусна две, но нали талоните се ползват еднократно. И двата талона са активирани.
Май ще пия една студена вода.

# 505
  • София
Не, щом не е начислена отстъпка от другите талони, значи не са използвани и ще си останат в приложението.

# 506
  • София
Днес открих с радост, че отново са заредили розовата почистваща пяна за лице на Балеа. Simple Smile

# 507
Хах, аз сега проверих нещо. Аз имам -20% на един продукт, поради достигане на ниво, натрупва се заедно с другия за -15% уж, но нещо не ми излизат сметките. Вместо общо 35% отстъпка, ми калкулират само 32%. Интересно, не е готино това. Продуктът, който съм харесала не е евтин, та тия 3% са няколко лева.

Не може 35. Първо се начисляват 20 и на намалената сума 15. Не сумарно 35.

# 508
Ааа, ето защо, ясно, ясно 🤦
Много ти благодаря 🫶

# 509
  • пустинята Гоби
Аз винаги активирам всичко още като го получа. Ако талона не се използва в покупката, действително си седи в приложението.

Общи условия

Активация на акаунт