Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 44 453
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
  • Deutschland
Отзивите в немския сайт не са особено добри. Кремът е реформулиран, преди е бил по добър.

# 721
  • София
Благодаря! Ще го хвърля. В бързината го нанесох без да гледам и като се погледнах с тези кафяви ивици под очите, реших, че е развален. Определено не ми харесва. Взех го, защото пише, че е за зряла кожа и се надявах, че е по-стягащ.

# 722
Момичета, опитах сладкото от ягоди. Не знам аз ли не съм наред, но за мен е същото като тези дозички които има в хотелите за закуска.

# 723
Момичета, опитах сладкото от ягоди. Не знам аз ли не съм наред, но за мен е същото като тези дозички които има в хотелите за закуска.
Малко прилича да.

# 724
Преди си бях закупила показания по-горе околоочен  крем. За мен определено е греда.😁 Трудно се разнася, не е достатъчно плътен и с този цвят не е никак функционален. Бях го купила с идеята, че ще е подобен на лилавия, който е 50+ и го обожавам, защото има прекрасна текстура и ефект. На 30 съм, но не ме притеснява да ползвам кремове за по-зряла кожа, защото ми е много суха.

# 725
За мен сладкото е доста сполучливо - не е прекалено много захарта, ароматно е, вкусно ми е. В хотелите е парфюмирано, често даже не е сладко е някаква гладка смес, и - поне според мен - гадно на вкус.

# 726
А доволни ли сте от део спейовете на Belea?Остават ли бели следи ?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/parfyum-dezodorant-golden-moon-p … 066447770780.html
Имат няколко аромата и за тази цена съм много привлечена да си взема от всички.....

# 727
Не съм видяла да оставят бели следи, но на мен ми идват слабички тези дезодоранти, пък и ме щипят. 😭 А толкова ми се иска да ги ползвам, цената е повече от супер.

# 728
Не оставят следи, но не са и много трайни.

# 729
Доволна съм от спреовете им, редовно се запасявам. Сега пак съм сложла няколко в кошницата. Не оставят следи.

# 730
Аз нещо не съм очарована от храните на ДМ. Пореден опит да ми хареса нещо. Опитах протеиновия хляб - не е моят. Една хвалена италианска подправка - не е моя вкус. Сега отворих това бурканче

Много подправено ми идва и не усещам патладжани.
Взела съм крем пистачо и в него ми е надеждата нещо да ми хареса.

# 731
  • Стара Загора
VaniaK, много се колебаех за крема от шам фъстък, но така и не го поръчах. Ще се радвам да дадеш отзив.

# 732
Веднага щом го отворя ще споделя мнение.

# 733
Споделям за кремът на balea с ретинол и бакучиол. По-назад една дама се оплака, че си докарала пъпки от него, тогава много включително и аз се включихме, че на ретинол трябва да му се даде време.

Еми дадох му време на този продукт и мисля, че яко ми раздразни кожата, също се опъпчих първо, а нито ретинол нито бакучиойла са ми нови, даже съм ползвала по-висок процент. Минаха пъпките, но пак като си нанасям другите продукти ми пари на кожата и я усещам грапава, не мека и гладка. Въобще голяма греда.

# 734
Много ме радваха талоните от адвент календара преди Коледа. От доста от тях се възползвах. Ще е хубаво да пускат по-често.

Възползвах се и от 15%, така или иначе трябваше да пазарувам.
Решила съм да пробвам продуктите на denmit.
Засега съм доволна от този препарат за тоалетна.

Скрит текст:

Взех този универсален, но не съм го използвала все още.
Скрит текст:

Този за баня също става
Скрит текст:

Тези блокчета за тоалетна и на мен не ми допадат. Освен, че бързо свършат, не ми харесва това, че поставката е само една, а не като при бреф, например.
Скрит текст:

На Балеа взех тази термозащита да пробвам.
Скрит текст:

Този сок на бейбилов много ми харесва. Малкият ми син не обича сокове, но за 2-3 глътки го одобрява.
Скрит текст:

Тази спирала също не е лоша.
Скрит текст:

Измиващият гел на Бейбилов го ползвам от както големият ми син беше бебе(вече е на 8+ и го смених, по настояване на таткото) , иначе малкият също се къпе с него и много го харесвам.
Скрит текст:

Сега ми е мерак да пробвам течния прах на denmit да видя дали ще ми хареса.

Серумът за мигли си го записах за проба.

Общи условия

Активация на акаунт