Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 317
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
По скоро стоят отзад в склада и не им се търси, поне това гласи моят опит. Реално физически не са в магазина 😅

Не съм взимала успешно досега затова питам.
Винаги като съм поръчвала онлайн, са ми отказвали поръчката, защото няма наличност.
Сега за пръв път всичко има Joy
 Имат доста кражби явно, защото както писах за чая - има 9 бройки според приложението, но физически ги няма в магазина.. Cry
Имах подобен случай, беше запазено за персонал, аз поръчах с получаване до магазин и се разрази суматоха и намесване на управител и уговорки дали служителката ще си вземе нещата..

# 151
  • София
Kopche, кухненските ролки хубави ли са? Късат ли се добре?
Много са плътни и най-доброто са за мен, от всичко до тук пробвано на пазара. Заслужават си! Ползвам ги и да покривам чинии при топлене в микровълнова. Издръжливи и устойчиви са.

Копче, Summer paradise го спряха, беше лимитирана серия. За съжаление.
Да. Те бяха лимитирана серия и бързо се изчерпaха, но успях да позаредя. Ще чакам с нетърпение следващата им.

Алверде-то масло от невен ли е?
Ако въпросът е към мен, това е масло от арника. След фитнес на още влажна кожа след душ го нанасям и втривам в кожата. Ухае много нежно и сладко!

Ha Mivolis, сега се сетих да кажа, ползвам бонбоните с евкалипт за гърло.  Много са добри. Както и пантенолът им за кожа.

# 152
Ако искаш ще ти изпратя моя талон. Като проверих наличностите по шкафовете установих, че няма какво да зареждам в близкия месец, така че едва ли ще ползвам талона.
Аз го чаках от седмица, и го изпуснах Laughing
Даже днес влезнах за едни кърпички, и касиерката "Днес си много скромна". Казвам "Да, чакам талона довечера и утре ще се развихря". Joy

# 153
Аз също подарявам талоните. Ако някой иска да пише и утре сутринта ще ги изпратя.

# 154
Поръчка с експресно получаване от магазин е  възможна само, ако всички артикули са налични. Не е като онлайн поръчка, от други складове. Ако ги няма в избрания магазин, просто търсите в друг като смените в приложението магазина. За да нямате такса за доставка.

# 155
Поръчка с експресно получаване от магазин е  възможна само, ако всички артикули са налични. Не е като онлайн поръчка, от други складове. Ако ги няма в избрания магазин, просто търсите в друг като смените в приложението магазина. За да нямате такса за доставка.

Когато правиш поръчката - всички артикули са налични.
След това ми се обаждат по телефона и казват, че я анулират, защото няма наличност.
 За въпросния чай съм обиколила 4 филиала. Според приложението има наличности. Не е една бройка, много са, 8-9-12. И всеки път ми казват о не, няма, то е грешка в системата.
А сега влизам и гледам са го изтрили изобщо като артикул.

# 156
А, наличностите им не са точни, това съм го изпитала и аз. За една предишна промоция, 1+1 гел за пране, уж дава, че има, а нямаше. Ходиха да гледат в склада, нямало. Или има, за тях само.

# 157
И мен ме финтираха с "грешка в системата" преди десетина дни при наличност в сайта 15 бройки.
В този филиал все нещо нямат или не е извадено, или е грешка в системата или пък аз съм си отменила поръчката, без да разбера. Ще им пиша оплакване вече.
Иначе талончето ще си го оползотворя. Не че имам кой знае каква нужда, но вече правя списък, че да не се оливам - прекалено.
Само не очаквах талонът да е общ. Мислех, че за всяка марка ще има отделен талон.

# 158
  • Пазарджик
На мен никога не са ми звъняли при изчерпана наличност.Когато отида да си взема поръчката ми казват,че ще ми върнат пари и това.Преди десетина дни ми се случи два пъти.

# 159
И аз бая пазар направих с този талон, даже с удоволствие бих изхарчила още един Grinning Утре ще взема поръчката, но в приложението пише, че един продукт го няма и в касовата бележка той не е сметнат, но пък аз вече съм го платила, защото плащам с карта. Знаете ли каква е процедурата в този случай? Утре на място ще говоря със служител, но може и да има друга опция.

# 160
Ако искаш ще ти изпратя моя талон. Като проверих наличностите по шкафовете установих, че няма какво да зареждам в близкия месец, така че едва ли ще ползвам талона.
Много благодаря!
Малко продукти ми трябват на мен. Но, с купона мислех да взема по две-три бройки.

# 161
Вече във всяка поръчка имам нещо, което не е налично, а гледам да не купувам, ако има под 3 бройки в избрания магазин. Толкова пък да е сложно да си оправят системата... Неприятно е, защото ако се виждат коректно липсите в определен магазин, може да си избереш друг, в който да има всичко желано. Миналата нощ си взех от стандартните неща, които ползвам, с купона от лайфа и реших да пробвам тази смес от билки и подправки по италианска рецепта, която похвалихте тук. И днес писали, че я няма в кварталния магазин, а вече се бях настроила да я пробвам през уикенда Confused

Преди време си купих Пълнител за течен сапун с горски плодове и ванилия и ароматът беше разкошен, обаче забелязах, че много ми изсушава ръцете, когато го ползвам. Не съм имала такъв проблем с друг течен сапун. Сега си взех за проба Пълнител за течен сапун Магнолия и малина, като се надявам пак да има хубав аромат, но да бъде по-хидратиращ. Дали има разлика в състава, освен в аромата, някой обръщал ли е внимание?

# 162
И аз бая пазар направих с този талон, даже с удоволствие бих изхарчила още един Grinning Утре ще взема поръчката, но в приложението пише, че един продукт го няма и в касовата бележка той не е сметнат, но пък аз вече съм го платила, защото плащам с карта. Знаете ли каква е процедурата в този случай? Утре на място ще говоря със служител, но може и да има друга опция.
Не се изисква нищо да правите. Ще Ви възстановят сумата за този продукт по сметката на картата до няколко дни.

# 163
Наскоро съфорумка похвали нещо за под очите на Catrice. В малко кръгло бурканче. Може ли да ме подсетите? Благодаря!

# 164
  • Пеликания
Наскоро съфорумка похвали нещо за под очите на Catrice. В малко кръгло бурканче. Може ли да ме подсетите? Благодаря!
Това ли?

Общи условия

Активация на акаунт