Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 198
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
  • При децата ми
И аз имам такава анкета. Предполагам на всички, които имат приложението са изпратили.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 22:51 от Hrispa76

# 406
Днес влязох за превръзки, много харесвам тези на Jessa, но явно са спрели тези, които купувах преди, бяха нощни в големи пакети, сега само нормални намерих в голям пакет. Не бях купувала скоро защото бях бременна и съответно доста време не ми трябваха.
Купих каши за бебето, цената е на половина от тези на Хип.
Но истинска находка видях на излизане, имаше щанд с намалени неща. Капсули на Финиш (100 бр.) за 21 лева.

# 407
Къде я виждате тази анкета? Нищо нямам в приложението 😞 Само нови талони за Здраве и Dental и то валидни до утре?!
Благодаря за предложенията за крем за студ - взех лосиона на Babylove. Още утре сутринта ще мажа бузки и дано всичко да е наред. Взех и кърпички за почистване на екрани на Denk mit и съм много доволна - не останаха петна по телевизора.

# 408
  • Варна
И аз попълних анкетата. Най-вече отбелязвах като пожелание, че талоните са с много кратък срок на валидност.

Вижте какво има на брошурата

# 409
  • София
Интересно, значи да чакаме нов талон?

# 410
Чаках ги тези 15%. Към края на януари имат някаква годишнина ДМ, та пускат отстъпка.
Аз уж ги чаках, ама идея си нямам какво да поръчам. Нищо не ми трябва.

# 411
  • оттам, откъдето започва България
Аз все намирам какво да купя. Гримовете не са ми сила, но пък за дома и лична хигиена доста неща си вземам.

# 412
С тези промоции направо ни тласкат към разорение.Grinning Предния път уж минус 20 процента, но оставих в магазина 50-60 лв.
Сигурно ще се възползвам и този път. Трябва ми нещо за оформяне на вежди. Имам това, но нещо не мога да схвана как да го използвам.

# 413
Попълних анкетата. Няма ли талон за нея? НМ дават точки. Blush

# 414
Тези бръсначи за вежди аз ги ползвам да премахна мъхчетата и малките косъмчета около веждите, които не мога да хвана с пинсетата. Иначе да оформям с тях веждите - абсурд, не знам как става 😂 Ползвам си пинсетката.

По този повод, това е любимия ми молив за вежди, в любимия ми цвят:

Скрит текст:

Дълго време търсих молив, който да ми пасне на цвета на косата (фалшива пепелява блондинка съм) и да не ги прави твърде тъмни. Този е супер, и е икономичен. Преди ползвах на Golden rose, още докато го подостриш и се е счупил 😤

# 415
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
+1 за молива за вежди на Катрис. Само него ползвам от поне 7 години и за друга марка не искам и са чуя.

# 416
  • Бургас
И аз попълних анкетата!
Отбелязах, че не е ок краткия срок на талоните. Изобщо не ме устройва. Искам да е поне месец време! Все пак не ми е квартален магазин и няма как да го посещавам нон стоп.

# 417
То и на мен не ми е квартален, ама ден през ден съм там. Този месец щетите вече са към 150 лева. А уж нищо не ми трябваше. Ужас.

# 418
На мен ми е на 5 минути пеша но пък то колко неща да накупя? Нали накрая вкъщи за мен няма да остане място, не ща да трупам Grinning
Виж за неща които си купувам и използвам и по принцип, се възползвам от намаления, имам си малко козметика и някои препарати които са ми само от там и други които ги има навсякъде но пък те са ми близо. Но само ако съм сигурна че това нещо ще го използвам.
Гримирам се на абсолютния минимум и предполагам че донякъде това ме спасява от импулсивни покупки в такъв магазин, аз колкото и гримове да си накупя, накрая пак ще използвам много малко и ще изхвърлям като остареят.

# 419
  • Димитровград
Същия вид молив за вежди го имат и Лидл и струва 3 лева, 4 цвята са, и двата, които пробвах много ми допаднаха.

Общи условия

Активация на акаунт