Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 197
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Лидл и моливи ли имат?🤔

# 421
По този повод, това е любимия ми молив за вежди, в любимия ми цвят:

Скрит текст:

Дълго време търсих молив, който да ми пасне на цвета на косата (фалшива пепелява блондинка съм) и да не ги прави твърде тъмни. Този е супер, и е икономичен.
Аз съм естествена пепелява блондинка и също много харесвам този цвят.🙂 Имам и молива от Лидъл в същия цвят, както и на Катрис в същия цвят по-дебел молив (само молив, без четчица- заредих 4-5 бройки от щанда с намалените стоки, може и да го няма вече в асортимента), а на Алверде имам спиралата за вежди в същия нюанс (най-често я използвам за фиксиране на косъмчетата). Есенс също имаха един молив, подходящ за пепеляви блондинки, не съм сигурна дали го има все още на щанда им.
Не е тук темата, но не знам къде да питам...🙂 Някоя от вас знае ли как да си поправя счупени сенки за очи? Гледала съм клипче преди време, но забравих какво се диобавяше към сенките, преди да се пресоват отново.😊

# 422
  • Сливен
Добавя се малко спирт,разбъркваш леко и оставяш да се изпари

# 423
Благодаря! Има ли значение какъв ще е спиртът?🙂
Каква е цената на превръзките Евридей XL в ДМ?

# 424
  • София
18 бр. -4.69 лв.

# 425
Димяни, благодаря! Питах за най-големите ХL, тези по 10 броя в пакет, иначе и на тези не ми е излишно да знам цената.

# 426
  • София
Димяни, благодаря! Питах за най-големите ХL, тези по 10 броя в пакет, иначе и на тези не ми е излишно да знам цената.

# 427
Аз исках да сменя моя молив за вежди, но нещо не видях сиво-кафяво.
Ползвам на Seventeen, но вече изключително трудно се намира.

# 428
Аз идвам да дам отзив за шампоана на Балеа за обем. 2ри път го ползвам. След 1вия път косата стана лъскава и е с приличен обем, задържа се 4 дена без да я мия. Другия път може да пробвам и дълбокопочистващия.

# 429
Аз мнение за шампоан бих дала на 10тото ползване. Повече шампоани на първото ползване са уау, еха. На десетото са- " май вече съжалявам, че го ползвах".

# 430
За 2,5-3 лв нямам големи очаквания, та ако издържи 10 пъти да е уау пак бива Grinning

# 431
И аз го пробвах два пъти. Косата ми става като плетена кошница.

# 432
За моята коса и скалп техният шампоан за обем си се държа еднакво прилично и до дъното на тубата. Не че и някакви чудеса е направил, разбира се, но аз и не ги очаквам от шампоан. Просто не утежнява косата изобщо и съответно тя не се смачква и сляга, моята е тънка, никак не гъста и се и омазнява бързо. Е, не чак за ден както някои, но предимно на 2 дни мия.
Та, не е лош и особено за цената си. И по-скъпи които се водят за обем, повече от това не съм видяла да правят.

# 433
Аз съм страхотен спонсор на ДМ за шампоани, колко неща купих и за мен, и за мъжа ми, докато намерим какво ни пасва... Миналата година купих цялата серия на L'Oreal Glycolic Gloss и за пореден път съжалих, че съм купила шампоан на тази марка. Веднага почна да ми се люпи скалпа и да сърби, а уж не е чувствителен, нещо не се спогаждам с техните шампоани. Подарих всичко след първото ползване.
От известно време ползвам шампоан и балсам Gliss Liquid silk, както и за финиш ползвам Chi silk infusion, та съм доволна, придават блясък на косата, че иначе ми стои като метла и полудявам.

Мъжа ми пък има много сух скалп, взех му този шампоан като последен опит, преди да минем към нещо по-сериозно, то пък се оказа сполучлива покупка, та сега е добре с него.
Скрит текст:

# 434
Писах им да пооправят процентите с отстъпка, срока на валидност на талоните, малко да ги нагодят по клиентите, наличностите също са им проблем, такива ми ти работи. Щедрост искам, както аз им оставям Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт