Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 44 442
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Подарявам талона за - 15%, няма да мога да го ползвам.
Подарен

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 22:21 от Tweety1993

# 676
  • София
Здравейте, знаете ли дали продават някакви бисквитки без млечни продукти в ДМ?

# 677
  • пустинята Гоби
Има да, ето тези, купувах ги когато децата бяха по-малки, може пак да взема.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bio-oveseni-biskviti-p4058172544217.html

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bio-slepeni-biskviti-ot-spelta-s … 058172485374.html

От какаовите има и с натурален шоколад, не съм ги опитвала.

# 678
Купуваме първите, за тези слепените хич не съм забелязала че са веган, мерси, Мими!

# 679
Маската с кератин и аз я имам, но не съм я отворила още. Имам да довърша една на Елсев.

# 680
  • София
Купувала съм от Био слепените бисквити с какао. Хресват се у дома.
В немското приложение в момента има 18 купона,в нашия 0.Дано и тук започнат да предлагат повече купони.

# 681
Подарявам талон за -15%.

# 682
Това с купоните е много нечестно. От месец и нещо няма хубави, а тези за 15% са си смешни. Аз им писах в анкетата де. Имам 1500 лева от миналия април до момента. Това ми е основен магазин, купувам препарати, козметика, хранителни. Няма да спра, заради това със сигурност. Просто ме дразни, че в Германия например за същите покупки ще има къде-къде повече купони и намаления.

В Лидл е същата история. Знам, че не са длъжни и т.н, обаче някак като гледам какво споделяте за другите държави ми става тъпо..

# 683
  • София
Аз също пазарувам почти всичко от там и се дразня,че има такива разлики. Хубаво е да са същите или подобни и разнообразни. Тук 2,3 купона ако качат и това е. Сега нито един.

# 684
Аз вчера си разделих пазара в ДМ на 2 и минах 1800 лева, ползвах си купона за 15 лева и това е. Суша! Харесах си един парфюм, бих го взела обаче с намаление, защото 20 мл за 35 лева е меко казано скандално. Като сметнеш цената за 100 мл е същата като дизайнерските парфюми в мола, а нито е дизайнерски, нито е особено траен. Тези 2-3 талона и често за безинтересни неща, и на мен не ми допадат.

# 685
Понеже писахте, че продукти на Avon се предлагат в ДМ, в магазин Синсей по моловете също са заредени продукти на Avon.

# 686
  • София
Майка ми каза да й взема обикновени (тънки, неизкуствени) превръзки... идеи?

Чудя се с какво да запълня поръчката освен с няколко пакета прах за пране (евентуално за безп. доставка).
Чай със сгряващ ефект - може ли да препоръчате?
Вече не предлагат любимите ми пасти на BIOREPAIR...
Пп. От разтворимите некафени напитки коя препоръчвате?

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 21:11 от Starrydream

# 687
От превръзките харесвам тези, не са найлонови:

Имат и още 2 вида от по-големите кутии по 55 броя, и те са хубави.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 22:26 от blackpearls

# 688
Преди години ползвах най-добрата спирала - първа фаза бяла основа и втора - черна, но не помня марката. Мисля Макс Фактор, но беше много отдавна. Имам супер малки и тънки мигли с руси крайща и явно ще ми трябва тази първа стъпка с бялото. Мисля, че се казва основа. Поправете ме, ако греша или препоръчайте някаква основа преди спиралата, че пак ми се налага да се гримирам и не знам вече какво се слага Cry. Трябва ми определено бяла основа преди спиралата. Тука много ме спасявате и бладаря.

# 689
Такава спирала имаше на L’oréal, но наистина беше при много години, не съм я виждала на пазара мисля.

Общи условия

Активация на акаунт