Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 44 461
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
С удоволствие ще си напазаря Балея! Имам неща да си попълвам Simple Smile

# 661
  • пустинята Гоби
Не са скъпи продуктите на Балеа, така че не сте се набутали много. Аз не прекалих с покупките с двата талона, че бяха тежки нещата и просто нямаше как да ги замъкна. Пазарувах от физически магазин, никой не ми е пипал телефона, само както обикновено ми казаха, че имам отстъпка.

Ще си взема сапуни, душ гелове, пяна за лице и тоник, че моят свърши. Ако не проспя лайфа де.

# 662
Не мога да се сетя какво ми трябва на Балеа, но съм сигурна, че все нещо ще си купя.
Може би крема за ръце с урея.
Гледам, че са пуснали стелки и разни силиконови подложки за обувки, може там да изпробвам нещо.

# 663
На мен много ми хареса нощния флуид. Не обърнах внимание кое момиче го похвали, но ѝ благодаря от сърце! Heart

# 664
Зарибихте ме момичета. Започнах да пълня кошницата, чакайки новия талон Joy

# 665
На мен много ми хареса нощния флуид. Не обърнах внимание кое момиче го похвали, но ѝ благодаря от сърце! Heart

Всяка вечер ли го ползвате?

# 666
Да. И много хубаво ухае!

# 667
Този за косата ли?

# 668
Може ли мнение за Био крем за околоочен контур Bio Damascena на Alteya organics? Или за крема за лице от същата серия?
Цената ми е на границата на приемливото за бюджетна козметика и мисля, че предвид нея би трябвало да има някакъв що годе добър ефект.

# 669
Много дами го хвалеха, аз също. Не успявам всяка вечер да го нанасям. Ухае приятно, косата не става на клечки, на сутринта е подредена и нехвърчаща.

# 670

Кой е нощният флуид?🙂

# 671
  • Deutschland
Нощният серум на Лореал също ухае невероятно, но ми слепваше косата и го подарих. L'oreal midnight serum се казва.
Ще доизразходвам на Ив Роше серума за изправяне и ще взема нощния, който хвалите.

# 672
# 673
Благодаря! Аз отначало помислих, че е нощен серум за лице.😊

# 674
И аз го взех по препоръка от темата, харесва ми. Похвалиха и маската и нея взех, но още не съм я пробвала. 😊

Общи условия

Активация на акаунт