Цветарки, продължаваме да обменяме опит- 4

• 28 334
  • 322
  •   1
Отговори
# 270
# 271
друго,което много искам е камелията.на колкото и места да потърся,все нямат Sad
Да ти дам една, искаш ли?

найстина,ако имаш,много ще се зарадвам  Peace

Последна редакция: пт, 30 мар 2007, 14:01 от lamita

# 272
  • София
mamita, дайте идея за подарък - в стаи на северно изложение и една южна, искам да купя цъвтящо цвете.
циклама? хризантемата ми загина след като прецъвтя есента... моля  Praynig

# 273
Вчера си купих розово каланхое, но с издължени листа (не бях виждала такова).  Видях и камелия - беше прекрасна, но ... за мен май е твърде претенциозна  newsm78.

От семената които сложих нищо не поникна. Ама съвсем нищо! Не зная къде сгреших. 

# 274
От семената които сложих нищо не поникна. Ама съвсем нищо! Не зная къде сгреших. 

какви семена?вече почнах и да забравям  Blush

# 275
Петунии + още едно, което не се разсажда (но му забравих името). Чакам ги около месец мисля, май ще слагам нови семена  Confused.

# 276
Петунии + още едно, което не се разсажда (но му забравих името). Чакам ги около месец мисля, май ще слагам нови семена  Confused.

почакай още малко.аз на предишните страници писах идилията с моите семена.май горе долу след месец поникнаха истинските петунии

# 277
Мерси, ще почакам.

За слънчогледа се сетих, че съм виждала бабите по Кирков през лятото да продават разсад. Ако си решила да не е от семена Simple Smile.

va_ni_la, каланхоето цъфти и е много приятно и не е особено претенциозно. Даже обича да е тъмно за да цъфне Simple Smile.

# 278
Мерси, ще почакам.

За слънчогледа се сетих, че съм виждала бабите по Кирков през лятото да продават разсад. Ако си решила да не е от семена Simple Smile.

да,там ще търся,там ще търся и фуксията.днес бях там,ама забравих да погледна за тези растения  ooooh!

# 279
Приемате ли още една цветарка!? bowuu
Настъпи ни сезонът! Laughing
Все ровя и чопля нещо по саксиите.
Посяла съм семена, събирам и купувам разсад.

Подариха ми розмарин, но не знам как се гледа.  newsm78 Аз го свързвам с кулинарията, но ми казаха, че било хубаво за зеленина.

# 280
Приемате ли още една цветарка!? bowuu
Настъпи ни сезонът! Laughing
Все ровя и чопля нещо по саксиите.
Посяла съм семена, събирам и купувам разсад.

Подариха ми розмарин, но не знам как се гледа.  newsm78 Аз го свързвам с кулинарията, но ми казаха, че било хубаво за зеленина.

добре дошла   bouquet
майка ми си гледа розмарин и босилек в една сакси,мога да я питам как ги гледа.тя ги използва главно за готвене

# 281
А как се гледа банана? И кога да ги пресадя цветята в по-големи саксии? Саксиите, в които са в момента - не са малки.. Смятам да ги използвам за петунии и дребни карамфилчета...

А вие гледате ли 2 цветя в 1 саксия.... Какво мислите за идеята - не ми се купува сандъче - в дребни саксии(такива, в които се продават по принцип цветята) да си сложа петуниите?

Мен ме забравихте... още ви чакам.....

# 282
Имам 2 цветя в една саксия - монстера /или филодендрон - различни имена съм срещала/ и сингониум. Посадих ги заедно, т.к. монстерата израстна, стъблото се оголи,а със сингониумът исках, да прикрия стъблото. Интересно е, макар че не се развиват особено добре. Rolling Eyes

В градината също имам 2 цветя в 1 огромна саксия - латинка, която се самозасажда, и ниска горска тревичка, на която не й знам името и която цъфти в жълто. Чудесно се понасят заедно! Peace

# 283
Розмарин

В една саксия съм гледала няколко - вербена, кафе и остатък от кипарис  Crazy. Но саксията беше огромна.

Петуниите според мен са си най-красиви в сандъче или в по-широка саксия.

# 284
  • Пловдив

Аз не мисля, че е банан. Гледала съм и изобщо не изглеждаше така.
Ами аз имам 2 банана и единие изглежда точно така  Grinning

Възможно е. Моя растеше само на стъбло и имаше 3-4 листа и го изхвърлих. А този определено ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт