Отговори
# 60
Нуни, Честит Рожден Ден на половинката, да е жив и здрав, много да те слуша и глези.
А за раничката не знам, дано е по-безболезнено!  Hug Hug Hug
Сминс, ето ти един сайт, на който като се регистрираш можеш и сама да ги изчислиш:
                          www.astro.tondy.com
Прощъпулник - аз съм хванала молив, а Люс хвана 5 долара, но не им се радва много, защото после си взе питката и почна да яде.
Иленка, те момите май по-едри от мъжете  Wink моите дребосъци как ще  си намерят жени... hahaha
Вечеря - давам и после мляко.
Ей, Фил, да ги скъсаш от приятни разходки (наистина с тоя големият крак трудна работа да намериш подходящи).
Юлче, голям тарикат Иво.  Joy
Йои има 4 зъба отгоре и 1 отдолу, освен Валката, някой друг има ли с такива "разместени" зъби.
И последно защо детето ми не спииииииииии, има ли и други такива неспящи през деня. Нали децата растат, докато спят, а и сънят е здраве, какво да го правя вече не знам.
Тортата ни ще е готова, детска, но не на Неделя, защото са ми много сладки, а Йои най-много една хапка да изяде от нея, колкото да опита, иначе ще си духне свещичките.

# 61
Нуни честито ти рожденник!
Фил и натеб честито татосващо момче Mr. Green
Честито ново зъбче на Вили! tooth
*Сетих се какво щях да ви питам: има ли някой друг с кефал хематом Confused Нашия така и не изчезна cry
Варна ще стане сборен център май Mr. Green

# 62
Ние днес се разпукахме от разходки Grinning

енви, честито неусетно зъбче! Hug

На Пресил сега му избива 6-ти и е ад Tired

Леси, ама хич ли не спи през деня, бе?Как издържа? Thinking

# 63
повечето пъти по 15-20 минути за цял ден
има и изключения, когато откарва по час - час и половина, но са голяма рядкост.
пиша малко неграмотно, щото Люско ми дава зор да гледа Гарфийлд.

# 64
повечето пъти по 15-20 минути за цял ден
има и изключения, когато откарва по час - час и половина, но са голяма рядкост.
обикновено към 19 часа му се доспива, но интересното е, че през деня е свеж, играе, все едно е спал 2-3 часа, ама не.
пиша малко неграмотно, щото Люско ми дава зор да гледа Гарфийлд.

# 65
Леси, до преди месец Яна беше същата. През деня й се събираха 15 мин. общо и се бях видяла в чудо. Но като започна да се движи повече се оправиха нещата. Сега спи около 3-4 часа общо. Може да е временно при вас. Дано, защото е много гадно цял ден да не можеш да си починеш от детенцето.

Благодаря на всички за пожеланията. След малко като Яна заспи ние излизаме да се веселим. Но този път по-кротко, че на 8ми март....ужас, аз не бях пила нищо 2 години близо и така се напих, жестоко беше. На следващия ден не знаех къде се намирам и оставих Яна цял ден да живее на пода сама Laughing

Филкеее, честити ти чепички Laughing Hug

# 66
Не бойте се мами ,на дундести мадами.Хриско е насреща hahaha 81см левент ,тежащ 11.700.Породист Joy

Днес си купих тензух за слинга и  вече пробвахме 3 пози,но се чудя....може ли детето да е на гръб ,с гръб към  моя гръб newsm78

Ние пък сме с 4 ри  зъба Thinkingчакаме 5 и 6ти
дано избият скоро Praynig

за асцендента...Аз съм зодия везни и са ми казвали ,че асцендента ми е Стрелец newsm78

# 67
  • София
Нуни, не знам за раничката. Но по този повод, априлки, наминете през гинеколозите си за един профилактичен преглед, ако не сте го правили скоро!И аз, като Танина, да дам съвет  Rolling Eyes А тя къде е?Май не се е отчитала скоро newsm78
Татянче, аз мисля Давид само да гледа тортата  Crossing Arms
Месо давам през ден, в другите дни се старая да давам по четвърт жълтък.
Филипа, честити обувки! Flutter
Леси, Давид спеше толкова малко преди 2-3 месеца. Постепенно /по теорията на юлче, ако не се лъжа/ започнах да го слагам все по-рано вечер да спи. Така започна да спи по 12 часа нощем и да си увеличава дневния сън. В момента сме на сутрин 40мин, следобяд 1,30ч и вечер заспива в 20.30 и става в 8.00. Наистина преди сякаш се преуморяваше и не искаше да спи-беснееше денонощно! Close

# 68
  • Wien
честит първи рожден ден на малката принцеса Рая.малкo на патерица newsm51

Х_диабет_мама,мерси за линка Hug

Месо давам почти всеки ден.Вечеря давам от 1 седмица,защото кърмата определено не и стигаше вече.Не знам ,но май има връзка ,защото вече се буди поне след 7-8 часа ,а преди след 3-4 беше гладна.

Филипа,честити ви първи думички.
честито 7 зъбче на Велина.Дано всички останали ги изкара толкова лесно.
За тортата и аз съм в чуденка,но сигурно ще направя някаква подходяща за да може и детето да си хапне.
Нуни, честит ти рожденик,да си изкарате супер довечера.

Мuм,за разстройство съм ползвала ЕНТЕРОЛ,много бързо се оправи.
юл4е ,браво на Иво,а ти бързо да се оправяш.

Иленка,и мойта дунда е 10,600 ,но на 76см.

Леси,при нас е по същия начин,от 10 дни някъде ,спи само преди обяд за около половин час и това е ,но вечер в 7 едвам гледа и я слагам вече по рано да си ляга.Забелязах ,че дори и да си легне по късно сутрин пак си се буди в 6-6.30.

# 69
Щом не казвате нищо значи само ние сме с цицина на главата Sad
Теди за 2 месеца е наддал 200гр и +3см. Вече е 10500гр и 78,5см.
Дадох му в млякото 2обикновенни бисквити, че всички давате вечеря-ние лягаме в 19,30ч. та да видим ще има ли разлика Hug

# 70
  • София
Наздраве, мацки!  Wine Glass

И каква стана тя? Значи, ако моят малчо не се стегне да слушка и да папка, никоя мома няма да го ще?!  Crossing Arms

Нунич, честит рожден ден на половинката!  newsm67

Честит ви празник на числото Пи!
  Laughing   umnikuu

Леси, Валката има по една спяща седмица на месец или два, иначе спи средно по 1/2 - 1 час на ден, а му се е случвало и въобще да не спи през деня.  Tired  Може да има някаква връзка с "разместените" зъби.  ooooh!

Ох, тва РД колкото повече наближава, толкова по-мътни ми стават нещата - колата ни се скапа мноооого, майка ми е в болница- за щастие не е нещо лошо, но няма да иска да пътува сигурно. Абе...  Cry

Щом не казвате нищо значи само ние сме с цицина на главата Sad
Еее, не така! Пеги даже беше тупнала снимков материал с цицината на Ина  Mr. Green  Моят синковец, обаче, от доста време не си е падал на тиквата, понаучи се да си я пази!

# 71
Добро утро Hug
Хайде на кафе Coffee newsm46
Ние сме станали от 7,30ч. пак се метнахме на ранното ставане, но все пак снощи става веднъж/пу-пу/ Mr. Green
Бисквитките станаха екстра-разбити с пасатора/нямах плазмонки някой ако се чуди/ и ги пи 15 минути та заспа на шишето Peace
Renkata цицинката за която питам е кефал хематом от раждането му на главата, че ми е притеснено-не изчезва и така ми докривя пак, доки все ми вика "игнорирай я-все едно я няма" ама ....
Леси Тедко спи по 1,5-2 часа сутрин и 0,5 час следобед, но оня ден като не се наспа ходихме на консултация и изследвания цял ден беше ужасно крив подремващ тук-там в колата.
Правихме изследвания на кръв и урина за годинката+чернодробни изследвания заради съмнение на лекарката, но всичко е 6+Съмненията бяха заради жълти ъгълчета на нокътче на ръката и крака и леко все едно ще се отлепят newsm78 Аз за гъбички си мислех, но все пак тя си знае жената-та сега на кожен ще ходим ooooh!
Филипа снимай чепичките Mr. Green
Месо няма всеки ден в кухнята -има посни дни, но жълтъка е всеки ден поне при нас Peace
Нуни и аз не знам боли ли да ти горят раничка. Трябва да отида и аз ама кога ли ще се наканя, а и при моето джи пи  все опашки и едни коридори стълби-да ти се отще да отидеш за направление Sunglasses
Втори ден ядем след супата сутрин гречка за десерт hahaha Каша на Беби-елда+кайсия и ябълка, та много му харесва на човека и кашата е хубава Peace
Количка ми се ще да си взема лятна, но има 2 варианта единия е до13кг./много сладка/ а другия до15кг. и се чудя коя  newsm78  Но знам ли ако хукне да расте шошо и съм взела сладката количка да не я разкапем Joy

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 08:37 от rody

# 72
  • София
Добро утро! Хайде на кафенцето!

Мати напоследък спи по половин час сутрин и по час, а един ден даже 2 часа следобяд! Но вчера, например спа само половин час и следобяд! Sad

Хайде една анкета: Колко са проходилите?

# 73
Приспах Ема и да се включа набързо по някои от темите, че все пак трябва да вляза и очите да си измия.

Аз съм яла на две места детски торти на Неделя и страшно ми харесаха, вътре бяха като плодовата им пита  eat, не знам поне на мен тя ми е любима от техните торти. Но дали си казваш какъв да е пълнежа или си е такъв не съм сигурна. Сестра ми пък беше купила на 100 грама сладки - супер красива, супер скъпа и супер сладка, т.е. безвкусна - беше някъде към 100 лева. Сега ще погледна на Лагуна какви са. На мен идеята ми е една малка детска , да не рискувам и да купя друга проверена, може и някоя сладоледена.

По анкетата - Ема ходи, има един зъб, вечеря само АМ. Сигурно е и най-дребничката тук - 70 см някъде и към 8 500.

# 74
за анкетката аз да питам - сами ходещи или държащи се за ръчичка?.
Радост "ходи" още от 9-тия месец като навърши, но хваната първо за 2 ръчички. В момента я държа обиновено или за едната ръка или за якето отзад  Mr. Green - аха да тръгне сама.....в къщи прави крачки, но навън все ми търси ръката....
а иначе има 4 зъба. Тежи 8 кила и е 72 см. Да си кажа, че отдавна не съм се включвала като хората....

Общи условия

Активация на акаунт