Нова годино, добре си дошла в НЕМСКАТА ТЕМА / 251

• 19 746
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
Мони  другите мами от Манхайм, не знам какво бих преживяла, ако не знам къде е детето ми по време на терор атака в града. Съжалявам за всички, които минават през подобен страх, да не говорим вече и за самите жертви и техните близки. Но дори само страхът, тревогата, са вече травмиращи и проблемът е, че като, че ли отново се ескалира и зачестява. Или може би така ми се струва, заради пресата. Преди години 2011-2012 беше едва ли не ежедневие, сега май пак вървим натам.

Бела чао, предупреждения е имало за повечето сериозни терористични атаки, все пак много служби има, обменят информация. 
В Сирия всичко ще е инфилтрирано сега от Мосад, сигурна съм и те ще дават инфо. Също така ще има и американски агенти, те не спят, а и от други заинтересовани нации, вкл Турция, Русия. Според мен, никой няма да остави там вакуум в това отношение. Самите тези хора ислямисти, дошли на власт не са случайни, а са дошли на власт след директната подкрепа от западни, турски и израелски служби, и по вс вероятност вече колаборират с тях и подават информация, а и са инфилтрирани до най-високо ниво с агенти. 

Друг е въпросът, че информация явно се подава много и най-разнообразна, все пак има и контраразузнаване,  и не успяват да отфилтрират фалшивата и да предотвратят всичко. Но все пак съм убедена, че много атаки СА предотвратени успешно.
Единствената застраховка е живот на село, където не е интересно и няма тълпи. Заради това обмислям след този градски маратон да се преквалифицирам на планински такива.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 11:26 от MariyaHris

# 736
MariyaHris много си оптимистична по въпросите с контрола над ислямистите в Сифрия. Аз не забелязвам големи успехи да жъне моментната политика по цял свят и не мисля , че ще са цвете за мирисане и там.

# 737
  • Немция
Хайде в новата тема с едно ново пролетно начало!!!

Общи условия

Активация на акаунт