Бела чао, предупреждения е имало за повечето сериозни терористични атаки, все пак много служби има, обменят информация.
В Сирия всичко ще е инфилтрирано сега от Мосад, сигурна съм и те ще дават инфо. Също така ще има и американски агенти, те не спят, а и от други заинтересовани нации, вкл Турция, Русия. Според мен, никой няма да остави там вакуум в това отношение. Самите тези хора ислямисти, дошли на власт не са случайни, а са дошли на власт след директната подкрепа от западни, турски и израелски служби, и по вс вероятност вече колаборират с тях и подават информация, а и са инфилтрирани до най-високо ниво с агенти.
Друг е въпросът, че информация явно се подава много и най-разнообразна, все пак има и контраразузнаване, и не успяват да отфилтрират фалшивата и да предотвратят всичко. Но все пак съм убедена, че много атаки СА предотвратени успешно.
Единствената застраховка е живот на село, където не е интересно и няма тълпи. Заради това обмислям след този градски маратон да се преквалифицирам на планински такива.