Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 505
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде там
Може би любимото ми кралско семейство, това е непринудено и земно поведение. А междуличностните им взаимоотношения винаги изглеждат близки и любящи.
https://www.instagram.com/reel/DEVUwaxvItd/?igsh=aHc4MncwcWJwM2Z5
аааа да не си на мястото на Силвия.. 😃🫣 Шегувам се.
Много приятно видео.
Новогодишната картичка на Тайландците.
Много ми е интересно какво се случи с дъщеря му и втората жена. Ни вопъл ни стои и за двете и никъде не откривам инфо.

# 106
  • София
Не смятам, че хейта беше преекспониран, освен, както казах назад, покрай бременността и. Грозно и брояха колко пъти си е пипнала корема и как е застанала. Може да си пип корема и да хваща Хари за ръка, когато и колкото реши. Даже си спомням споровете в темата навремето по този повод.
Другите неща, обаче, не бяха без причина. А пък да не говорим за надробеното след изнасянето им в САЩ.
Тя иска да има някакво обществено положение, да и се радват, да живее по определен луксозен начин. Но ако може да няма задължения, да не и броят и отпускат парите. Иска хем да е херцогиня, хем да си къта паричките. А Хари и ходи по акъла. Дори да не му харесва е въпрос на гордост. Представяте ли си какво унижение би било да признае, че не се разбират, че всички скандали и мизерии ги е надробил, защото е ходил по акъла на жена си?

Амалия не ми изглежда високомерна, а по-скоро сдържана. Много и ибсъждаха килограмите(и сега, защото е поотслабнала) и не е лесно за младо момиче да го преглътне. Дано се е взела в ръце-на никого не е лесно да свали килограми, но поне тя има възможност около нея да я подкрепят и да не трябва сама да си готви, да се чуди с какви пари да си плаща з атреньор. Някои хора се затварят, ако се притесняват и имат комплекси. Други компенсират с шеги, усмивки и правене, че няма нищо…тя според мен е от първите.

# 107
Ще цитирам официалното съобщение на една мъдра жена "Спомените могат да варират".
Толкова по въпроса за хейта, бременността, кралската служба и свободата да изразиш мнението си (в тази тема включително).

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 15:55 от dariVale

# 108
  • София
Хубаво е, че вече се признава ,  че хейтът срещу Мегън беше преекспониран и безпочвен.

Вероятно сега почва  такъв и срещу  съвсем безобидно нещо, каквото е предаване за манджи и лайфстайл.  Simple Smile
Точно. Чудя се какво точно и е разрешено на Мегън да прави. Явно, според някои потребители, нищо. Все са оскърбени от факта, че жената си живее живота.
Първо пречеше, че е в кралското семейство. Махна се, но сега пак много пречи и все обижда някого ..🤷 Няма угодия.
Аз лично ще гледам с удоволствие, харесвам кулинарни влогове. Гледането и следването все още не е задължително, слава богу.😇
Амалия е разцъфнала, във форма, много се радвам за това момиче.
Изглежда ми по-скоро срамежлива, а не надута. Понякога по-интровертните хора могат да ги сметнат за високомерни.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 15:56 от jasmin tisane

# 109
  • На топло
Нетфликс е платформа която сама е поставила оценяване, обратна връзка.
Какъв е проблемът, че зрителите използват гласа си.
Предаването се оценява с 1 звезда от 5. Дизлайк - 50 хил.
Това е много показателно, на никой не пречи, хората просто гласуват след като си плащат за този канал.

# 110
Нетфликс е платформа която сама е поставила оценяване, обратна връзка.
Какъв е проблемът, че зрителите използват гласа си.
Предаването се оценява с 1 звезда от 5. Дизлайк - 50 хил.
Това е много показателно, на никой не пречи, хората просто гласуват след като си плащат за този канал.
Само, че предаването излиза средата на януари. Още никой нищо не е видял, освен един трейлър. Повече от ясно е че не става въпрос за оценяване по качество или съдържание, а гласуване с цел хейт. И тук в темата е очевидно, че се изписват безброй страници с хиляди кусури и все от хора, които твърдят че не я харесват. Никой не навърта толкова мнения, колкото Мегън. Вижте и в любимия ви Дейлимейл като има статия за Мегън и Хари коментарите са в хиляди, а всичко останало в кралската секция със стотици по-малко. Мръсният ПР започнат от кралското семейство срещу Х и М действа с пълна сила и всички вие, които не я харесвате, но пишете и оплювате всяко нещо, което те направят сте в клопката му. След всичкото очерняне  на Мегън, тя предизвиква толкова внимание, представете си ако ги бяха оставили да работят за КС, никой нямаше да отрази останалите. Ефектът Даяна умножен по сто. Кралското семейство просто не можеше да си позволи Х и М като работещи рояли да засечнат краля и семейството на престолонаследника. Гениално измислено направо и много прозрачно.

# 111
Хубаво е, че вече се признава ,  че хейтът срещу Мегън беше преекспониран и безпочвен.

Вероятно сега почва  такъв и срещу  съвсем безобидно нещо, каквото е предаване за манджи и лайфстайл.  Simple Smile
Точно. Чудя се какво точно и е разрешено на Мегън да прави. Явно, според някои потребители, нищо. Все са оскърбени от факта, че жената си живее живота.
Първо пречеше, че е в кралското семейство. Махна се, но сега пак много пречи и все обижда някого ..🤷 Няма угодия.
Аз лично ще гледам с удоволствие, харесвам кулинарни влогове. Гледането и следването все още не е задължително, слава богу.😇
Амалия е разцъфнала, във форма, много се радвам за това момиче.
Изглежда ми по-скоро срамежлива, а не надута. Понякога по-интровертните хора могат да ги сметнат за високомерни.

Аз също харесвах ХиМ, но когато почнаха с интервютата в медиите ми "олекнаха" много... Проблемите в едно семейство се решават с разговори с членовете на същото, не с медиите!
Vitasnella, това с вниманието към Мегън  са само предположения, нали 😉

# 112
  • София
Кралското семейство просто не можеше да си позволи Х и М като работещи рояли да засечнат краля и семейството на престолонаследника. Гениално измислено направо и много прозрачно.
А и в крайна сметка няма никакво значение колко внимание привличат, а колко кинти получават. След филмите за поло, готвене, градинарство, пчеларство и т.н. май трябва да чакаме баскетбол, волейбол, военни действия и т.н.
Да, скъп е животът в Калифорния.

Мегън получи същото като Даяна, Камила и Кейт преди нея - пълен хейт. Нищо ново, просто не можа да го издържи. С нищо не е по-различна от тях, нито блести повече, че чак да хързулне монархията. Не, че не се опитаха.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 18:58 от Не се сърди, човече

# 113
  • На топло
Ако беше хейт досега коментарите в Нетфликс да са заключени и оценяването скрито.
Не е като да нямат контрол над тези инструменти.

# 114
Ако беше хейт досега коментарите в Нетфликс да са заключени и оценяването скрито.

Добре щом не е хейт как се оценява нещо, което още не е излязло и никой не е гледал?? На каква база?

# 115
  • На топло

Добре щом не е хейт как се оценява нещо, което още не е излязло и никой не е гледал?? На каква база?
Този въпрос го задайте към Нетфликс.
Ако сте гледали "Короната" ще получите отговор.

# 116

Виждаш, ако искаш да видиш, мислиш, ако можеш да мислиш.

Така или иначе клипче подсказващо съдържанието на сериите има. Хората оценяват видяното в клипчето. Представете си какво ще последва като се излъчат сериите.
На същия принцип си избираш книга за четене по резюмето на корицата.

# 117
Пък в моя нетфликс нямам опция да оценявам. Мога да кажа дали ми харесва, много ми харесва или не ми харесва.
Но пък много има неща, които съм гледала, и искам да оценя, къде е тази опция със звездите.

Иначе оценките на още неизлезли шоута са като ония в гудрийдс на непубликуваните книги примерно. То затова в сайтовете има "потвърдена покупка" и подобни да знае човек, на кое може да се довери.
Пък който иска да вижда и да мисли по трейлъри, то е същото като съчиненията по снимки.

# 118
  • Down south
Да, пак се пишат лъжи в темата с оценяване  от 1 до 5 звезди в нетфликс.
Нищо ново.
Не, не е лъжа.
Въз основа на харесали/нехаресали се формира звездички резултат под формата на пет звезди.
Ако филм/предаване е харесвсно звездите са пълни, ако е обратното - звездите са празни или има само една-две пълни.

# 119
Къде в нетфликс се виждат тези звезди?
И да, лъжа е, защото никой от гледащите не оценява със звезди от 1 до 5.

Общи условия

Активация на акаунт