Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 445
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 705
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Изобщо не съм впечатлена и не ми харесва въпросната маркиза на Бат.
Изглежда ми опортюнистка и ако трябва да гледам британски кулинарни шоуто
за целта си гледам Мери Бери и Гордън Рамзи, а не богаташка щерка с баща нигерийски
магнат хванала си британски аристократ за хъби.
Мегън и Нетфликс отложиха шоуто защо още го дъвчим?
Софи на показаните за рождения ден снимки е прекрасна. Тази жена е толкова отговорна,
работлива и приветлива, че заслужава голямо благодаря за службата си от цялото РФ.

# 706
  • Някъде там
Коя е Ема много пъти  е споделяно през годините тук и някои знаем коя е.
Единственото което ми беше странно, че  до сега никой не се е сетил да спомене това й начинание преди.

Много симпатично кученце има Маргриет която днес става на 82

# 707
  • София
И аз не я намирам за хубава въпросната маркиза, кадрите от шоуто ѝ са приятни. Но не намирам и нищо, което да напомня и грам на Англия в тях.

# 708
  • в сърцето на един мъж...
Имаше за една американка, женена за английски благородник, не мога да се сетя дали е маркиз, граф или нещо подобно. Тя има серии за дворци. Обаче не мога да се сетя как се казваше и какви бяха сериите. Доста интересно беше.

# 709
  • София
Не виждам никакво копиране, всяка втора готвеща инфлуенсърка се снима в красива кухня с големи прозорци и букети с цветя, с хубава рокля и т.н.
Много имат и градини, ходят и берат подправките отпред, сещам се за една чернокожа кулинарка от Южна Африка - Сиба, с такава градина и голяма красива къща. Готвеше по Food Connection. Нищо ново под слънцето.
Въпросната маркиза не е измислила топлата вода.
Иначе кадрите и са красиви, ще я гледам, сигурно хубави неща приготвя.

# 710
Всеки сам преценява. И да иска Мегън няма как да копира, може само да наподобява, защото не разполага с английски замък за снимки.
И репликата ми е, за твърдението, че в шоуто на Ема няма нищо английско, не е вярно, предвид факта, че  се прави в Англия, в автентично английско имение.

# 711
  • На топло
Всяка втора готвеща инфлуенсърка в YouTube няма договор за милиони и снима видеа без да има претенции за нещо изключително, но въпреки това има публика, защото показва истинския живот без превземки и фалш.

# 712
  • Някъде там
А тази последната снимка  със зелената рокля  е сложена да ни покаже, че Ема има същата рокля като Меган ли?
И на двете им стои чудесно и много ми харесват.

# 713
  • При семейството си
Не виждам никакво копиране, всяка втора готвеща инфлуенсърка се снима в красива кухня с големи прозорци и букети с цветя, с хубава рокля и т.н.
Много имат и градини, ходят и берат подправките отпред, сещам се за една чернокожа кулинарка от Южна Африка - Сиба, с такава градина и голяма красива къща. Готвеше по Food Connection. Нищо ново под слънцето.
Въпросната маркиза не е измислила топлата вода.
Иначе кадрите и са красиви, ще я гледам, сигурно хубави неща приготвя.
Снимат се в собствени градини, кухни или наети такива?!
Това ли ще е новият, изключително интересен, печеливш проект на Съсекс?!

# 714
  • Някъде там
Част от семейството на Алберт на цирк.
Много сладки братовчедите.

Габи много хубави обички има.

# 715
Страхотната колекция от клъч чанти на принцесата на Уелс. Представям си само какво е да влезеш в нейният гардероб за чудо и приказ. 🥲
https://www.instagram.com/p/DE_jB6vPYrC/?igsh=eTJscmpoYzllcTZn

# 716
  • София
Част от семейството на Алберт на цирк.
Много сладки братовчедите.

Много сладки ♥
Момиченцето в средата е детето на Камий, нали?

# 717
  • Някъде там
Не, жасмин. Камий не е семейна и няма дете.
Това е племенницата на Шарлийн.  Малката дъщеря на брат й Гарет.
Една любима снимка на Матилде, която днес става  на 52.

И поздрава от двореца

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 09:20 от daviz

# 718
Честит юбилей на Софи! Нека е здрава, все така усмихната и дружелюбна с хората около нея.

# 719
Честита да е юбилярката. Още утре ще се завърне с ангажимент, дано да има и снимки. При нея няма 3 дни пили и се веселили.

Общи условия

Активация на акаунт