Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 368
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 885
  • Някъде там
https://www.youtube.com/live/180tHqgUW00?si=reF1jkwjncGWBX10

Монегаските и днес имат събития в чест на светицата покровителка на Монако, затова и не присъстват на събитията в Полша.Министъра на външните работи ще представлява страната.
Много стилна и вчера и днес.

Слънчеви деца 🥰

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 17:22 от daviz

# 886
Много красив портрет на Амалия 😍
И страхотно палто от Шарлийн, много е елегантна.

# 887
  • Пловдив
Нидерландците пристигат в Полша.

Това, което се вижда от Амалия е чудесно, от Максима - не толкова.
Максима ми заприлича на Людмила Живкова. Днес нещо ми става с това кой на кого ми прилича.

# 888
  • Някъде там
Много прочуствено и тъжно събитие.
Всички дами много представителни и стилни. Мери и Летисия най-много ми харесват.
Виктория  и Стефани не видях хубаво.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 17:54 от daviz

# 889
  • При семейството си
“Световни лидери също се събраха в Полша, за да отбележат освобождаването на лагера, включително британският крал Чарлз, германският канцлер Олаф Шолц и френският президент Еманюел Макрон. Но никой няма да говори на събитието, което вместо това има за цел да се съсредоточи върху гласовете на оцелелите.”
Дано не се обсъждат пак марки дрехи и бижута на най-стилните.

# 890
В Норвегия са останали само 2-ма оцелели от концентрационните лагери. Хокон и норвежкия министър-председател представляват Норвегия на церемонията.

Ингри Александра пък ще получи носия от общината, където отслужва военна служба. Това е подарък от общината за рождения й ден, който беше преди няколко дни. Питали са Двореца дали може, от Двореца са казали, че може и сега носията се шие. Тя може да избере основен цвят на носията между черно, синьо, тъмносиньо или зелено. Идеята е тя да й е за спомен от времето, когато е отбивала военната служба. С тази носия тя вече ще има 6 носии общо.
Ето така изглежда носията в черния вариант като шевицата сигурно ще е различна.

# 891
Принцесата на Уелс имаше емоционална среща с Ивон Бърнстейн и Стивън Франк - двама оцелели от Холокоста, които тя снима през 2020 г. Днес имаха удоволствието да се срещнат на  отбелязването на 80 години от освобождаването на Аушвиц-Биркенау.

# 892
Кейт с много хубава чанта. И изобщо много хубава, макар и по тъжен повод. Уилям с брада ми е све още НЕ.
Амалия изглежда чудесно на показаните снимки.

# 893
  • Някъде там
Радев и Виктория отдават почит.
https://x.com/ChristinsQueens/status/1883927210949763324?t=5KXxJ … dVqdKaNMps8w&s=19
Много дълбоко трогваща беше церемонията..

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 21:19 от daviz

# 894
# 895
Какво ли си говорят с тази сладка бабичка та така се смеят?
Яд ме е, че Катрин пак е с този противен пръстен. Много ми се иска да спре да го носи.

# 896
Кейт с много хубава чанта. И изобщо много хубава, макар и по тъжен повод. Уилям с брада ми е све още НЕ.
Амалия изглежда чудесно на показаните снимки.
Наистина е много хубава, носена е и преди.
Черното обезличава доста хора, както видяхме днес, но на Катрин ѝ ходи, макар да предпочитам да носи повече цветни дрехи.

# 897
След церемонията за отбелязване на 80 години от освобождението на Аушвиц крал Чарлз направи обиколка на мемориала на концентрационния лагер. Той положи венец на стената на смъртта от името на Обединеното кралство.

# 898
Защо Вилем е с кипа? Никой друг не-евреин не носи, даже Зеленски, който е от еврейски произход.
И аз това щях да питам.
Кейт с невероятния си усет е подбрала всичко в тоалета си, просто, елегантно, но без да е твърде открояващо се, за да не отвлича вниманието от повода и е толкова, сладка, мила и естествена в общуването си с възрастната дама.

# 899
  • София
Не знам защо, може да има някой предшественик евреин или да е израз на съпричастност. Сега я забелязах просто.

Общи условия

Активация на акаунт