Кралски работи и клюки - януари 2025

• 94 857
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 180
  • София
А защо Зара и дъщерята на Едуард не са принцеси? Баба им беше кралица, би трябвало да са. За Зара май имаше нещо, че е по женска линия, но за децата на Едуард защо?
Сигурно за стотен път, от Уики
"Луиз е стилизирана като „лейди Луиз Маунтбатън-Уиндзор“, [34][35][36][37] въпреки че по време на нейното раждане дворецът също е използвал стила „лейди Луиз Уиндзор“ в някои от своите съобщения.[38]  ][39]  При раждането си Луиз автоматично става принцеса на Обединеното кралство поради патент за писма, издаден през 1917 г., който приписва княжески статут и стила на Кралско височество на всички деца на синовете на монарха.[40]  Въпреки това, когато родителите й се ожениха, Елизабет II, чрез прессъобщение на Бъкингамския дворец, обяви, че децата им ще бъдат стилизирани като деца на граф, а не като принц или принцеса.[41]  През 2020 г. майка й заяви, че Луиз е запазила своята кралска титла и стил и може да направи избор дали да я използва от 18-годишна възраст."

# 181

Много приятна е тази рокля на Зара.

Относно рейтването на все още непуснато реалити в ефир, аз го приемам не като оценяване качествата на шоуто, а като изразяване на отношение към персоната на Мегън.
Не е симпатична тази жена, колкото и да се напъва и каквото и да подхване. И доста се "потруди" за този си имидж, не може да се обвинява никой друг.

# 182
Какво е името на Мегън по паспорт? Нали вече не е Маркъл след сключването на брак с Хари? Мислех, че Duchess of Sussex й е на мястото на "фамилно". Ако е така, няма с какво друго да се подпише. Друг въпрос е защо не й харесва Рейчъл.
Е то и Катрин от отдавна не е Мидълтън, ама на. Медиите продължават с Кейт Мидълтън.

Всъщност, това е много хубаво. Показва, че жената е била личност преди да се омъжи и остава такава и след брака. Както казва любимецът ми Саймън Бъркоу: "Жената си има име, а не само титла по брак. И следва да се обръщаме към нея с името й, ако наистина искаме да демонстрираме уважение." Laughing
Всъщност само Меган е била личност преди да се омъжи. Жена с професия и с инициативи, които следва. Катрин преди запознанството си с Уилям е била студентка и е поработваала тук и там...противоречиш си..

# 183
Какво е името на Мегън по паспорт? Нали вече не е Маркъл след сключването на брак с Хари? Мислех, че Duchess of Sussex й е на мястото на "фамилно". Ако е така, няма с какво друго да се подпише. Друг въпрос е защо не й харесва Рейчъл.
Е то и Катрин от отдавна не е Мидълтън, ама на. Медиите продължават с Кейт Мидълтън.

Всъщност, това е много хубаво. Показва, че жената е била личност преди да се омъжи и остава такава и след брака. Както казва любимецът ми Саймън Бъркоу: "Жената си има име, а не само титла по брак. И следва да се обръщаме към нея с името й, ако наистина искаме да демонстрираме уважение." Laughing
Всъщност само Меган е била личност преди да се омъжи. Жена с професия и с инициативи, които следва. Катрин преди запознанството си с Уилям е била студентка и е поработваала тук и там...противоречиш си..

Поработвала е само многомилионната компания на родителите й😉
За Маркъл чух, като се загаджи с принца.... Не гледам сапунки и сигурно затова.

# 184
  • София
Скрит текст:

О, да си студентка е нищо работа? Добре. Simple Smile
Не знаех коя е Меган Маркъл, преди да се обяви, че се жени за Хари. Направих си труда да изгледам 2-3 епизода от Костюмари. Е, не съм впечатлена.
Но някои тук сте толкова обсебени от сравняване между двете, че не може и да усетите, когато човек се опитва да е любезен и разбиращ.
Относно личностите, обърнете се към Саймън Бъркоу.

# 185
  • Countryside
Има си много ясно разписани положения, кои са принцовете и принцесите по рождение на Обединеното кралство.
Жалко, че големите почитатели на кралското семейство и традиции му, не правят дори опит да се запознаят с тях.
Естествено, че има. Но дъщерите на Андрю са принцеси, а на Ан и Едуард не са. За Чарлз е ясно, там няма как да не са принцове. Чак голям почитател на АКС не съм, но да, следя ги и в тоя ред на мисли просто ми стана интересно какви са децата на Съсекс. Помня, че имаше драма около раждането на Арчи дали да е принц или не. Но какво се случи точно не помня, още повече какво стана с Лилибет. Ясно е, че мога да прочета, това няма нужда да го пишем даже. Мерси.

# 186

Поработвала е само многомилионната компания на родителите й😉
За Маркъл чух, като се загаджи с принца.... Не гледам сапунки и сигурно затова.
Не мисля, че щяхме да сме чували и за Катрин, ако не се беше "загаджила" и тя с другия принц.

# 187
Ами ОК, на старта са неизвестни и двете, но към момента Катрин е много популярна и обичана, Маркъл основно оплювана ( не само в БГ Мама). Защо?!

# 188
И Кейт не е само хвалена по различните социални мрежи. И тя редица критики е отнасяла и отнася.

За какво спорим всъщност! Коя е по-по-най- 😄 Повечето от обсъжданите в темата жени са известни само защото са жени на мъжете си.

# 189
  • София
Има си много ясно разписани положения, кои са принцовете и принцесите по рождение на Обединеното кралство.
Жалко, че големите почитатели на кралското семейство и традиции му, не правят дори опит да се запознаят с тях.
Естествено, че има. Но дъщерите на Андрю са принцеси, а на Ан и Едуард не са. За Чарлз е ясно, там няма как да не са принцове. Чак голям почитател на АКС не съм, но да, следя ги и в тоя ред на мисли просто ми стана интересно какви са децата на Съсекс. Помня, че имаше драма около раждането на Арчи дали да е принц или не. Но какво се случи точно не помня, още повече какво стана с Лилибет. Ясно е, че мога да прочета, това няма нужда да го пишем даже. Мерси.
Само 5 поста по-нагоре за дъщерята на Едуард, като същото се отнася за сина му
https://bg-mam.ma/p/1725890/49101431
И те са принц и принцеса.
Арчи и Лилибет станаха, когато дядо им стана крал.

# 190
  • При семейството си
А какво стана с този акаунт:
https://www.instagram.com/americanrivieraorchard/?hl=bg
Нещо се записваха в него последователите май.

# 191
Основната разлика между Катрин Мидълтън и Меган Маркъл е, че Катрин има любящо и подкрепящо семейство. Меган има роднини, с които се съди или я съдят (все тая). Оттук и дефицити разни и нелепи напъни за тяхното преодоляване.

# 192
Е,то и на съпругата на Хари се полагаше чудно място сред световния елит,ама се оказа,че само бракът не е достатъчен.

# 193
Аз лично предпочитам херцозите на Съсекс да се занимават с Инвиктус, благотворителност, предавания за готварство, продажба на сладка, чаши, чинии и т.н., отколкото да обясняват, как всички ги тормозят/тормозели, пречили им на личния живот и всичко това на фона на многомилионни имения и банкови авоари, размазани снимки на децата и т.н.

# 194
А какво стана с този акаунт:
https://www.instagram.com/americanrivieraorchard/?hl=bg
Нещо се записваха в него последователите май.
Не се ли съдят още за името? И какво произвежда ММ всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт