Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 532
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 555
  • При семейството си
Някак си когато говорим за рак, химиотерапия, портове, палта, сладка и т.н., емоциите няма как да са еднакви.

# 556
Изключително смислен първи ангажимент на Катрин и нов патронаж. Много се радвам, че е в ремисия. Желая същите добри новини и на всички, борещи се с диагнозата!!

Около нея винаги има едно спокойствие и лекота, с които върви, общува с хората, сякаш има притегателна аура около себе си. Снимката как влиза през централния вход на болницата е много въздействаща. Изисква се голяма смелост да се върне отново в болницата, да говори за лечението си, да съпреживее всичко с десетките пациенти, с които е снимана да говори индивидуално.

# 557
Катрин е непринудена и ангажирана с това, което прави и затова общуването и се отдава с лекота - хората откликват на топлотата и неподправения интерес, които носи. А колко стеснителна беше в началото! Дълъг път извървя и дано върви още дълго това храбро и лъчезарно момиче.

# 558
Катрин ми изглежда като човек, който не натоварва другите със своите болки и тегоби, а всмуква отсрещната мъка, милва я. Вероятно е така, съдейки по приятелите, които край нея са все усмихнати и свежи.
Знам че това не е модерно, сега се приема за правилно да излееш върху другите всяка мисъл, която те кара да се чувстваш наранен, да се оплакваш е геройство, победа над статуквото.
Въпреки всичко се надявам да срещам повече хора като нея - стабилни и същевременно нежни, любящи, срамежливи, енергични.
Много ми харесва кройката на червената пола.

https://x.com/TribesBritannia/status/1879180110156435837

Матилде е с чудесна прическа и този зелен костюм я прави много елегантна.
Маделин изглежда е отслабнала много, но има нещо в погледа страшно напрегнато, преди не беше чак така.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 23:46 от papi6

# 559
Преди година и половина Марта и шаманът си купиха къща в същата община, където Марта живееше много години. Но още не са се нанесли. Искат да ремонтират къщата, да вдигат покрива, да събарят и дострояват. Обаче общината е наложила временна забрана за строежни дейности в този район, докато се приеме новия план за регулиране на района. В този план ще се обсъдят запазване на културни ценности, природно многообразие, и т.н. като идеята е да се ограничат строежите. Което нарушава плановете на Марта и нейния съпруг. Те са подали молба до общината за разрешение да извършат строежните дейности и се очаква скоро решението да излезе.

# 560
Страхотно видео, снимките загатват, но не могат да покажат цялата топлота, доброта и естественост на принцесата, лекотата с която се движи и общува, топлината и любовта, с която я даряват хората.
Това посещение на Кейт, както и всяка нейна поява, веднага беше отразено от широк кръг от медии, включително зад океана, показвайки значимостта й и до колко много хора е достигнала, тя просто умее да привлича хората.

# 561
Можете ли да познаете кое е това бебе?

# 562
  • София

Много напомня на Софи...

# 563
На мен на Камила ми прилича..

# 564

Софи Уесекс, след кратка проверка с Гугъл лупа.

Ето я Камила като дете на 4.5 г.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 09:30 от dariVale

# 565
Правилно, след няколко дни навършва 60, ще празнува юбилей. И започнаха да качват много снимки, които лично аз не съм виждала.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 09:51 от Tinо

# 566
Много сладко детенце е била Софи.  Камила също . Simple Smile
Дано всички болести да са зад гърба на Катрин и да се наслаждава на щастлив и спокоен живот.
Толкова естествена е комуникацията с останалите пациенти.

# 567
Много ми харесаха обеците на Катрин вчера. Нови са Cartier Trinity Classic Model Earring.

Напълно очаквано и както винаги Кейт на всички първи страници в английската преса.
И за радост с хубава новина!

Интересен факт е, че през юли миналата година принц Уилям помогна за набирането на над £1 милион като част от Royal Charity Polo Cup.
Един от получателите на този фонд беше Royal marsden, където принцесата на Уелс премина лечението си.

Днес е 80-ти рожден ден на принцеса Майкъл от Кент.

# 568
  • Някъде там
Страхотна снимка  на баща и дъщеря от срещата преди плаването.

# 569
Нещо, което цитирам от статия на американското списание Гламур:
Съобщава се, че Кейт Мидълтън е готова да връчи своите „кралски права“ на няколко от любимите си щастливи марки, което британците отвъд езерото ни казват, че е голяма работа. Тук, в Щатите обаче, хората все още се чудят какво точно е кралската заповед. И по този въпрос защо би било толкова важно за една марка да получи такъв.Както при всички кралски неща, „кралската заповед“ идва с много пищност, обстоятелства и правила. Според официалния уебсайт на кралските особи на Обединеното кралство , кралската заповед е „знак за признание към хора или компании, които редовно са доставяли стоки или услуги на кралското домакинство“. Монархът - в този случай крал Чарлз III - решава кой от членовете на кралското семейство да издава кралски права.Ако вашата компания има късмета да получи едно от тези специални почести, това ви дава право да изложите кралските гербове на вашия продукт.Колкото до това защо заповедите на Кейт Мидълтън са толкова голяма работа, помните ли, когато казахме, че само монархът може да реши кой издава кралски заповеди? Е, Кейт ще стане първата принцеса на Уелс, издала кралски права от над 70 години, според Tatler . Да, това включва принцеса Даяна, която очевидно не е получила собствени кралски заповеди за даряване.И тогава има простият факт колко много одобрението на Кейт може да увеличи продажбите на дадена марка или продукт. Нейното влияние все още струва около £1 милиард годишно за модната индустрия, според The ​​Guardian .

Общи условия

Активация на акаунт