Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 460
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 660
  • София
На мен точно белите ленти ми харесват. Въпрос на вкус.
Роклята на Уелс е снимана от безброй ъгли в нет-а и се вижда, че е широка и не пада добре, освен това лепи, може би е без подплата, не знам.
Ето:

Но както казах, въпрос на вкус.

# 661
  • На топло
Съсекс на корица. Много са готини, Хари е на първи план, за сефте.

# 662
Белите елементи на колана не са ли метални токи?

# 663
  • Някъде там
Белите елементи на колана не са ли метални токи?
Метални токи са, но май са боядисани в бяло, като гледам тази снимка.
Аманда Холдън е носила същата като синята рокля  на Рания през 2020-та.
Ето я и нея в движение. Еми твърдо не, ако в статично положение е прилична в движение е кошмарна.
Скрит текст:

Рания не за първи път носи рокля на тази марка, затова още като я видях, казах, че не е моето, защото обикновено моделите им имат подобни елементи и  плата от тази серия е гаден, според мен поне, много лепи и се гърчи.
Ето я другата от 2020-та.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 18:00 от daviz

# 664
  • София
Освен цветовете нищо хубаво не виждам в тези рокли. Гърчат се, лепят, колани с токи, някакви връзки на ръкавите.
Всъщност ми харесва и около врата, интересно е.

# 665
  • София
При Рания стои добре, не виждам лепене и гърчене. Явно трябва подплата, платът е тънък и “лигав” както казват шивачките.
Иначе моделът на мен ми харесва, интересен е.

# 666
Рания изпълва добре роклята в ханша, Катрин - в раменете. На Рания ми харесва повече като цялостна визия. Раменете се тушира с косата, докато нагръчканото на ханша си личи всяка. Даже колана виси, на тежал от катарамата, на една от снимките на Катрин

# 667
Роклите са красиви, женствени. Трябва да се гледат в движение. Дано се вижда

https://www.facebook.com/reel/1786125438870824

# 668
  • Sofia

Леле, колко е красива тук!

Доста негативна статия. Vanity fair американско списание ли е?

# 669
  • Sofia
Добре, ще се върна на Раджва тогава, понеже ми е сред любимките Simple Smile
Пропуснах ви напоследък и не знам какво се случва с нея. Дали има някакви изяви наскоро? И като цяло някой знае ли при тях как стоят нещата - тя има ли патронажи, собствени инициативи и кампании?

# 670
  • На топло

Леле, колко е красива тук!

Доста негативна статия. Vanity fair американско списание ли е?
Има английска и френска версия.
Статията за Съсекс е в американското списание.
Хари не е много интелигентен да нарича Марк Зукърбърг и Тръмп социопати.
Също така да говори, че майка му е била убита.
Всичко това е в статията и други горещи разкрития от кухнята.

# 671
  • София
Опитах да я прочета, но не успях цялата. Не ми е интересна темата достатъчно. 😀 Не е твърде груба, но и не е ласкава. Те са отказали да дадат интервю за броя, сигурно VF са от “лошите” медии. Тяхно право е. Също толкова безинтересна е статията, колкото книгата и филмите на Съсекс досега.

# 672
  • На топло
Опитах да я прочета, но не успях цялата. Не ми е интересна темата достатъчно. 😀 Не е твърде груба, но и не е ласкава. Те са отказали да дадат интервю за броя, сигурно VF са от “лошите” медии. Тяхно право е. Също толкова безинтересна е статията, колкото книгата и филмите на Съсекс досега.
Защо да е безинтересна?
Най-после са получили глас хората работили с тях, да разкажат своята версия.
Едва ли ще откажат интервю в толкова знаменита медия, просто статията е журналистическо разследване.

# 673
И какво толкова са казали хората, работили или работещи за тях? Че видиш ли, от сърдечна и мила Меган ставала дистанцирана и студена, като не ѝ оправдаят очакванията.
Аз май не познавам работодател, който да се радва и любезничи с несправящи се работници.

# 674
Т.е да перефразирам,  ако Съсекс не оправдаят очакванията на потребителите на техните продукти / филми, изяви, шоу програми, интервюта и т.н/ и съответно са студени, дистанцирани и критични, Меган би следвало да ги разбере и да го приеме за нормално, а да не ги обвинява в хейт и да се оплаква от психичното си здраве.

Общи условия

Активация на акаунт