Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 449
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Птица каза друго и в този смисъл потребителите не са работодатели. Има си харесващи и нехаресващи потребители на всеки един продукт.

# 676
В една от телевизиите, които отразяваха от мястото на пожарите, я нарекоха "princess Markle"...

# 677
  • Sofia
Маркъл просто не може да приеме, че не е толкова харесвана колкото ѝ се иска.

Това не е толкова необичайно и ако се замислите, не е осъдително. Доста хора не могат да се оценят обективно, това е разбираемо. Всеки има негови стремежи и тип самочувствие, някои повече, други по-малко.

По-интересното е, че 5 години, след като напуснаха, това списание е дало оценка на резултата от това действие. И се вижда, че критичност има и без Уилям да плаща на някого. В крайна сметка, колкото и да е трудно за твърдите им фенове тук да признаят, нито едно тяхно начинание не постигна сериозен успех. Прекратен подкаст, вече не чуваме за големи благотворителни инициативи, раздаващи милиони, нищо особено в Нетфликс, а влиянието в Холивуд нещо избледня и известни лица трудно се задържат покрай тях. Аз лично не виня Меган, тя в момента е на по-високо ниво от това, което беше. Все пак има разкошна къща, приятен живот. Но Хари е голямо разочарование. Вижда се, че няма капацитет и семейството май ще лежи на нейните плещи.

# 678
  • София
Аз лично не виня Меган, тя в момента е на по-високо ниво от това, което беше. Все пак има разкошна къща, приятен живот. Но Хари е голямо разочарование. Вижда се, че няма капацитет и семейството май ще лежи на нейните плещи.

Как точно лежи? Състоянието на Мегън преди брака е било 5 милиона долара. Сега общото им състояние се оценява на 60 милиона, като Хари е наследил около 24 милиона. Не знам колко е получил за книгата.

https://parade.com/culture/prince-harry-net-worth

# 679
И за къщата не е много сигурно дали я имат, има много слухове, че реално не живеят в представяното за тяхно имение. Хора живеещи там са споделяли, че никога не са ги виждали в тази къща, а по-скоро живеят в някакво ранчо в близост.

# 680
  • Sofia
Тя все още не е стартирала основното си начинание, може пък то да пожъне успех. Не знам защо толкова се забави, имаше някакъв спор за името/патент, но опитни адвокати биха го решили бързо. Може би все още мислят за продуктите, а и тази ситуация в ЛА не помага.

# 681
Преди 60-ия рожден ден на херцогинята на Единбург в понеделник беше пусната нова снимка.

Снимката е направена в Bagshot Park през януари от @christinaebenezer_.

Херцогинята на Единбург се интересуваше от творческия стил на фотографията на Ебенезер и искаше да подкрепи изгряваща жена фотограф.

Тъй като херцогинята очаква да навърши 60 години, Нейно кралско височество има подновено чувство на вълнение и ангажираност към работата си около равенството между половете и очаква с нетърпение да прегърне и защити този въпрос през идните години.

# 682
Оооо, много хубави снимки на Софи!

# 683
  • в сърцето на един мъж...
И какво толкова са казали хората, работили или работещи за тях? Че видиш ли, от сърдечна и мила Меган ставала дистанцирана и студена, като не ѝ оправдаят очакванията.
Аз май не познавам работодател, който да се радва и любезничи с несправящи се работници.

Абе говори се, че е були, а не, че е несърдечна и мила...

Това зелено на Софи на панталона е разкошно! А първата снимка е много хубава. Тя изглежда супер мила и сърдечна!

# 684
По повод готварско-градинарското предаване на Мегън, я бяха нарекли Copy Queen. Цитираха се точно какво и от кого е взела. ( Може и да е коментирано вече в темата, за което се извинявам, не я следя редовно.)

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 08:33 от Leonie

# 685
  • София
Готварските шоута са безброй и никой в тази ниша не е измислил топлата вода. Готвене през камера, стайлинг на храни, хубава обстановка.
Така че копиране е силна дума за нещо толкова популярно от години. Тези, от които Мегън уж копира и те от някого са копирали. Да не говорим, че Мегън е имала кулинарен блог далеч преди онази херцогиня от Бат (която не е ясно дали изобщо Мегън я знае коя е, че и да я копира).

# 686
  • Countryside
Възможно е, тя Мегън и за Хари не беше чувала.

# 687
  • Sofia
Кулинарните предавания са толкова отдавна, че вече е трудно да се проследи кой кого копира. И все още са популярни. Не знам каква кулинарна история има Мегън пред Хари, лично за мен е по-интересно да гледам обучени готвачи, а не любители, но за всеки влак си има пътници. Англичаните си имат Мери Бери, която обожавам да гледам Simple Smile

# 688
  • София
И аз много харесвам Мери Бери.
Мегън е поддържала кулинарния блог The Tig от 2013-та някъде. След годежа с Хари го прекрати.

# 689
  • Sofia
А какво е представлявал този кулинарен блог? Показва как готви някакви засукани ястия или разказва за вид хранене и диети? Може да е споменавано, но не помня.

Общи условия

Активация на акаунт