Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 357
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 975
  • Някъде там
Лана много пъти го е носила.Блейзър е, Hugo Boss.
На мен много ми харесва. Някои двуредни сака и палта много готино стоят.

А на Максима новото палто е носено и от Кристин Дейвис  в "And Just Like That " 

# 976
Радвам се да прочета, че и в България има такива пътеки.

Максима в розово много ми хареса, бих предпочела да е с други обувки, ама и така става. Бонбон Simple Smile

При Летисия ме кефят копчетата, макар че в бяло са по-ефектни.

Много неочаквано активна седмица.

# 977
  • Някъде там
Проекта на фонда включва и къмпинг в който са сервирали десерт приготвен на огън.
Десертът се състои от печени ябълки с бадеми и канела с добавка на сладолед.

Йаоким и Мари ще присъстват на игрите "Инвиктус"  в Канада.

Ули те май са еднакви просто нейните отразяват естествената светлина ?

# 978
# 979
  • София
Радвам се да прочета, че и в България има такива пътеки.
И аз, благодаря за инфото.
Погледнах шуменската, няма много снимки и не можах да добия представа. С такива дървени пътеки ли е, като в Дания?

# 980
Принцесата на Уелс сега посещава Corgi Socks в Аманфорд.

Corgi е основана през 1892 г., когато произвежда и доставя чорапи на миньорите в близката долина Аман. През 60-те години на миналия век компанията добавя трикотаж към гамата си от продукти и започва да изнася в международен мащаб.

# 981
  • Някъде там
Само като я гледам с тези дупки и замръзвам, иначе много ми харесва блузата. 😃

# 982
Катрин заслужено си спечели титлата Принцесата на децата. Човек не може да не забележи радостта, която и носи общуването с тях и лекотата, с която го прави. Децата и каузите свързани с тях са нейното призвание!

# 983
  • Някъде там
Фредерик и Мери се разделят с шефа на комуникациите си Лене Балеби след 17 годишна служба. Лене дава прощален прием в Амалиенборг.
Страхотни заедно.

С каква топлина я гледа Мери.Личи си колко близки и сърдечни отношения са изградили.

Нина Мунк-Перин, ще поеме длъжността от 1 февруари, 49-годишната жена е направила кариера на известен журналист в Дания, като е ръководила националния канал National Geographic и е работила в националната държавна телевизия TV 2.
Доскоро Мунк-Перин работи като старши бизнес редактор в Berlingske, най-дългогодишния датски вестник и един от най-старите в света. Новият ръководител на комуникациите произхожда от известно семейство журналисти: Майката на Нина Мунк-Перин, Лоне Зилсторф, е била национален журналист, както и баща й, Еббе Мунк-Андерсен.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 19:12 от daviz

# 984
Принцесата на Уелс спря колата, за да излезе и да поздрави онези, които се бяха събрали, за да я видят.
Тя каза на едно малко момиченце от тълпата: „Чувах те да викаш здравей от целия път. Знаеш ли какво правят там? Те правят чорапи.
Тя също прие банан на младото момиче, което се опита да й подаде.
Страхотна е тази жена, каквото и да се каже за нея е малко.

Опитала е да плете и чорапи

# 985
Много ми харесва кафявата чанта на Максима. Иначе в розово не. Възрастна е за този бонбонен цвят, прилича на Пинко.

# 986
Норвежкият крал отишъл на лов с едни от най-богатите хора в Норвегия. Отишли в някакво имение в Единбург. Про-комунистическата част от пресата го критикува, че бил приятел с богати хора.

Нетфликс пък са показали малки откъси от документалната поредица за Марта и шамана. Ще се казва ''Принцеса и шаман'' и ще се отнася най-вече за пътя на шамана до сватбата с Марта. В откъса се чува той да казва, че е първия чернокож в кралското семейство и че пресата го мрази и го нарича измамник. Горкия той забрави да спомене всички негови лъжи и нападки през годините, които пресата разкри.
Веднага след като норвежката преса отразила представянето на Нетфликс и че заглавието е в грубо нарушение на уговорката между Двореца и Марта тя да не ползва титлата принцеса за комерсиални цели, а само името си, източници, близки до Марта, са разкрили, че тя веднага се е обадила на Нетфликс и се е развила разгорещена дейност там. Когато други журналисти се обадили на Нетфликс да питат дали знаят, че Марта няма право да ползва титлата комерсиално, от Нетфликс са отговорили, че това още бил незавършен проект и че заглавието няма да е това.
Журналистите се питат дали Нетфликс нарочно нарушава забраната на Марта да ползва титлата за повече ПиАр и реклама или наистина не са знаели, че Марта няма право да ползва титлата комерсиално.

# 987
Роклята в различни съчетания- от 2019 до днес

# 988
Не знам как Катрин успява да накара рокля от 30£ да изглежда все едно струва хиляди паундове. Дори като материя не може да разбереш, че е обикновенна рокля.

# 989
  • в сърцето на един мъж...
Ох, страхотна Кейт и какво настроение блика от снимките - и с децата, и в чорапената фабрика! Прекрасна жена!
На Максима косата е станала още по-зле, трябва й някакво лечение или нещо друго. На едната снимка е все едно няма коса или не се е мила с дни Sad

Общи условия

Активация на акаунт