Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 072
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Дамите в розово днес са чудесни, особено розово-сивата комбинация на Мери.

На Максима най-много ми харесва палтото, обувките развалят вида.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 19:54 от Lana

# 991
Завръща се Simple Smile
За добро!
Много хубава Кейт, толкова се радвам, че вече се завръща към любимите си дейности и ние може по- често да я виждаме в темата. Роклята мисля, че е носена и друг път, не я намирам през телефона обаче.

# 992
  • Някъде там
Николаос с годеницата са били на приема на Лене.

Бенедикте

Густаф и Карина

Асистентката на Мери.

Виновничката за това тържество, приличащо ми на парти с близки приятели. Все едно не са й работодатели, а истинско семейство. Браво на датчаните, че създават такава топла и приятелска среда за хората работещи за тях.

Определено сиво и розово са по-добрата комбинация. Ако Макси беше със сиво, щеше да ми хареса повече.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 20:34 от daviz

# 993
Обеците на Кейт отново са от малък уелски бизнес. Има ги налични в няколко цвята.
https://www.spellsoflove.co.uk/products/alia-hoops-gold?srsltid= … -FOfmDTSDbVCEYLBr

# 994
  • Някъде там
Матилде е имала работна среща свързана с разпределение на дарения от фонда си.

След приема за Лене, Фредерик е бил на  работен прием със State of Greene, на които е патрон.
State of Green е публично-частно партньорство с нестопанска цел, което се фокусира върху глобалните предизвикателства в областта на климата и околната среда и създава връзки между датски и международни участници въз основа на опита, вижданията и решенията на Дания в областта на екологията.

Холгер Руне споделя, че е имал частно кралско посещение миналия уикенд. С Фредерик са тренирали и се забавлявали заедно по време на подготовката му за предстоящо състезание.
https://www.seoghoer.dk/kongelige/holger-rune-hygger-med-kong-fr … jeg-spillede-godt
Снимки няма, посещението е било частно.
Една от 2019-та.

Страхотна снимка от вчера.🥰

Алберт с част от членовете на 143-та сесия на МОК.
Ватанабе много смешен.😄

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 08:58 от daviz

# 995
Не знам как Катрин успява да накара рокля от 30£ да изглежда все едно струва хиляди паундове. Дори като материя не може да разбереш, че е обикновенна рокля.

Това умение е много рядко срещано, но Кейт определено го владее. Тя умее да носи и масови и моркови дрехи, от 20паунда, до 2000 с еднаква елегантност и аристократизъм.
Приятна комбинация на Мери, но някои снимки са от много лош ъгъл и развалят пропорциите й. Зеленото сако на Летисия й е широко, не е за нея, розовия сет на Максима не ми харесва, особено палтото, а за косата не ми се споменава даже.

# 996
Майката на принцесата на Уелс, Карол Мидълтън празнува днес 70 годишен юбилей!

# 997
Жива и здрава да е Каръл - скалата на семейство Мидълтън!

# 998
В защита на Максима - виждала съм я на живо ( е, не съм се ръкувала с нея Grinning )преди няколко години - наистина възрастта и личеше малко повече ( а в момента - много )  , но не се е опънала като някоя чалга певица или холивудска гърла , все още  е много хубава и харизматична жена , по - добре изглежда на живо отколкото на снимки .Обаче някак си по-хипстърски стил има , не е така изискана и не изпипва детайлите като  Летисия , Рания , Катрин .Но пък по ми харесва в сравнение с Виктория от Швеция и  норвежката Мете - Марит .
Иначе от всички кралски особи ,най голяма любимка ми е Катрин . Като дете обожавах Даяна и много ми беше тъжно като загина .После започнах да следя живота на децата и .Много ми допадна Кейт , даже , когато много я нападаха и и намираха недостатъци . Тя се превърна в страхотна жена ,съпруга , майка . Тя  е най - голямата любимка на народа от   кралското семейство, точно заради топлотата и неподправената си съпричастност . А вродената и елегантност и чувството за стил са забележителни .

# 999
  • Някъде там
Маделин в Сащ на работни ангажименти във фондацията си.
Скрит текст:
Всеки ден децата се сблъскват с предизвикателства - и дори заплахи - при общуването си в цифров формат чрез социалните медии и приложенията за съобщения. Childhood USA с гордост финансира иновативните семинари за превенция на онлайн сексуалната експлоатация на The New York Foundling за ученици от средните училища през тази година. Имах честта да се запозная отблизо с техния семинар вчера в Ню Йорк, по време на който обучените фасилитатори разгледаха въпросите на цифровата безопасност, съгласието, спазването на границите, здравословните взаимоотношения, емпатията и отговорното споделяне на снимки.
Това посещение беше силно напомняне за значението на инвестирането в инициативи, които дават възможност на децата да се ориентират безопасно в цифровия свят. Ние в Childhood активно стимулираме тази промяна, като гарантираме, че решенията се развиват заедно с предизвикателствата и възможностите, пред които са изправени децата днес.

Фредерик и Мери обявиха две ДП за март. 🥳
Скрит текст:
Кралската двойка пътува на 4 - 5 март за държавно посещение във Финландия. По -късно през месеца от 31 март до 2 април Кралската двойка ще направи държавно посещение във Франция.
На 23 април кралят ще направи посещение в Япония, където кралят ще присъства и на Международното изложение на света Expo 2025 в Осака.

# 1 000
  • София
Ooooo, Мери във Франция. Любим тоалет от предишно посещение.

# 1 001
За полата съм със смесени чувства, обувките и чантата са хубави, блузата определено не, много простее. Дано я видим е нещо хубаво на Шанел тази година.

# 1 002
[quote author]
Николаос с годеницата са били на приема на Лене.
[/quote]
Годеницата на Николаос с белите маратонки ли е тръгнала на прием при крал и кралица?
Или в торбичката си носи официалните обувки Astonished
Малко ми е като Татяна Блатник, но от АлиЕкспрес.

# 1 003
О, Лана, какъв страхотен тоалет на Мери. Даже и дължината на полата не ме дразни.
Искам такъв пуловер като на Мери.

# 1 004
Много е хубава Мери през 2019г., какво се случи с тази жена, не са чак толкова много 5 години, а такава промяна.

Общи условия

Активация на акаунт