Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 082
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Ooooo, Мери във Франция. Любим тоалет от предишно посещение.

Ооо, разкошна е Мери, грам не ми простее. Този ансамбъл е със страхотен Шанел вайб.
Розовата Максима също много ми допадна, с изключение на обувките.
На нея просто и отива почти всичко, тя носи дрехите, а не те нея.

# 1 006
Скрит текст:

Много е хубава Мери тук, винаги е толкова елегантна, нежна и със страхотна стойка. Кожата и е сияйна. Макрон също не е зле, просто е скучна от глава до пети в черно.

# 1 007
Много е хубава Мери през 2019г., какво се случи с тази жена, не са чак толкова много 5 години, а такава промяна.

Лицето ѝ се е разширило. Преди е била с по-остро. Брадичката е по-прибрана сега.

# 1 008
  • София
Какво да ѝ се е случило на Мери - каквото на всички жени на тази възраст. Щем не щем, след 45-46 години нещата започват се променят, след 50 - съвсем. Промяна кой знае каква, освен естественото остаряване, не виждам. Сигурно си прави някакви подмладяващи процедури, ама то освен Максима (нейните бръчки на челото са видни и не изчезват) и Матилде, не виждам някоя, която да не го прави.

# 1 009
  • Някъде там

И този много го харесвам.

MoSt new, Ан-Мари има апартамент в двореца. Били са на частно посещение няколко дни  и просто са влизали в момента в който са идвали и гости  за приема и журналистите са се възползвали да ги снимат.

# 1 010
Лана, това си е твое мнение. Моето е, че това не са нормалните възрастови промени  на жена, имаща достъп до най-съвременни козметични процедури.
Толкова драстична промяна не виждам сякаш при другите кралски дами, а всички си правят процедури, не е уцелила доктора или е прекалила с промените.

# 1 011
Попаднаха ми снимки от вечерята преди холандската сватба. Обаче се зачудих кое е това момиче до Виктория. Ако това е Маделин, защо е толкова различна и тя ли е прибягвала до козметични процедури?

# 1 012
  • София
Лана, това си е твое мнение. Моето е, че това не са нормалните възрастови промени  на жена, имаща достъп до най-съвременни козметични процедури.
Толкова драстична промяна не виждам сякаш при другите кралски дами, а всички си правят процедури, не е уцелила доктора или е прекалила с промените.
Имаш право на него.
Моето е различно.
Аз виждам къде по-драстични, къде не толкова, промени у други дами, при някои от естествено остаряване, при други от козметични процедури.

Ето пример със снимката с Маделин по-горе - ми тя е сигурно 10 кг надолу сега, плюс 15 години разлика или колкото са там. Няма как да е същата, което не значи че си е правила оперативни намеси.
За мен такива, които със сигурност имат ринопластика са Летисия и Рания. При никоя от останалите дами няма промяна в чертите по рождение.

# 1 013
  • Майничка
Мадлин е, ама преди 20г., даже 22 май.

# 1 014
То на тая снимка и Софи не си прилича изобщо със сега, ама за нея не мисля, че има някакви фрапиращи процедури.
Времето има това свойство да ни променя.

# 1 015
Много е хубава Мери през 2019г., какво се случи с тази жена, не са чак толкова много 5 години, а такава промяна.

На мен в последните седмици ми е съвсем променена в лице и не към добро.
Ето снимки от вчера:

# 1 016
Жени под 40 рядко вярват, че "чак такава промяна" е само възрастова...
Скрит текст:
Но има едни 2-3 години за всяка жена (някъде над 45, за всяка индивидуално) в които от младежко стегнато лице рязко се променя контура, лицето става едно такова подпухнало... Рязко от "свежа млада жена" си ставаш на възрастта Imp Гледаш се и си мислиш "Ама не може за година да остарея!"
Мери много ми харесва на снимката от предишното посещение - красива пола, свежа дневна комбинация Simple Smile

# 1 017
Не знам какво си прави Мери напоследък, но не е добре. Имаше нежно лице, много интересно излъчване, хем крехко, хем аристократично. Сега прилича на някаква лелка.

А на снимката с Макрон (с полата и белия пуловер) е разкошна! Нищо не бих променила в тоалета, освен деколтето на пуловера. Даже тръгвам на лов за подобна пола. 🤭

# 1 018
Мери е наблъскана с ужасно много филъри. Остарява и явно са се изплашили и са прекалили естетичните и лекари. В скулите има милилитри, в брадата също. Ще поспихнат, пресни са и после отново ще се подуе.

# 1 019
  • София
Беатриче Боромео и Алесандра де Осма на ревю на Диор в Париж:

И Елизабет Дебицки - Даяна от “Короната” също е там. Много хубав паралел с Даяна, и двете са много красиви жени:

Общи условия

Активация на акаунт