Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 344
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Ето и печелившите от Коколино.
https://coccolino.seen.bg/#winners

# 1 081
  • у нас
Няма ме в Коколино. Бях с няколко бележки. Но поне ми харесва как ухае и си го ползвам постоянно.

# 1 082
Ако тръгна да правя сметка за спечелени неща през миналата година... Ами аз не се сещам за ни едно 😄
Затова и се шегувах като спечелих фитнес гривната тук от форума че вече съм надминала предната година с 1бр Joy
Но аз и не съм толкова редовна с включването в игри де. Тия с тагвания в соц мрежи ги подминавам, тия с награди бебешки неща или друго което не ми трябва също. Като сложим че и не купувам сладки неща и алкохол почти никога и съответно и за такива награди не... Мда, те малко остават, ако изобщо се включа Grinning
Но пък държа темата под око когато мога, да не би пък да изтърва нещо, в което иначе бих се включила Grinning Много е полезна.

# 1 083
  • Телиш/Плевен
Вчера купихме "Старец" на Орехите и го отворихме уж само да регистрирам кода и да го тестваме...еми замина си, доста сполучлив им се е получил.
Четох правилата, но не можах да разбера този код дали ще участва до края на играта или само в първото теглене на 20.01?
Да, много го харесваме вкъщи. Heart Eyes
И аз четох и се зачудих на това:
4.4. Участникът е приключил своята регистрация, когато в www.orehite.bg е получил потвърждение на екрана за тегленето на коя дата е включен за участие.
При регистрация не ми изписва за кога ми е участието и би трябвало при това положение да важи за всички тегления. Thinking
Иначе поне всички мезета, които съм купила, имат код, проверих ги.

Моята равносметка за миналата година я правих в края на миналата тема, та няма да се повтарям, само ще се радвам на вашите. Hug В последните години малко са игрите, в които взимам участие и печеля, та не ми е трудно да си помня наградите. Но преди време и аз си ги снимах и записвах.

# 1 084
В Кауфланд от понеделник ще има на промоция от Орехите . Цените са по-високи, от луконковия салам,който е на промоция в Билла,но лично за мен той е най-лошият им продукт, твърде мазен ми идва.

# 1 085
  • при късмета
От миналата година само един ден имах късмет, но бяха 3 награди в един ден. Ваучер от Престиж и ФФ (още го чакам), слушалки от КК и ФФ и ваучер от Куинс за 95лв. После само чашите от Фереро и Швепс.
А, и от преди това имам ваучер за нинтендо от Тофифи, размених го за мултикукър с най-старата Петя от темата. Май е това. Имах големи надежди за Деър, ама няма. В Милка вече избягвам да се включвам, но като участва орео, го правя. Да измрънкам, за тази година да имам повече късмет. Целила съм назад във времето големи награди, но почивка никога. Даже уикенд
Имам код от орехите, още не съм регистрирала. не намирам продукти, освен старец с играта. Не, че не ми харесва, но сушеница и едната луканка редовно купувам. Луканковия им салам и аз не харесвам

Мъжа ми известно  ще пие бургаско както се очертава, още няма промо бутилки покрай мен. Даже наградите не знам какви ще са

# 1 086

Мъжа ми известно  ще пие бургаско както се очертава, още няма промо бутилки покрай мен. Даже наградите не знам какви ще са
Пада се кенче под капачката на стъклената бутилка.И код за регистрация.С кодовете ще се печели лятно или морско пътешествие ,не съм сигурна.Нещо такова пише на бутилката.
Няма ме и при коколино .За шейна изобщо няма да участвам,сняг последно сме видяли тук преди десетина години.

# 1 087
Участвах в Коколино и София Мел. Не печеля. В игрите на Коколино ще продължа да участвам, но в София Мел винаги досега съм участвала и с рецепти, и с бележки, но това, че дори и малка награда не съм печелила от тях някак ме разочарова...

# 1 088
Е, не е истина. Това е подигравка от страна на Орехите. Купила съм продукт с промо стикер. Отварям сега опаковката и... едно голямо нищо!!!! Даваш 8-10 лв. за 1 код и него го няма. Да не говорим колко скъпа излиза играта за Самсунга с 5 кода, ако ги има де. Аз от тази марка не купувам нищо! Не отговарят на критериите ми за качество и вкус. Сега и за морал. ОУ ги четох, направи ми впечатление текста "Ако участникът открие...", но реших че е лошо написан текст. Но се оказа истина. А на опаковката колко подвеждащо са написали "Регистрирай кода отвътре на  опаковката". Няма двусмислие! Уф, че долно!

# 1 089
  • Русе
niik, Вдигни лунканчицата..отдолу е кода!

# 1 090
Е, не е истина. Това е подигравка от страна на Орехите. Купила съм продукт с промо стикер. Отварям сега опаковката и... едно голямо нищо!!!! Даваш 8-10 лв. за 1 код и него го няма. Да не говорим колко скъпа излиза играта за Самсунга с 5 кода, ако ги има де. Аз от тази марка не купувам нищо! Не отговарят на критериите ми за качество и вкус. Сега и за морал. ОУ ги четох, направи ми впечатление текста "Ако участникът открие...", но реших че е лошо написан текст. Но се оказа истина. А на опаковката колко подвеждащо са написали "Регистрирай кода отвътре на  опаковката". Няма двусмислие! Уф, че долно!

Кодът е от долната страна, не тази

# 1 091
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Бейлисчето от календара ми пристигна ❣️

# 1 092
niik, Вдигни лунканчицата..отдолу е кода!
Blue HeartBlue HeartBlue Heart
Малее, как запалих.
cvete7575, Благодаря ти!

# 1 093

Чантата от Инстаграм е ВЕЛИКА!
Особено за една женска, зодия Лъв! 🥹❤️
Първата награда за тази година ( спечелена миналата де)...
Голяма е , ще си я ползвам за пазар или за чанта за колата,за нещата на малкия, когато пътуваме!

# 1 094
  • Телиш/Плевен
В крайна сметка ще се окаже, че май навсякъде има кодове, дано е така. Heart Eyes Бях снимала опаковка с код, точно за да се види къде е, дано тези, които не са открили, просто да не са го видели, а не наистина да е нямало...
Качвам отново снимката, защото малко хора четат назад:

Общи условия

Активация на акаунт