Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 384
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 065
И при мен бял фон от късметчетата на Йетел.
Пристигна кутията от Филаделфия.
Скрит текст:
От календар'21 на Филаделфия - тогава книгата и престилката са били част от кутията + просеко
Вероятно и пуловера от Нутела ще дойде.

И аз '24 имам доста награди, но най-голямата е телефона от Милка. ММ го ползва и е доволен.

Никъде не участвам в момента, чакам няколко награди.

Ще продължа да се пробвам за шейна.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 13:43 от Verchy

# 1 066
Здравейте, ако на някой му се паднат мегабайти на Йетел ще съм благодарна да ми изпрати.
Пиши ми

# 1 067
  • Бургас
Заявих си наградата от Сушарт. Пишат на месинджър и телефона на който да се обадим.
До 45 дни техен куриер ще я достави на личен или служебен адрес!

# 1 068
В новия Кауфланд в Изток (София) няма "Орехите" с промоционални опаковки. Вчера ходихме, супер добре е зареден магазинът, но не открихме продукти с промоционални опаковки. Вероятно още не са изчерпали зареждането от декември.

# 1 069
  • гр. Кюстендил
Моята равносметка за 2024г май не е много очарователна, предни години имах поне по 1 голяма награда /от паричен ваучер/някакъв уред или пък 1-2 дни почивка/..
Плюс това имах няколко пъти толкова голямо забавяне и издирване на наградите, че то да му се отще на човек..
Много се надявах на игрите на Виза с плащанията, като цяло и с покупка се включвах и много рядко, защото не мога да си позволя да купувам за всяка игра, но не ме изтеглиха никъде, в коледните календари - кръгла 0..

Скрит текст:
Спечелих си ваучер за 50лв от Комсед
На малкия играчка с патета, която той много хареса
Продукти от Алфатар от форума
Савекс от BuzzStore
и тениски от Wago
Комплект от MyCrema за детето - шампоан и мокри кърпи
Сладкия Комплект от Своге - но през ФБ на едно от радиата
Автоматична маша от ИГ
Детокс комплект от форума, надявах се да сваля поне 1 кило като ги изпия, ама цък Sweat Smile
Футболни Топки от Нивеа и една Евро2024
Комплект от PinkPanda - няколко препарата - от ИГ
Cluedo от Pringles
Яке на Марвел от КК, но не си уцелих размера и ме е яд, та го подарих на един тийн, фен и на КК, и на Марвел
Коледна рокличка за една малка мадама, също подарена - от ИГ на Next
Едно подвижно детско столче, като мислех, че ще става за кола, а то било за стол и за деца до 3години, та ще го подаря на приятелка
Също за нея бях играла за играчка Меки кубчета, та ги спечелих и подарих Heart Eyes
Една парична награда от 210лв от тези хазартните сайтове от безплатни игри - може би това ще ми се води най-голямата Grin
От ФФ ме избраха за робота / миксер, но бях играла за семейни приятели, с тяхната бележка като ни бяха на гости в града, та това си е тяхна награда

Не са никак малко реално и съм благодарна, защото винаги ми носят щастие и удовлетворение, но силно се надявах на нещо катоо прахосмукачка, един уикенд семеен или пък PS, супер много го искаме вкъщи Heart Eyes
А и сега се сещам от Розали чакам вече 1 месец една книжка.. май там ги бавеха, доколкото съм ви чела, ама утре става месец от както пратих данните. И от ДМ комплект на Нивеа, но много забавиха изпращането в магазин ии ще видим дали ще имам пътуване до там, за да си го взема..

# 1 070
  • София
Еконт донесе Сайос и Персил -сутринта пращат смс и звънят като са пред адреса
Скрит текст:
нищо че пише отгоре 100 лв  вътре в плика са 50 лв

някой се е объркал по трасето-томболата беше за 100 ваучера по 50 лв
В Била лютеница 400 грама Първомай
само за днес 09 януари
писаха в бг мама, че и на 11 и 12 януари пак са намалени лютениците с 25 %
за 27 ст. на всяка карта по 1 брой
а от  13 януари до 15 януари е 1,64 лв
Скрит текст:

първо маркирате картата
после купона

за да е по-сигурно на отделна покупка да е
за да се види отстъпката
вчера мъжа ми ходил в Била на 09 януари и я взел за 1,64 лв

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 23:35 от lite16

# 1 071
Имате ли проблем с регистрацията на к.б-унп в играта на Девин и Лидл?
Автоматично излиза само BN и не мога да добавя С. Помощ от някой сблъскал се с това- благодаря предварително!

# 1 072
Нови игри:
Бургаско - от 15-ти януари
Пиринско - от 1-ви февруари
Heineken - от 15-ти февруари

# 1 073
  • София
А Шуменско с черно езиче и код е от лятната промоция, нали? Интересно, че има още 7 месеца срок на годност и се усъмних дали не е нещо предстоящо.

# 1 074
  • у нас
Ходих и на Кауфланд, нямаше опаковки със стикер на Орехите. Послe минах в Била, имаше само на една луканка/бабек, ако не се лъжа цената беше около 13 лв, но не я загледах подробно, защото не ядем такива. Аз видях грешно, че играта е от 18-ти, ама май тогава ще намеря 🤣

# 1 075
Последните печеливли в коколино излязоха. И там ме няма. Новата година май ще ми е същата като миналата. Само няколко малки наградки.

# 1 076
Аз вече трябва да започна да си записвам!
Изхвърлям бележки и се сетих, че чакаме яке от J&В, има ли някой получил от тях нещо? Ето тази игра

# 1 077
  • София
Филаделфия и Персил

Чакам Фереро, Швепс и Престиж - ФФ

# 1 078
  • у нас
Този номер е печеливш в Милка. Някой да си го разпознава?
0887384...

# 1 079
На мен Йетел ми заби с бял екран и край. После влязох пак, даде ми, че уж съм играла. УФ!

Общи условия

Активация на акаунт