Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 398
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 050
Петък с йетел не почваше ли от днес?
Влизам, трия полето и остана бяло.

# 1 051
Аз имам няколко хубави награди, но регистрирам само себе си с надеждата за по- голяма награда и се получава. Тук- там, ако ММ благоволи да ми раздели покупките И МИ ДОНЕСЕ БЕЛЕЖКАТА 😉, регистрирам и него. Най- хубавата ми награда миналата година беше проектор Samsung заедно с 432 кенчета Carlsberg. След тази награда- вече ми се носят бележките винаги 😂 В Инстаграм не знам как се играе, а и когато участвам без сторита и био- та или там както се казва- не мога да следя кой са изтеглили. Последната награда, която получих вчера- слушалките от Nestlé- ами не са хубави. Най- най- най- обикновените и евтини блутут слушалки. Преди раздаваха повече и хубави награди Nestlé. Сега- 5 слушалки и едно колело от най- евтините.

# 1 052
  • Сф
Еее, чак пък да се излагам...По-полека. Не съм запозната с всички села и места в Софийско. Много съм далеч от там. И вие няма как да знаете всичко в други райони, освен ако не е чичко Гугъл. Досега не го бях срещала като наименование. Но ще го посетя някой ден. Благодаря на всички за поясненията Stuck Out Tongue Winking Eye

Вчера гледах и в кварталните магазинчета за Орехите, но нямаше от тези за играта.
Имах предвид, че маршрута (и на влака )е много живописен по тая линия и се учудвам, че не сте развявали гащи натам. Не ви изпитвам по география, хаха, извинявай Синара, не се засягай. Hands V

# 1 053
  • у нас
PureLove, не се притеснявай, не се засягам Kissing Heart Като се замисля многого отдавна не съм пътувала с влак. Но ме надъхахте, момичета, ще мина някой ден да го видя. Stuck Out Tongue Winking Eye

Европът не си промениха начина на работа. Много е кофти с това звънне пред дома. Никакво известяване преди това. Поне по вайбър да пишат, безплатно е.

# 1 054
Днес си получих престилката от Филаделфия, хубава е! 👍🏻

# 1 055
На мен ми се отваря късметчето на Йетел. Падна ми се код 15% отстъпка за Практис, няма да го ползвам, та ако някой има нужда да пише.

Вчера получих книгата от Филаделфия, харесва ми.

# 1 056
Днес трябва да обявят победителите от myday.

# 1 057
На мен от " Петък с Yettel" ми се падна код за -15% на продуктите на WowTea.
Някой ако го иска, да пише!

Иначе всеки момент очаквам да пристигне една награда от ИГ и DisneyChannel - чанта от филма "Муфаса".
Ще я кача по-късно, понеже позната, вече спечелих такава и е много красива!

# 1 058
На мен ми се отваря късметчето на Йетел. Падна ми се код 15% отстъпка за Практис, няма да го ползвам, та ако някой има нужда да пише.

Вчера получих книгата от Филаделфия, харесва ми.

Аз също съм с 15% от Практис от петъчното късметче, и подарявам ако някой се интересува.

# 1 059
  • ЛОВЕЧ
Може ли някой да снима наградата на Милка ?

# 1 060
Бейлис бутилка, спечелена в последния ден от календара пристига утре със Спиди!
И аз чакам пуловер от Нутела, благодаря за хабера! Между другото, в нашия град има само един куриер на европът, та съм го засичала в Спиди да получава огромни кашони с единични опаковани пратки вътре 😅 ако това им е транспортната схема направо падам

# 1 061
Yettel от днес 2000 МВ.

# 1 062
На Орехите намерих само телешка луканка в Кауфланд... Къде има с промоционални кодове?

# 1 063
  • София
На Орехите намерих само телешка луканка в Кауфланд... Къде има с промоционални кодове?
Все още не са заредени навсякъде. Предполагам, че след десетина дни като се изкупят другите опаковки ще заредят с новите.

# 1 064
Получих, благодаря! Здравейте, ако на някой му се паднат мегабайти на Йетел ще съм благодарна да ми изпрати.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 16:37 от Tittka

Общи условия

Активация на акаунт