Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 428
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Идея си нямам каква ще е играта на Пиринско!
Още няма качена информация тук в темата.
Станимир само е написал датите!
Не съм търсила из нета инфо.
Има ли друг пост на Станимир ,освен този на 30 страница.Гледам,гледам и Пиринско не виждам.
Това е качил Станимир

# 1 111
  • Бургас
Точно този пост е.

Сега търсих инфо за играта, но нищо не ми излиза. Само стари игри.

# 1 112
  • Пловдив
My Day изтеглиха. Мен ме няма. Ще чакам голямата награда Wink
Скрит текст:

# 1 113
Честито на всички за наградите....в Ариел пак ме няма. Чакам само чаши от Фереро

# 1 114
Оффффф има ме при везните, да се радвам ли да плача ли....все големите награди ми се измъкват. Няма мултикукър, няма миксер за мен....
Как един път не ми се падне голяма награда....

# 1 115
  • София
My Day изтеглиха. Мен ме няма. Ще чакам голямата награда Wink
Скрит текст:

С везна съм Simple Smile
В този случай играя ли и за голямата награда?

# 1 116
Честити ви награди!
Много исках везна, но пак ме няма! Накрая ще вземат да ме изтеглят за почивката в Италия! Везна искам само Sweat Smile

# 1 117
  • София
Аз пък искам почивката в Италия и се радвам да не се видя в печелившите.Учудвам се на ината ми толкова време да учасвам в тази игра и да направя толкова рецепти.Остава само този кръг и още малко време Simple Smile

# 1 118
EХ , че ме зарадвахте... добре, че има кой да пише.
С наградка съм от Му Day.
Късметлийска година да е ... за всички.

# 1 119
За собствениците на домашни любимци
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1012447867590462&set=a.644426021059317
Скрит текст:
Цитат
Purina Bulgaria
1 ч  ·
🎉 ИГРА 🎉
КУЧЕ И КОТКАст ти подарява 1 месец хранене от Purina, спрямо нуждите на твоя четириног приятел! 🐾🐾

Разбери как да го спечелиш. ⬇️

Напиши ни в коментар кой ти беше най-интересният гост и какво би искал да чуеш в следващите епизоди.

Припомни си всички епизоди тук: https://www.purina.bg/kuche-i-kotkast, а отговора ти ще очакваме в коментар.

В нашия подкаст даваме информация за най-търсените въпроси за твоя любимец, а сега е време ти да ни дадеш обратна връзка като споделиш мнението си. 🐶🐱

💭🎁 Слушай ни още в Spotify, YouTube, Apple Podcasts или където обичаш да слушаш любимите си подкасти! 🎧

Участвай до 27.01.2025, а победителят ще обявим в коментар тук.
Виж общите условия във Facebook страницата ни.

# 1 120
  • София
Пак изчетох общите условия на Май Дей, за голямата награда участват всички, които са сготвили всички 15 рецепти. Не намерих да пише, че щом си спечелил наградата от предходните тегления не участваш повече ( или аз някъде не съм видяла).

# 1 121
Ех и мен My day ме подминаха пак, значи може да ме чака екскурзията.Wink
Честито на всички спечелили, радвам се като има хора от тук с награди.

# 1 122
Denyil, виж си дигиталната бележка в приложението на Лидл. Но със сигурност е 0. Поне при мен е така. Blush На мен често бележките са ми с малко избелели числа и винаги си поглеждам дигиталната за по-сигурно.
За протокола, няма ме в My Day и вече започва да ми омръзва да изпълнявам рецептите. Даже съм с 1 назад (тортата още не съм я направила), добре че приемат снимки за предходни рецепти. Blush
Днес взех продукти на Милка, но още не съм се пробвала за шейната. Потърсих и Орехите, но в нашия Кауфланд нямаше промоционални опаковки.
И за финиш, ето моята равносметка за миналата година. Върнах се към игрите по-активно чак през ноември-декември,защото преди това бебка беше мъничка и се бях съсредоточила основно върху нея. Сега използвам като спи да нацъкам някоя игра или като ходим за детската кухня да мина през магазин за покупки за игри. Heart Eyes

Скрит текст:
Юли 2024
1. 24 бири Carlsberg кен - игра на Carlsberg

Септември 2024
1. Машина за пуканки - игра на Виваком в Инстаграм

Октомври 2024
1. Комплект от 3 броя пасти за зъби Oral-B - игра на Oral-B в BG-Mamma

Ноември 2024
1. Терапия за коса -  игра на Arlen.bg в BG-Mamma 
2. Топло одеяло - игра на Milka и Фантастико
3. Плюшено Маливче - игра на Maliva

Декември 2024
1. Ваучери на стойност 100 лв. - лоялна програма на BG-Mamma
2. Раничка Смелата Ваяна - игра на Магазин Дундьо в Инстаграм
3. Ваучер Edenred на стойност 80 лв. - игра на Минерална вода Velingrad Alcalia и Лидл
4. Сет от 9 подправки, нож за тесто, тефтерче, книжка с рецепти - игра на Kotanyi в Инстаграм
5. Селекция млечни продукти "Алфатар" - игра на Алфатар в BG-Mamma
6. Безжично зарядно за телефон, часовник и слушалки - игра на Canyon в Инстаграм
7. Сет от 2 чаши Швепс и 2 кенчета Швепс - игра на Coca Cola
8. Чорапи Coca Cola - от приложението Coca Cola App.

Януари 2025
1. Ваучер за 20 лв. - от Лидл анкети
2. Настолна игра Cluedo - игра на  Pringles
3. Дневен, нощен крем и серум Eucerin Hyaluron-Filer - игра на simeona.g и Eucerin в Инстаграм
4. NINJA Foodi Max Grill & Air Fryer -  игра на Heinz
Най-голямата ми спечелена награда до този момент откакто въобще играя е 8-дневна почивка в Португалия от Visa. От тях имам и музикална уредба Sony. Липсват ми игрите им с регистрация на бележка от пос терминал. Heart  Любимите ми награди са почивки, така че мрънвам за такава. Миналата година почивахме на морето за 2000 лв. - спечелени от томбола на работодателя ми за отличниците в годишното оценяване. Следващата почивка може и от MyDay да е. Stuck Out Tongue Winking Eye Flowers Four Leaf Clover

# 1 123
Много благодаря на всички!  Извинявам се и отивам да се срамувам в ъгъла, че ви занимавам с моята кьоравост ...
Стана с 0, накрая се сетих и да погледна дигиталната бележка  😘

# 1 124
еййй, най-накрая дългожелана награда и за мен Simple Smile  С миксер съм от Май Дей Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Обичам такива игри в които не се купува и се печели Simple Smile
Не искам да споря, но на Милка за мен е отделно участието за 1000 лева. Днес умишлено взех на 2 бележки и една регистрирах за шейна и една за 1000 лева и йок Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт